EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Coordonatoarea echipei de avocati din procesul Rosia Montana, despre o cale de atac: Un risc trebuie acceptat, din punct de vedere legal, in absolut orice situatie / Trebuie sa avem aceasta luciditate in a analiza situatia

publicat 2024-03-10 22:00:11 (Money.ro)
Coordonatoarea echipei de avocati din procesul Rosia Montana, despre o cale de atac: Un risc trebuie acceptat, din punct de vedere legal, in absolut orice situatie / Trebuie sa avem aceasta luciditate in a analiza situatia "Pot sa spun doar ca, legal, exisa posibilitatea de formulare a  unei cai de atac in oricare dintre dosarele guvernate de procedura in care ne-am aflat noi, deci exista aceasta posibilitate. Ca investitorul o va urma sau nu, ramane de vazut. Motivele ei sunt foarte limitative, iar din punctul de vedere al termenului, vom afla acest lucru in urmatoarele luni de zile daca este formulata sau nu. Un risc trebuie acceptat, din punct de vedere legal, in absolut orice situatie in care mai... ...continuare.

Noul muzeu al Holocaustului din Amsterdam a fost inaugurat cu proteste pe fundal

publicat 2024-03-10 22:00:11 (Mediafax)
Noul muzeu al Holocaustului din Amsterdam a fost inaugurat cu proteste pe fundal Umbrit de protestele impotriva atacurilor israeliene din Fasia Gaza, primul muzeu olandez al Holocaustului a fost deschis astazi la Amsterdam. ...continuare.

Franta: Macron anunta legea privind "moartea asistata"

publicat 2024-03-10 22:00:11 (Mediafax)
Franta: Macron anunta legea privind moartea asistata Legea prevede, printre altele, posibilitatea ca oamenii sa poata cere "ajutor la moarte" pe baza unor conditii strict reglementate, spre deosebire de sinuciderea asistata sau de eutanasie. ...continuare.

Incendiu puternic la o cladire veche din Bucuresti. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale de stingere

publicat 2024-03-10 22:00:08 (Libertatea)
Incendiul a izbucnit, duminica seara, pe strada Vasile Lascar din Bucuresti, la un imobil dezafectat din sectorul 2, informeaza ObservarorNews.ro. Incendiul s-a manifestat initial la parterul cladirii si s-a extins la acoperis, existand, la un moment dat, pericolul ca flacarile sa se extinda si la casele din vecinatate. „Incendiul se manifesta la o constructie P+1E+M, […] ...continuare.

Mostenire cu scandal. Un bunic a lasat nepoatelor sale 50 de lire sterline, din averea de peste o jumatate de milion

publicat 2024-03-10 22:00:07 (Jurnalul-National)
Mostenire cu scandal. Un bunic a lasat nepoatelor sale 50 de lire sterline, din averea de peste o jumatate de milion Un bunic a lasat mostenire jumatate de milion de lire sterline, dar nepoatele sale au primit doar 50 de lire sterline. ...continuare.

Adrian Mutu, socat dupa Rapid - FCSB, 4-0: "Ne-a bulversat pe toti" » "Briliantul" vede 4 echipe in lupta pentru titlu

publicat 2024-03-10 22:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, socat dupa Rapid - FCSB, 4-0: Ne-a bulversat pe toti » Briliantul vede 4 echipe in lupta pentru titlu Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a aratat socat de victoria Rapidului, scor 4-0, in derby-ul cu FCSB, rezultat care a relansat lupta pentru titlu in Superliga."Briliantul" a subliniat ca in lupta pentru campionat vor participa 4 echipe: FCSB, Rapid Bucuresti, CFR Cluj si Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Maria Zaharova indeamna NATO sa nu mai 'nege' trimiterea de militari in Ucraina

publicat 2024-03-10 22:00:02 (Bursa)
Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, atrage atentia NATO ca nu are sens sa mai nege faptul trimiterii de militari ai aliantei in Ucraina. ...continuare.

Horoscop 11 martie 2024, cu Neti Sandu. Vesti bune, bani, confirmari pentru o zodie, astazi

publicat 2024-03-10 21:45:14 (ProTV)
Horoscop 11 martie 2024, cu Neti Sandu. Vesti bune, bani, confirmari pentru o zodie, astazi Horoscop 11 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. Vesti bune azi. O sa ne facem ordine în viata ca sa încapa si lucrurile bune pe care le asteptam, ca sa nu fie în zadar toata munca noastra.  ...continuare.

Seful Casei de Pensii, model de calcul pentru noua formula. Explicatii punct cu punct pentru romani

publicat 2024-03-10 21:45:05 (Antena3)
Seful Casei de Pensii, model de calcul pentru noua formula. Explicatii punct cu punct pentru romani Daniel Baciu, seful Casei de Pensii, a facut un model de calcul pentru noua formula de calcul a pensiilor, in direct la Antena 3 CNN. Seful CNPP a explicat, punct cu punct, cum se aplica noua formula din legea pensiilor, dar si cand se tiparesc noile decizii de pensionare pentru romani. ...continuare.

Dascal injunghiat in biserica in timpul unei slujbe, in Buzau

publicat 2024-03-10 21:45:05 (Adevarul)
Dascal injunghiat in biserica in timpul unei slujbe, in Buzau Politistii desfasoara cercetari, duminica, dupa ce un barbat in varsta de 62 de ani ar fi injunghiat dascalul unei biserici din comuna Puiesti, in timpul unei slujbe. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.