EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Controale fiscale: Abordarile ANAF au devenit inovative. Cateva avertizari pentru contribuabili

publicat 2024-03-11 16:45:10 (Income-Magazine)
Controale fiscale: Abordarile ANAF au devenit inovative. Cateva avertizari pentru contribuabili Controalele fiscale s-au cvasi generalizat in ultimul timp si, chiar daca ariile majore de interes ale acestora au ramas in general aceleasi ca in anii trecuti, abordarile ANAF au devenit mai inovative si mai complexe cu alte implicatii pentru contribuabili. Aceste subiecte au fost discutate in cadrul Conferintei anuale de Taxe PwC Romania, in care […] ...continuare.

Ce sa pui la radacina pomilor fructiferi, ca sa faca zeci de kilograme de fructe. Secretul stiut doar de gradinarii de top

publicat 2024-03-11 16:45:06 (Click)
Ce sa pui la radacina pomilor fructiferi, ca sa faca zeci de kilograme de fructe. Secretul stiut doar de gradinarii de top Pe masura ce zilele se maresc, iar temperatura solului creste, in prag de primavara, lucrarile din gradina devin cruciale pentru a asigura o recolta bogata in sezonul cald. ...continuare.

Bugetul Capitalei, respins pentru a treia oara de Consiliul General

publicat 2024-03-11 16:45:05 (Bursa)
Proiectul de buget al Capitalei pentru anul 2024 a fost respins pentru a treia oara de Consiliul General. ...continuare.

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit la bursa din Toronto pana aproape de zero

publicat 2024-03-11 16:45:05 (Bursa)
* Compania ce detine pachetul majoritar al Rosia Montana Gold Corporation a pierdut peste 600 milioane de dolari americani din capitalizare * 'Pariul' BRK impotriva tarii noastre scufunda titlurile brokerului din Cluj Actiunile Gabriel Resoureces, entitate ce detine pachetul majoritar al Rosia Montana Gold Corporation, s-au prabusit la bursa din Toronto, dupa ce compania a pierdut procesul cu Statul Roman. ...continuare.

Prabusire totala a actiunilor Gabriel Resources pe Bursa de la Toronto | Investitorii au pierdut toti banii

publicat 2024-03-11 16:45:05 (Antena3)
Prabusire totala a actiunilor Gabriel Resources pe Bursa de la Toronto | Investitorii au pierdut toti banii Prabusire totala a actiunilor Gabriel Resources pe Bursa de la Toronto, dupa pierderea procesului cu Romania. Investitorii au pierdut toti banii. ...continuare.

Angajatii din Sanatate declanseaza greva generala. Reactia ministrului Alexandru Rafila

publicat 2024-03-11 16:45:02 (Adevarul)
Angajatii din Sanatate declanseaza greva generala. Reactia ministrului Alexandru Rafila Angajatii din sistemul de Sanatate au anuntat ca incep demersurile pentru declansarea grevei generale. Astazi acestia au protestat din nou in Piata Constitutiei. ...continuare.

CFR investeste circa 20 de milioane de lei in reparatia statiilor Rosiori Nord si Maldaeni

publicat 2024-03-11 16:45:02 (Adevarul)
CFR investeste circa 20 de milioane de lei in reparatia statiilor Rosiori Nord si Maldaeni CRF SA a demarat luni lucrari de reparatie pentru portiunea aflata intre statiile Rosiori Nord si Maldaeni, in valoare de 19,61 de milioane de lei. ...continuare.

Israelul dezvaluie cantecul pentru Eurovision dupa saptamani de dispute pe marginea variantei anterioare VIDEO

publicat 2024-03-11 16:45:02 (Adevarul)
Israelul dezvaluie cantecul pentru Eurovision dupa saptamani de dispute pe marginea variantei anterioare VIDEO Israelul si-a prezentat versiunea revizuita a cantecului cu care va participa la concursul Eurovision, dupa ce versiunea originala a fost respinsa din cauza unor accente politice, potrivit BBC News. ...continuare.

Motociclisti implicati in grave accidente. Unul dintre ei a decedat pe loc in coliziunea cu un cap de pod

publicat 2024-03-11 16:45:02 (Adevarul)
Motociclisti implicati in grave accidente. Unul dintre ei a decedat pe loc in coliziunea cu un cap de pod Seria evenimentelor de circulatie cu urmari dintre cele mai nefaste a continuat si la sfarsitul saptamanii trecute pe soselele din Neamt. In unul dintre nedoritele incidente, victima a fost un motociclist ...continuare.

Mai poate ceva sa opreasca ascensiunea lui Jordan Bardella, tanarul lider al extremei drepte franceze? Ingrijorari pentru Macron

publicat 2024-03-11 16:45:02 (Adevarul)
Mai poate ceva sa opreasca ascensiunea lui Jordan Bardella, tanarul lider al extremei drepte franceze? Ingrijorari pentru Macron Tabara pro-Macron se straduieste sa gaseasca o modalitate eficienta de a intrerupe avantul carismaticului tanar lider extremist de dreapta Jordan Bardella in contextul apropierii alegerilor europarlamentare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.