EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Statele europene si-au dublat importurile de arme in ultimii cinci ani. Cat reprezinta importurile Romaniei? Exporturile SUA si ale Frantei au crescut, in timp ce ale Rusiei sunt in cadere libera – raport SIPRI

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Money.ro)
Statele europene si-au dublat importurile de arme in ultimii cinci ani. Cat reprezinta importurile Romaniei? Exporturile SUA si ale Frantei au crescut, in timp ce ale Rusiei sunt in cadere libera – raport SIPRI Importurile europene au crescut cu 94% intre 2019 si 2023 comparativ cu perioada 2014-2018, a precizat Institutul International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm (SIPRI) intr-un comunicat.Ucraina a fost al patrulea cel mai mare importator din lume intre 2019 si 2023, dupa ce cel putin 30 de state au furnizat ajutor militar Ucrainei din februarie 2022.Potrivit unei harti interactive, si Romania si-a dublat importurile de arme in perioada 2019-2023 (o crestere cu 180 la suta), ceea ce... ...continuare.

Euro Vial Residence achizitioneaza sase hectare de teren in Constanta, intr-o tranzactie de 6,5 milioane de euro

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Money.ro)
Euro Vial Residence achizitioneaza sase hectare de teren in Constanta, intr-o tranzactie de 6,5 milioane de euro Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori activi pe piata imobiliara regionala din Constanta, a achizitionat un teren cu o suprafata de sase hectare amplasat in zona de nord a orasului Constanta, inspre Ovidiu, intr-o tranzactie cu o valoare de 6,5 milioane de euro. Pe terenul achizitionat urmeaza a fi dezvoltat un proiect […]Articolul Euro Vial Residence achizitioneaza sase hectare de teren in Constanta, intr-o tranzactie de 6,5 milioane de euro apare prima data... ...continuare.

AUR reia solicitarea facuta Avocatului Poporului de a contesta OUG privind comasarea alegerilor

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
AUR reia solicitarea facuta Avocatului Poporului de a contesta OUG privind comasarea alegerilor O delegatie a partidului Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) formata din presedintele George Simion si avocatii Georgiana Teodorescu si Gheorghe Piperea a fost in data de 29 februarie intr-o audienta la Avocatul Poporului, Renate Weber, pentru a-i prezenta argumentele cu privire la neconstitutionalitatea proiectului de ordonanta de urgenta pe care Guvernul condus de Marcel Ciolacu il pregatea pentru comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. ...continuare.

Sondaj: Daca PSD si PNL ar avea candidat comun la PMB, alegerile ar fi castigate de C.P. Piedone

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
Sondaj: Daca PSD si PNL ar avea candidat comun la PMB, alegerile ar fi castigate de C.P. Piedone Primarul Nicusor Dan a prezentat, luni, un sondaj de opinie care releva ca, in cazul in care PSD si PNL ar avea propriul candidat la Primaria Capitalei, alegerile pentru Municipiul Bucuresti ar fi castigate de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, cu 40,4%. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 747. Erdogan, dispus sa fie arbitru la negocieri / Avansul Moscovei continua, dar Kievul raspunde apelului Papei: steagul nostru este galben si albastru, nu alb / Si germanii sunt consternati de declaratia liderului religios

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 747. Erdogan, dispus sa fie arbitru la negocieri / Avansul Moscovei continua, dar Kievul raspunde apelului Papei: steagul nostru este galben si albastru, nu alb / Si germanii sunt consternati de declaratia liderului religios Erdogan: pregatit sa gazduiasca summitul pentru pace Turcia este pregatita sa gazduiasca o conferinta de pace si sa aduca la masa reprezentanti ai Rusiei si Ucrainei. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a reiterat acest lucru in timpul vizitei presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, la Istanbul, saptamana trecuta. "Suntem pregatiti sa organizam o conferinta de pace care sa includa participarea Rusiei. Suntem dispusi sa facem tot posibilul pentru a rezolva aceasta criza si a stabili o... ...continuare.

Vremea in Bucuresti: temperaturi maxime in jur de 15 grade si ploi slabe

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
Vremea in Bucuresti: temperaturi maxime in jur de 15 grade si ploi slabe Vremea va fi inchisa si temporar va ploua slab luni, in Capitala, potrivit ANM. Vantul va sufla moderat, cu intensificari pe parcursul zilei si in prima parte a noptii (viteze in general de 35...45 km/h). Temperatura maxima se va situa in jurul a 15 grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade. ...continuare.

Politistii locali protesteaza in fata Ministerului Dezvoltarii

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
Politistii locali protesteaza in fata Ministerului Dezvoltarii Protestul va avea loc in perioada 12-13 martie 2024, incepand cu ora 11:00, cand Federatia Nationala a Sindicatelor Unite din Politia Locala Romania (FNSUPLR) va organiza un miting de protest in fata Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei. ...continuare.

Adrian Sarbu: Democratia a deraiat. Gastile de partid promoveaza impostura si praduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanta sunt sfidate. Si interesul tau, ca votant si platitor de taxe

publicat 2024-03-11 11:00:32 (Mediafax)
Adrian Sarbu: Democratia a deraiat. Gastile de partid promoveaza impostura si praduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanta sunt sfidate. Si interesul tau, ca votant si platitor de taxe Hofi: Prima intrebare era daca esti de acord ca in institutiile publice trebuie introduse prin lege criteriile de guvernanta si practicile de angajare, de selectare a resursei umane si a bunei administrari din companiile private si corporatii. 73% considera, dle Sarbu, ca trebuie sa implementam toate aceste masuri din companiile private si corporatii. ...continuare.

Avertizare meteo de ploi si vant puternic in mare parte din tara, in urmatoarele zile. Sunt anuntate ploi si in Bucuresti

publicat 2024-03-11 11:00:30 (Libertatea)
Avertizare meteo de ploi si vant puternic in mare parte din tara, in urmatoarele zile. Sunt anuntate ploi si in Bucuresti Meteorologii au emis luni dimineata, 11 martie, o avertizare cod galben de vant pana marti dimineata, 12 martie, pentru judete din vestul si centrul tarii. In acelasi timp, sunt anuntate ploi insotite de rafale, in toata tara, in special in zonele din est, pana miercuri. Potrivit ANM, marti, 12 martie, la ora 05.00, vantul va […] ...continuare.

Eugenia Serban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: "Am ajuns sa sun la 112"

publicat 2024-03-11 11:00:30 (Libertatea)
Eugenia Serban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: Am ajuns sa sun la 112 Eugenia Serban a trait timp de 14 ani un adevarat chin din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrita a fost terorizata, amenintata, injurata si umilita de propriul copil. Invitata la podcastul Marei Banica, Eugenia Serban a facut dezvaluiri de-a dreptul socante despre fiul ei. Lorans Fawz Bataineh, in varsta de 30 de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.