EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Crima de la Padina. Cei trei interlopi care au ucis un barbat intr-un hotel raman in arest preventiv

publicat 2024-03-19 14:15:26 (ProTV)
Crima de la Padina. Cei trei interlopi care au ucis un barbat intr-un hotel raman in arest preventiv Cei trei barbati inculpati în cazul omorului care a avut loc luna trecuta la un hotel din zona montana Padina a judetului Dâmbovita ramân în arest. ...continuare.

Florin Piersic, Horatiu Malaele si preotul Constantin Necula la Gala Premiilor Literare, Palatul Parlamentului

publicat 2024-03-19 14:15:25 (Money.ro)
Florin Piersic, Horatiu Malaele si preotul Constantin Necula la Gala Premiilor Literare, Palatul Parlamentului Gala Premiilor Literare, ii pune fata in fata maine, la Palatul Parlamentului, pe iubitorii de carte dar si pe autorii de top din Romania si personalitati culturale. In contextul fericit in care romanii sunt din ce in ce mai interesati de autorii romini contemporani, grandioasa manifestare, organizata de Bookzone, isi deschide portile cu o noua […]Articolul Florin Piersic, Horatiu Malaele si preotul Constantin Necula la Gala Premiilor Literare, Palatul Parlamentului apare prima data in... ...continuare.

"Poti fugi, dar nu te poti ascunde." Catalin Chereches, in drum spre Romania. Anuntul Politiei

publicat 2024-03-19 14:15:23 (Money.ro)
Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Catalin Chereches, in drum spre Romania. Anuntul Politiei Catalin Chereches e in drum spre Romania. Acesta a fost extradat de autoritatile din Germania. Fostul primar al orasului Baia Mare a fugit din Romania in data de 24 noiembrie 2023, prin Vama Petea, in ziua in care urma sa fie ridicat de politisti, dupa ce condamnarea sa la cinci ani de inchisoare pentru luare […]Articolul "Poti fugi, dar nu te poti ascunde." Catalin Chereches, in drum spre Romania. Anuntul Politiei apare prima data in Money. ...continuare.

Trei tari din Asia au avut in 2023 cea mai proasta calitate a aerului. Doar sapte state indeplinesc standardele OMS

publicat 2024-03-19 14:15:22 (Mediafax)
Trei tari din Asia au avut in 2023 cea mai proasta calitate a aerului. Doar sapte state indeplinesc standardele OMS Pakistanul a ramas una dintre cele trei tari cu cel mai mult smog din lume in 2023. In schimb, Bangladesh si India au inlocuit Ciad si Iran, avand particule de aproximativ 15 ori mai multe decat cele recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, potrivit dateleor publicate marti. ...continuare.

Primarul orasului Suceava, Ion Lungu, nu va mai candida pentru un nou mandat

publicat 2024-03-19 14:15:22 (Mediafax)
Primarul orasului Suceava, Ion Lungu, nu va mai candida pentru un nou mandat Gheorghe Flutur a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca saptamana trecuta a fost stabilit calendarul alegerilor. ...continuare.

Kate Middleton, filmata pentru prima oara in public dupa operatia suferita in ianuarie. Cum a fost surprinsa – VIDEO

publicat 2024-03-19 14:15:17 (Libertatea)
Kate Middleton, filmata pentru prima oara in public dupa operatia suferita in ianuarie. Cum a fost surprinsa – VIDEO Kate Middleton a fost filmata in timp ce facea cumparaturi alaturi de Printul William, transmite publicatia The Sun. Este prima data cand Printesa de Wales e surprinsa in public dupa perioada de absenta care a starnit mai multe controverse. Kate Middleton, in varsta de 42 de ani, a petrecut doua saptamani in spital la inceputul […] ...continuare.

Catalin Scarlatescu a rabufnit dupa ce o producatoare de la "Chefi la cutite" i-a adresat un mesaj dur: "Ei se cred Dumnezei si noi suntem niste sclaveti"

publicat 2024-03-19 14:15:14 (Libertatea)
Catalin Scarlatescu a rabufnit dupa ce o producatoare de la Chefi la cutite i-a adresat un mesaj dur: Ei se cred Dumnezei si noi suntem niste sclaveti Catalin Scarlatescu a facut primele declaratii dupa ce producatoarea Roxana Paulica de la „Chefi la cutite” a vorbit public despre demisia lui si a lui Bontea si Dumitrescu din emisiunea de la Antena 1. „Altii au castigat bani multi, nu noi”, s-a aparat Scarlatescu, care a spus ca motivul plecarii a fost oboseala, nu banii. […] ...continuare.

Catalin Chereches este adus in Romania. Traseul spre penitenciar este secret

publicat 2024-03-19 14:15:11 (Jurnalul-National)
Catalin Chereches este adus in Romania. Traseul spre penitenciar este secret Catalin Chereches este adus marti Romania. Traseul spre penitenciar nu a fost anuntat de autoritati. De asemenea, nu se stie in ce penitenciar va fi inchis fostul primar al orasului Baia Mare. ...continuare.

Actiunile Tesla au crescut cu 7% dupa anuntul companiei de majorare a preturilor pentru Model Y in SUA si Europa

publicat 2024-03-19 14:15:11 (Income-Magazine)
Actiunile Tesla au crescut cu 7% dupa anuntul companiei de majorare a preturilor pentru Model Y in SUA si Europa Actiunile Tesla au crescut cu aproape 7% luni, dupa ce producatorul de automobile a anuntat majorari de preturi pentru vehiculele sale electrice Model Y in unele tari europene si in Statele Unite, transmite Reuters. Tesla a declarat ca preturile vehiculelor sale Model Y vor creste cu aproximativ 2.000 de euro (2.177 USD) in unele tari […] ...continuare.

Trucuri pentru a-ti pastra frumusetea pe care le folosesc si vedetele

publicat 2024-03-19 14:15:04 (Click)
Trucuri pentru a-ti pastra frumusetea pe care le folosesc si vedetele In lumea stralucitoare a vedetelor, aspectul fizic impecabil este esential si, adesea, inspira admiratie si invidie in egala masura. Cu toate acestea, putini sunt constienti ca multe dintre trucurile de frumusete ale vedetelor sunt surprinzator de simple si se bazeaza pe ingrediente naturale ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.