EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




S-a aflat cauza mortii lui Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka

publicat 2024-03-19 16:15:11 (Puterea)
S-a aflat cauza mortii lui Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA) a primit o veste teribila chiar inainte de debutul turneului Miami Open. Iubitul ei, fostul hocheist Konstantin Koltsov, a fost gasit mort. Peste o luna, el ar fi implinit 43 de ani. Presa din Belarus, citata de Mundo Deportivo si Daily Mail, dezvaluie ca iubitul Arynei Sabalenka ar […]The post S-a aflat cauza mortii lui Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alina Gorghiu tine la secret traseul fugarului Catalin Chereches

publicat 2024-03-19 16:15:11 (Puterea)
Alina Gorghiu tine la secret traseul fugarului Catalin Chereches Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a declarat astazi presei ca fugarul Catalin Chereches se afla in drum spre Romania, dupa ce autoritatile germane au deci sa il extradeze pentru a-si ispasi sentinta de 5 ani de inchisoare. Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, a declarat miercuri ca fostul primar din Baia Mare, Catalin Chereches, va fi extradat pentru […]The post Alina Gorghiu tine la secret traseul fugarului Catalin Chereches appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drept la replica Alsim Alarko

publicat 2024-03-19 16:15:11 (Puterea)
Drept la replica Alsim Alarko Pe adresa redactiei nostra a sosit un drept la replica de la compania Alsim Alarko, unul dintre constructorii de sosele rapide din Romania. "In virtutea dreptului la replica si a corectei informari a opiniei publice, in legatura cu articolul "Catastrofa se confirma pe autostrada A0: Alsim Alarko scoate asfaltul", aparut in publicatia online „PUTEREA” in […]The post Drept la replica Alsim Alarko appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

R. Moldova a declarat persona non grata si expulzat un diplomat rus. Amenintarea Moscovei

publicat 2024-03-19 16:15:10 (ProTV)
R. Moldova a declarat persona non grata si expulzat un diplomat rus. Amenintarea Moscovei Republica Moldova anunta marti expulzarea unui membru al Ambasadei Rusiei, în semn de protest fata de deschiderea în weekend a unor sectii de votare în alegerile prezidentiale ruse în regiunea separatista moldoveana Transnistria. Moscova a reactionat. ...continuare.

Locul din Romania care a atras atentia intregii lumi. Descoperirea facuta de cercetatori: "Sunt foarte speciale"

publicat 2024-03-19 16:15:10 (ProTV)
Locul din Romania care a atras atentia intregii lumi. Descoperirea facuta de cercetatori: Sunt foarte speciale Algele ulva, care cresc în Lacul Ursu din Sovata, au ajuns obiectul unei ample cercetari internationale. ...continuare.

Un angajat al Salinei Slanic a murit in timpul programului. Salvamontistii au recuperat trupul dintr-o zona dificila. VIDEO

publicat 2024-03-19 16:15:10 (ProTV)
Un angajat al Salinei Slanic a murit in timpul programului. Salvamontistii au recuperat trupul dintr-o zona dificila. VIDEO Un lucrator al Salinei Slanic a murit, marti, în timpul programului. Salvatorii din cadrul Salvamont Prahova au intervenit pentru recuperarea acestuia, victima aflându-se într-o zona cu acces dificil. ...continuare.

O mare companie care are angajati si in Romania desfiinteaza 7.500 de posturi. Renunta la una din afacerile sale

publicat 2024-03-19 16:15:10 (ProTV)
O mare companie care are angajati si in Romania desfiinteaza 7.500 de posturi. Renunta la una din afacerile sale Gigantul din domeniul bunurilor de larg consum Unilever a anuntat marti ca vrea sa transforme operatiunile din domeniul înghetatei, care regrupeaza marci renumite precum Ben & Jerry's si Magnum, într-o divizie separata.   ...continuare.

Decizie incredibila a justitiei romane: o mama din Vaslui, obligata sa-si trimita cei patru copii in plasament in Anglia

publicat 2024-03-19 16:15:10 (ProTV)
Decizie incredibila a justitiei romane: o mama din Vaslui, obligata sa-si trimita cei patru copii in plasament in Anglia O mama din Vaslui e obligata de justitie sa-si trimita copiii în plasament în Marea Britanie. Decizia cel putin neobisnuita a fost emisa recent de Curtea de Apel Bucuresti. ...continuare.

Premierul francez Gabriel Attal vrea sa le reduca parintilor divortati saptamana de munca la patru zile

publicat 2024-03-19 16:15:10 (Money.ro)
Premierul francez Gabriel Attal vrea sa le reduca parintilor divortati saptamana de munca la patru zile Gabriel Attal a anuntat in ziarul economic si financiar francez La Tribune Dimanche, ca se gandeste la mai multe piste - o reducere a numarului zilelor de munca la patru, la patru si jumatate sau introducerea unor saptamani "diferentiate" de patru zile de munca ale parintilor divortati, atunci cand este randul acestora sa stea cu copiii.El a experimentat, pe cand era ministru al Conturilor Publice, saptamana de munca de patru zile, in administratia sa, fara reducerea timpului de munca.In... ...continuare.

Platforma Iabilet.ro, dupa amenda primita de la ANPC: Deciziile de returnare a biletelor sunt ale organizatorilor 100%/ Comisionul de ticketing adaugat peste pretul biletului nu se returneaza/ Amenda este electorala si abuziva, o contestam in instanta

publicat 2024-03-19 16:15:10 (Money.ro)
Platforma Iabilet.ro, dupa amenda primita de la ANPC: Deciziile de returnare a biletelor sunt ale organizatorilor 100%/ Comisionul de ticketing adaugat peste pretul biletului nu se returneaza/ Amenda este electorala si abuziva, o contestam in instanta Reprezentantii platformei Iabilet.ro au transmis, marti, printr-un comunicat de presa, ca ANPC a ignorat mai multe informatii care au fost prezentate comisarilor.    "ANPC a ignorat total mai multe informatii prezentate din partea noastra cum ar fi: iaBilet doar intermediaza vanzarea de bilete, prin contract, deciziile de returnare a biletelor sunt ale organizatorilor 100%; comisionul de ticketing adaugat peste pretul biletului respecta dorinta organizatorilor cu care lucram; acest... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.