EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Irinel Columbeanu suspina dupa fosta iubita cu 40 de ani mai tanara: "M-a vizitat la azil. Am incercat sa ne impacam"

publicat 2024-03-10 10:00:19 (Libertatea)
Irinel Columbeanu suspina dupa fosta iubita cu 40 de ani mai tanara: M-a vizitat la azil. Am incercat sa ne impacam Irinel Columbeanu, in varsta de 66 de ani, suspina dupa fosta iubita tinerica. Fostul sot al Monicai Gabor simte lipsa unei femei cu care sa imparta si bune, dar si rele. De aproximativ jumatate de an, Irinel locuieste intr-un azil din Ghermanesti. Dupa despartirea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a avut o alta iubita mult […] ...continuare.

Ce reprezinta cifrele din codurile de bare ale produselor

publicat 2024-03-10 10:00:18 (Jurnalul-National)
Ce reprezinta cifrele din codurile de bare ale produselor Codul de bare (European Article Numbering Code, cunoscut sub numele de EAN), ofera informatii valoroase consumatorului, desi, de multe ori, acesta trece neobservat. ...continuare.

De ce boala crunta a suferit Nicolae Ceausescu. Medicii se temeau ca nu mai are mult de trait

publicat 2024-03-10 10:00:12 (Click)
De ce boala crunta a suferit Nicolae Ceausescu. Medicii se temeau ca nu mai are mult de trait Desi a trecut atat de mult timp de la caderea regimului comunist din tara noastra, acele vremuri inca ascund nenumarate mistere si controverse, mai ales cand vine vorba despre viata personala a lui Nicolae Ceausescu. ...continuare.

Premiile Oscar 2024. Oppenheimer, favorit la categoria cel mai bun film

publicat 2024-03-10 10:00:11 (Antena3)
Premiile Oscar 2024. Oppenheimer, favorit la categoria cel mai bun film Doar cateva ore ne despart de cea mai asteptata sarbatoare a filmului. Pregatirile pentru cea de-a 96-a editie a galei premiilor Oscar au intrat in linie dreapta. ...continuare.

Alternative sanatoase la gustarile preferate. Cu ce poti inlocui chipsurile ori inghetata

publicat 2024-03-10 10:00:08 (Adevarul)
Alternative sanatoase la gustarile preferate. Cu ce poti inlocui chipsurile ori inghetata Data viitoare cand vrei sa te infrupti din gustarile preferate, de ce sa nu te opresti o secunda si sa te intrebi daca exista o optiune mai sanatoasa - dar la fel de gustoasa? Intotdeauna exista o alternativa, dar inlocuirea produselor preferate poate fi un obicei dificil de adoptat. ...continuare.

Cum arata parcul Cazinoului la inceputul secolului trecut. Parfumul de epoca al Bulevardului Regina Elisabeta

publicat 2024-03-10 10:00:06 (Adevarul)
Cum arata parcul Cazinoului la inceputul secolului trecut. Parfumul de epoca al Bulevardului Regina Elisabeta Parcul cu vedere la mare, unde se plimba protipendada orasului Constanta la inceputul secolului trecut, avea poteci unduite, rotonde, garduri vii croite sinuos, palcuri de arbusti, covoare florale. ...continuare.

Ultima etapa, fatala pentru Florin Pirvu. Petrolul demite antrenorul si porneste razboiul cu Emil Boc

publicat 2024-03-10 10:00:03 (Adevarul)
Ultima etapa, fatala pentru Florin Pirvu. Petrolul demite antrenorul si porneste razboiul cu Emil Boc Primarul Clujului, acuzatii de blat la adresa ploiestenilor. ...continuare.

Premiile Oscar 2024 | Ce trebuie sa stim despre nominalizarile din acest an. Gala va fi transmisa, LIVE, pe VOYO

publicat 2024-03-10 09:45:18 (ProTV)
Premiile Oscar 2024 | Ce trebuie sa stim despre nominalizarile din acest an. Gala va fi transmisa, LIVE, pe VOYO Luni, la aceasta ora, vom sti deja care sunt câstigatorii celor mai importante premii din cinematografie - trofeele Oscar. Gala are loc la Dolby Theater, în Los Angeles si este difuzata LIVE pe VOYO, în aceasta noapte, de la ora 01:00.   ...continuare.

Apararea aeriana a Ucrainei a distrus 35 de drone lansate de Rusia in cursul noptii

publicat 2024-03-10 09:45:18 (ProTV)
Apararea aeriana a Ucrainei a distrus 35 de drone lansate de Rusia in cursul noptii Apararea aeriana a Ucrainei a distrus 35 din cele 39 de drone lansate de Rusia în cursul noptii, au anuntat, duminica, fortele aeriene ucrainene.   ...continuare.

Acord: patru tari din Europa vor investi 100 de miliarde de dolari in India / Acordul a fost negociat timp de 16 ani

publicat 2024-03-10 09:45:15 (Mediafax)
Acord: patru tari din Europa vor investi 100 de miliarde de dolari in India /  Acordul a fost negociat timp de 16 ani India si un grup comercial format din patru natiuni europene au semnat duminica un acord economic menit sa creasca comertul si investitiile, a declarat Piyush Goyal, ministrul sindical al comertului din India, potrivit Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.