EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Superliga de fotbal: derbi oltean in penultima partida a sezonului regular

publicat 2024-03-10 10:15:12 (Mediafax)
Superliga de fotbal: derbi oltean in penultima partida a sezonului regular Partida face parte din etapa 30 a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regular. FCU Craiova se afla pe locul 13 in clasament cu 31 de puncte si poate urca o pozitie sau doua in ierarhie. Indiferent de rezultat FCU va juca in play-out, in timp ce Universitatea va fi in play-off. Univ. Craiova are 46 de puncte si se afla pe locul 4. ...continuare.

Violoncelistul Razvan Suma canta Haydn la Sala Radio

publicat 2024-03-10 10:15:09 (Jurnalul-National)
Violoncelistul Razvan Suma canta Haydn la Sala Radio Violoncelistul RAZVAN SUMA, cunoscut publicului din Romania mai ales ca urmare a turneelor sale nationale (precum Va place Bach?, Va place Brahms?, Va place Tango?, Va place SCHU...?, Va place Beethoven? sau Va plaCello?), revine pe scena Salii Radio. ...continuare.

Ministrul Economiei: Speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor trebuie sa inceteze

publicat 2024-03-10 10:15:09 (Income-Magazine)
Ministrul Economiei: Speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor trebuie sa inceteze Romania are materii prime pe care poate sa le exploateze responsabil, iar speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor trebuie sa inceteze, afirma Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan Radu Oprea. „Romania a castigat procesul Rosia Montana. Asta in ciuda celor care au incercat sa faca rau Romaniei. Speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor […] ...continuare.

Nu s-a vazut la TV dupa Rapid - FCSB » Sapunaru, lider de galerie la fiesta de pe Arena Nationala

publicat 2024-03-10 10:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Nu s-a vazut la TV dupa Rapid - FCSB » Sapunaru, lider de galerie la fiesta de pe Arena Nationala Rapid a declansat fiesta pe Arena Nationala dupa victoria entuziasmanta cu FCSB, scor 4-0. Dupa meci, jucatorii s-au dus in fata galeriei si au sarbatori cu suporterii.Cel mai vocal a fost Cristi Sapunaru, , capitanul echipei, care a dat tunul cantecelor. "Rapid este totul pentru ale, ooo, hai Rapid ale, Rapid este totul pentru mine ale", a cantat Sapunaru alaturi de suporteri. Apoi, si ceilalti jucatori ai Rapidului s-au alaturat petrecerii.+1 FOTOVIDEO. ... ...continuare.

Castigatoarea Miss World 2024. Cine este cea mai frumoasa femeie din lume. Romanca Ada Maria Ileana nu a intrat in Top 40

publicat 2024-03-10 10:15:05 (Click)
Castigatoarea Miss World 2024. Cine este cea mai frumoasa femeie din lume. Romanca Ada Maria Ileana nu a intrat in Top 40 Pe 9 martie 2024 a avut loc concursul Miss World 2024. Victoria Krystynei Pyszkovácea este cea care a castigat marea distinctie. Dupa o competitie ce a durat mai mult de o ora, concurentele au fost selectate in functie de prestatia lor in probele de talent. ...continuare.

Oana Roman, primul interviu dupa moartea mamei. Ce dezvaluiri a facut despre Mioara Roman: "A botezat 50 de copii orfani..."

publicat 2024-03-10 10:15:05 (Click)
Oana Roman, primul interviu dupa moartea mamei. Ce dezvaluiri a facut despre Mioara Roman: A botezat 50 de copii orfani... Oana Roman, primul interviu dupa moartea mamei. Nimeni nu stia asta despre Mioara Roman. ...continuare.

Papa Francisc: Ucraina ar trebui sa aiba 'curajul steagului alb' al negocierilor

publicat 2024-03-10 10:15:04 (Bursa)
Papa Francisc a afirmat, intr-un interviu ca Ucraina ar trebui sa aiba curajul 'steagului alb', care este 'un cuvant curajos', si de a negocia pentru a pune capat razboiului cu Rusia 'inainte ca lucrurile sa se inrautateasca'. ...continuare.

Reuters: Apararea aeriana a Ucrainei a distrus mai multe drone lansate de Rusia in cursul noptii

publicat 2024-03-10 10:15:04 (Bursa)
Apararea aeriana a Ucrainei a distrus 35 din cele 39 de drone lansate de Rusia in cursul noptii, au anuntat, duminica, fortele aeriene ucrainene. ...continuare.

"Poale-n-brau" moldovenesti, reteta pas cu pas. Secretul placintelor pufoase, umplute cu branza

publicat 2024-03-10 10:15:04 (Antena3)
Poale-n-brau moldovenesti, reteta pas cu pas. Secretul placintelor pufoase, umplute cu branza Placintele moldovenesti "poale-n-brau" trebuie incercate neaparat de toti iubitorii de preparate traditionale. ...continuare.

Politistii rutieri au desfasurat operatiunea Blocada | Soferi beti sau drogati, prinsi in flagrant pe sosele

publicat 2024-03-10 10:15:03 (Antena3)
Politistii rutieri au desfasurat operatiunea Blocada | Soferi beti sau drogati, prinsi in flagrant pe sosele Politistii rutieri din Bucuresti, Ilfov, Constanta si multe alte judete au desfasurat, noaptea trecuta, operatiunea Blocada, ocazie cu care au prins in flagrant, pe sosele, zeci de soferi beti sau drogati. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.