EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bursa: BRK Financial Group devine market maker pentru actiunile holdingului de materiale de constructii ROCA Industry, proaspat promovat pe segmentul principal al Bursei

publicat 2024-03-12 10:00:42 (Ziarul-Financiar)
Bursa: BRK Financial Group devine market maker pentru actiunile holdingului de materiale de constructii ROCA Industry, proaspat promovat pe segmentul principal al Bursei Autor: Cristina Bellu ROCA Industry, holding de materiale de constructii din Romania listat pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti sub simbolul ROC1, beneficiaza de marti, 12 martie, de servicii de Market Maker al Emitentului oferite de BRK Financial Group. ...continuare.

Peste 120.000 de cetateni din Ilfov vor beneficia de un sistem de canalizare avansat

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Peste 120.000 de cetateni din Ilfov vor beneficia de un sistem de canalizare avansat Autoritatile din Ilfov au luat decizia de a implementa un sistem de canalizare pluviala eficient pentru a gestiona si preveni problemele de inundatii. In total, nu mai putin de 127.429 de ilfoveni vor beneficia de acest proiect. In urma analizei efectuate, au fost identificate localitatile Bragadiru, Magurele, 1 Decembrie, Jilava, Clinceni, Cornetu, Mogosoaia, Buftea si […]The post Peste 120.000 de cetateni din Ilfov vor beneficia de un sistem de canalizare avansat appeared first on... ...continuare.

Fratii Tate se intorc dupa gratii! Tristan si Andrew, retinuti pentru fapte comise in Marea Britanie

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Fratii Tate se intorc dupa gratii! Tristan si Andrew, retinuti pentru fapte comise in Marea Britanie Fratii Tate se intorc dupa gratii pentru infractiuni comise pe teritoriul Marii Britanii! Autoritatile britanice au emis mandate de arestare pe numele lui Tristan si a lui Andrew Tate. Fratii Tate se intoc dupa gratii, de data aceasta pentru fapte comise in Marea Britanie! Cei doi erau cercetati deja in stare de libertate in Romania […]The post Fratii Tate se intorc dupa gratii! Tristan si Andrew, retinuti pentru fapte comise in Marea Britanie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drone ucrainene au lovit rafinarii din Rusia, inclusiv Lukoil! Incendiu puternic in orasul Oryol

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Drone ucrainene au lovit rafinarii din Rusia, inclusiv Lukoil! Incendiu puternic in orasul Oryol Atacurile Ucrainei asupra Rusiei s-au intetit, in ultima perioada. Noaptea trecuta, o rafinarie din orasul rusesc Oryola fost lovita de drone ucrainene. Drone ucrainene au lovit rafinarii din Rusia! In urma unui astfel de atac, a izbucnit un incendiu de proportii in orasul Oryol, situat in vestul Rusiei, la 220 de kilometri de granita cu […]The post Drone ucrainene au lovit rafinarii din Rusia, inclusiv Lukoil! Incendiu puternic in orasul Oryol appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Spirit civic renascut: Publicati integral decizia Curtii de la Washington privind Rosia Montana!

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Spirit civic renascut: Publicati integral decizia Curtii de la Washington privind Rosia Montana! Societatea civila romaneasca cere transparenta totala cu privire la Decizia Curtii de Arbitraj International de la Washington. O petitie adresata prim-ministrului Marcel Ciolacu solicita publicarea integrala a textului deciziei arbitrale. Este formulata astfel: Noi, semnatarele si semnatarii acestei petitii, va cerem sa publicati integral documentele Curtii de la Washington privind arbitrajul dintre Romania si Gabriel […]The post Spirit civic renascut: Publicati integral decizia Curtii... ...continuare.

AUR - de la traseismul selectiv la traseismul fara frontiere

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
AUR - de la traseismul selectiv la traseismul fara frontiere AUR, partidul care pretindea sa fie o alternativa la establishmentul politic corupt, se dezvaluie, acum, in lumina dura a realitatii, unde traseismul politic se releva ca principalul sau instrument electoral. Dar si ca adevarata sa vocatie. Analistul politic Bogdan Teodorescu observa, cu temei, ca partidul lui George Simion, care a inceput cu promisiuni de schimbare […]The post AUR - de la traseismul selectiv la traseismul fara frontiere appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Tranzactia Hidroelectrica-UCM Resita, o afacere pentru amorul lui Remus Borza

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Tranzactia Hidroelectrica-UCM Resita, o afacere pentru amorul lui Remus Borza Hidroelectrica a platit 67,8 milioane de lei pentru partea de productie generatoare de la UCM Resita, o unitate veche de pe vremea Imperiului Habsburgic. Remus Borza, consilierul pe probleme economice al sefului PNL, Nicolae Ciuca, este artizanul afacerii Hidroelectrica-UCM Resita, o tranzactie care ridica mai multe semne de intrebare. In lumea energeticii se vorbeste ca […]The post Tranzactia Hidroelectrica-UCM Resita, o afacere pentru amorul lui Remus Borza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Harta spagii in spitale: cine saboteaza rezultatele?

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Harta spagii in spitale: cine saboteaza rezultatele? Ministerul Sanatatii a facut un pas timid catre transparenta, publicand datele privind reclamatiile de spaga ceruta de personalul medical in fiecare spital din tara pentru luna februarie. Aceasta miscare vine in urma unei presiuni publice si mediatizarii intense, iar Dragos Vana, fondatorul platformei Graphs.ro, care monitoriza fenomenul, a confirmat aceasta schimbare pe pagina sa de […]The post Harta spagii in spitale: cine saboteaza rezultatele? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dovada ca s-au facut bani multi din zvonul ca Romania va pierde procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-12 10:00:33 (Puterea)
Dovada ca s-au facut bani multi din zvonul ca Romania va pierde procesul Rosia Montana Investitorii in actiunile Gabriel Resources au apelat la o strategie numita „short selling”. Cu aceasta au facut bani multi mizand un zvon fals. Mai multi investitori au profitat din plin de zvonul nefondat ca Romania va pierde procesul Rosia Montana, pariind pe scaderea pretului actiunilor Gabriel Resources. Pe masura ce pretul actiunilor companiei crestea pe […]The post Dovada ca s-au facut bani multi din zvonul ca Romania va pierde procesul Rosia Montana appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.