EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Motivul aproape incredibil al bataii de sambata noapte din Sectorul 3. Ce s-a intamplat cand victima a iesit din restaurant

publicat 2024-03-10 17:15:09 (ProTV)
Motivul aproape incredibil al bataii de sambata noapte din Sectorul 3. Ce s-a intamplat cand victima a iesit din restaurant O bataie a izbucnita sâmbata seara în fata unui bistro din sectorul 3 s-a produs din cauza unui motiv neobisnuit. Un consumator a fost atacat de o alta persoana, dupa ce iesise afara din restaurant. ...continuare.

A aparut sansa mult asteptata pentru Radu Dragusin la Tottenham

publicat 2024-03-10 17:15:08 (OnlineSport)
A aparut sansa mult asteptata pentru Radu Dragusin la Tottenham Internationalul român Radu Dragusin a jucat o repriza întreaga pentru Tottenham în meciul de campionat cu Aston Villa, partida câstigata de londonezi în deplasare cu un categoric 4-0. ...continuare.

O avocata care a adus victoria Romaniei in procesul Rosia Montana a sarbatorit pe stadion

publicat 2024-03-10 17:15:08 (Mediafax)
O avocata care a adus victoria Romaniei in procesul Rosia Montana a sarbatorit pe stadion Diana Sucu, sotia patronului rapidist Dan Sucu, a fost prezenta aseara la meciul cu FCSB, scor 4-0, alaturi de Aurora Damcali, avocat care a reprezentat Romania in "procesul Rosia Montana", castigat impotriva compainiei canadiene Gabriel Resources. ...continuare.

Fostul prefect de Gorj a fost prins la volan desi are permisul suspendat

publicat 2024-03-10 17:15:06 (Jurnalul-National)
Fostul prefect de Gorj a fost prins la volan desi are permisul suspendat Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost prins din nou la volan, desi are permisul suspendat. Brigada Rutiera s-a sesizat din oficiu. ...continuare.

Grecia va taxa cu 15% profiturile multinationalelor si ale marilor companii elene

publicat 2024-03-10 17:15:06 (Income-Magazine)
Grecia va taxa cu 15% profiturile multinationalelor si ale marilor companii elene Ministerul Economiei si Finantelor a inaintat Parlamentului un proiect de lege privind impozitarea care prevede stabilirea unei cote minime de impozitare de 15% pentru marile companii multinationale, precum si pentru marile grupuri grecesti, scrie presa elena. Proiectul de lege transpune cu intarziere o directiva relevanta a Uniunii Europene, care a intrat in vigoare la 1 ianuarie, […] ...continuare.

Luna Noua in Pesti aduce schimbari majore si multe provocari. Mariana Cojocaru: "Va fi o perioada agitata"

publicat 2024-03-10 17:15:02 (Antena3)
Luna Noua in Pesti aduce schimbari majore si multe provocari. Mariana Cojocaru: Va fi o perioada agitata Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit, la Antena 3 CNN, despre schimbarile majore pe care le aduce Luna Noua in Pesti, fiind vorba despre o perioada cu impact pentru mai multe zodii. ...continuare.

Cum vede Nicusor Dan bilantul mandatului sau la Primaria Capitalei dupa trei ani si jumatate. Lista restantelor

publicat 2024-03-10 17:15:01 (Adevarul)
Cum vede Nicusor Dan bilantul mandatului sau la Primaria Capitalei dupa trei ani si jumatate. Lista restantelor Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, duminica, in cadrul unui interviu, despre realizarile si restantele din cei trei ani si jumatate de mandat, afirmand ca intre partea de functionare si cea estetica a orasului a ales iesirea din faliment si esalonarea tuturor datoriilor. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Rosia Montana este acum celebra. Voi cand ati fost ultima data la Rosia Montana?

publicat 2024-03-10 17:00:36 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Rosia Montana este acum celebra. Voi cand ati fost ultima data la Rosia Montana? Autor: Dragos Damian Hai Romania! Castigarea procesului Rosia Montana este cea mai buna veste a inceputului de an, cu totii eram ingrijorati ca din banii nostri pentru invatamant, sanatate si infrastructura ar fi trebuit sa platim despagubiri de aproape sapte miliarde de Euro pentru un caz despre care nu ne aduceam bine aminte dar il consideram proasta guvernare, iresponsabilitate, prostie, conspiratia gulerelor albe, etc. Iata ca nu trebuie sa dam din banii nostri, chiar daca pe toate... ...continuare.

Jandarmeria s-a facut de ras! L-a amendat degeaba pe organizatorul Marsului Secuilor

publicat 2024-03-10 17:00:29 (Puterea)
Jandarmeria s-a facut de ras! L-a amendat degeaba pe organizatorul Marsului Secuilor Instanta a subliniat ca Jandarmeria nu are atributii legale de a aviza, aproba sau interzice adunari publice, ci doar de a mentine ordinea pe timpul desfasurarii lor. Judecatoria Targu Mures a anulat, printr-o sentinta ramasa definitiva, amenda de 1.000 de lei impusa de catre Gruparea Mobila de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Targu Mures organizatorului Marsului […]The post Jandarmeria s-a facut de ras! L-a amendat degeaba pe organizatorul Marsului Secuilor appeared first on... ...continuare.

Atentie soferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024

publicat 2024-03-10 17:00:29 (Puterea)
Atentie soferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024 Codul Rutier atentioneaza ca toti soferii care circula cu o masina pe drumurile publice din Romania sunt obligati sa prezinte, la un control in trafic, cateva documente. The post Atentie soferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.