EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Harta cu punctele de reincarcare a masinilor electrice, lansata de Ministerul Energiei. Romanii sunt invitati sa o completeze

publicat 2024-03-11 16:30:03 (Antena3)
Harta cu punctele de reincarcare a masinilor electrice, lansata de Ministerul Energiei. Romanii sunt invitati sa o completeze Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, face apel la cetateni sa trimita ANRE date privind punctele de incarcare a masinilor electrice, pentru a completa harta interactiva pe care a afisat-o pe site-ul ministerului. ...continuare.

Clotilde Armand, pusa sub acuzare de procurori in dosarul incompatibilitatii sale

publicat 2024-03-11 16:30:03 (Antena3)
Clotilde Armand, pusa sub acuzare de procurori in dosarul incompatibilitatii sale Clotilde Armand e pusa oficial sub acuzare de procurori in dosarul incompatibilitatii sale, sesizata de Agentia Nationala de Integritate. ...continuare.

Cum arata lista REPER la alegerile europarlamentare. Lista de obiective a formatiunii

publicat 2024-03-11 16:30:02 (Adevarul)
Cum arata lista REPER la alegerile europarlamentare. Lista de obiective a formatiunii Europarlamentarul Dacian Ciolos a anuntat luni ca va deschide lista candidatilor REPER pentru Parlamentul European. Fostul premier a afirmat ca are "ambitia de a rasturna toate calculele electorale" ale celorlalte formatiuni, desi partidul sau nici macar nu ar face pragul de 5%, conform sondajelor. ...continuare.

UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Europa, a fost vanduta

publicat 2024-03-11 16:30:02 (Adevarul)
UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Europa, a fost vanduta UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Europa, fondata in anul 1771, a fost vanduta, a anuntat luni administratorul judiciar Euro Insol. ...continuare.

Mai mult timp petrecut in fata ecranelor, mai putine cuvinte invatate de copii

publicat 2024-03-11 16:30:02 (Adevarul)
Mai mult timp petrecut in fata ecranelor, mai putine cuvinte invatate de copii Un nou studiu atrage atentia ca timpul petrecut de cei mici in fata ecranelor ii face pe acestia sa-si dezvolte mai greu limbajul. Cu cat petrec mai mult timp in fata ecranelor, cu atat aud mai putine cuvinte. ...continuare.

Viktor Orban dupa intalnirea cu Donald Trump: Nu va da niciun ban Ucrainei. De aceea se va razboiul se va termina

publicat 2024-03-11 16:15:20 (Ziarul-Financiar)
Viktor Orban dupa intalnirea cu Donald Trump: Nu va da niciun ban Ucrainei. De aceea se va razboiul se va termina Autor: Petru Mazilu Donald Trump nu va da nici un ban Ucrainei, a spus premierul Ungariei Viktor Orban. Cei doi lideri s-au intalnit vineri in SUA. Donald Trump este foarte aproape de a deveni candidatul Partidului Republican pentru cursa prezidentiala din SUA. ...continuare.

Investitie de 11 mil. lei pentru constructia unei noi crese in municipiul Targu Secuiesc, judetul Covasna

publicat 2024-03-11 16:15:20 (Ziarul-Financiar)
Investitie de 11 mil. lei pentru constructia unei noi crese in municipiul Targu Secuiesc, judetul Covasna Autor: Laurentiu Cotu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii (CNI), a finalizat un proiect de peste 11 mil. lei (2,2 mil. euro) ce a prevazut constructia unei noi crese in municipiul Targu Secuiesc, din judetul Covasna. Aceasta este cea de-a doua cresa finalizata de MDLPA din cadrul celor 124 cu finantare din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). ...continuare.

Primaria Oradea investeste aproape 48 mil. euro intr-o scoala cu 50 de sali de clasa

publicat 2024-03-11 16:15:20 (Ziarul-Financiar)
Primaria Oradea investeste aproape 48 mil. euro intr-o scoala cu 50 de sali de clasa Autor: Laurentiu Cotu Primaria Oradea are in plan o investitie de aproximativ 237,5 mil. lei (circa 48 mil. euro) pentru construirea unei scoli cu 50 de sali de clasa care sa deserveasca aproximativ 1.250 de elevi, in zona strazii Tompa Mihály, din cartierului Grigorescu. In acest sens, primaria Oradea prin Directia Management Proiecte cu Finantare Internationala si Directia Patrimoniu Imobiliar, a depus spre finantare proiectul de construire a scolii prin Programul Regional Nord-Vest... ...continuare.

ZF Live. Cori Gramescu, nutritionist si instructor de pilates: Vad o maturizare a industriei de slabit. Oamenii inteleg ca obiceiurile sanatoase sunt mai eficiente decat infometarea

publicat 2024-03-11 16:15:20 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Cori Gramescu, nutritionist si instructor de pilates: Vad o maturizare a industriei de slabit. Oamenii inteleg ca obiceiurile sanatoase sunt mai eficiente decat infometarea Cori Gramescu, nutritionist, instructor de pilates si fondatoarea aplicatiei Yummdiet: Slabirea este o serie lunga de decizii corecte. Oamenii care reusesc sa slabeasca sunt cei care reusesc sa ia constant deciziile corecte in directia slabirii, iar pentru asta trebuie sa fim echilibrati din toate punctele de vedere. ...continuare.

Digitalizarea, un pretext pentru ANAF! Controalele au devenit tot mai agresive

publicat 2024-03-11 16:15:15 (Puterea)
Digitalizarea, un pretext pentru ANAF! Controalele au devenit tot mai agresive Controalele fiscale realizate de ANAF au devenit mai raspandite si mai variate, cuprinzand atat verificari documentare dupa proceduri sumare, cat si inspectii fiscale. In ultima perioada, frecventa controalelor fiscale a crescut semnificativ. Chiar daca domeniile principale de interes raman in linii mari aceleasi ca in anii anteriori, abordarile agresive ale ANAF sunt din ce in […]The post Digitalizarea, un pretext pentru ANAF! Controalele au devenit tot mai agresive appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.