EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un iesean s-a trezit cu un excavator si o echipa de muncitori in curtea sa, care au inceput sa sape si sa faca un drum asfaltat

publicat 2024-03-10 15:45:03 (Antena3)
Un iesean s-a trezit cu un excavator si o echipa de muncitori in curtea sa, care au inceput sa sape si sa faca un drum asfaltat Un barbat din Iasi s-a trezit pe proprietatea sa cu un excavator si o echipa de muncitori care au inceput sa sape si sa construiasca un drum in curtea sa. ...continuare.

Horoscop 11 martie 2024. Berbecii incep saptamana cu stangul, Balantele au destinul de partea lor

publicat 2024-03-10 15:45:03 (Antena3)
Horoscop 11 martie 2024. Berbecii incep saptamana cu stangul, Balantele au destinul de partea lor Horoscop 11 martie 2024. Berbecii incep aceasta saptamana cu stangul, iar Balantele au destinul de partea lor, arata astrele. ...continuare.

Aliatii Rusiei carora SUA le-au cerut ajutorul pentru a-l opri pe Putin sa efectueze un atac nuclear in 2022

publicat 2024-03-10 15:30:22 (ProTV)
Aliatii Rusiei carora SUA le-au cerut ajutorul pentru a-l opri pe Putin sa efectueze un atac nuclear in 2022 Statele Unite au cerut ajutorul unor tari care nu le sunt aliate pentru a încerca sa descurajeze Rusia sa efectueze un atac nuclear în 2022, a declarat un oficial de rang înalt al administratiei americane pentru CNN. ...continuare.

Urmarit international, cu o condamnare de 23 de ani, pentru infractiuni economice, in Italia, depistat in Timisoara

publicat 2024-03-10 15:30:22 (ProTV)
Urmarit international, cu o condamnare de 23 de ani, pentru infractiuni economice, in Italia, depistat in Timisoara Un barbat de 56 de ani, cautat de autoritatile din Italia pentru infractiuni economice comise în Peninsula si pe numele caruia era emis mandat european de arestare, având o condamnare de aproape 23 de ani, a fost depistat în municipiul Timisoara. ...continuare.

Soferita care a evitat sa loveasca un caine pe sosea a ajuns sa fie depistata la consum de substante interzise, in Zimnicea

publicat 2024-03-10 15:30:22 (ProTV)
Soferita care a evitat sa loveasca un caine pe sosea a ajuns sa fie depistata la consum de substante interzise, in Zimnicea O soferita care a evitat un câine pe sosea ajuns sa fie depistata cu consum de substante stupefiante. Aparatul drugtest a indicat prezenta în corp a unei substante interzise. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 746. Arhiepiscopul ucrainean ii raspunde Papei: nu avem nicio posibilitate sa ne predam / Moscova: toata lumea stie ca Ucraina este intr-o fundatura

publicat 2024-03-10 15:30:21 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 746. Arhiepiscopul ucrainean ii raspunde Papei: nu avem nicio posibilitate sa ne predam / Moscova: toata lumea stie ca Ucraina este intr-o fundatura Moscova / Zaharova: Toata lumea stie ca Ucraina este intr-o fundatura "Fiecare expert, fiecare politician, fiecare diplomat de astazi intelege" ca situatia din Ucraina "este intr-o fundatura" si din acest motiv "multi diplomati si tari cer negocieri". Purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat pentru ANSA, raspunzand la o intrebare despre apelul Papei facut recent Kievului. ...continuare.

Blocaj in traficul national. Circulatia pe soseaua care leaga Braila si Galati, oprita

publicat 2024-03-10 15:30:21 (Mediafax)
Blocaj in traficul national. Circulatia pe soseaua care leaga Braila si Galati, oprita Incendiul a izbucnit duminica la pranz. Este vorba despre un incendiu de vegetatie uscata si stuf care s-a produs pe DN 2B, intre orasul Braila si localitatea galateana Sendreni. ...continuare.

Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina in portile Palatului Buckingham din centrul Londrei

publicat 2024-03-10 15:30:20 (Libertatea)
Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina in portile Palatului Buckingham din centrul Londrei Barbatul a fost retinut si a fost transportat la spital, dupa ce a intrat, sambata dimineata, cu masina in portile Palatului Buckingham din Londra, au declarat autoritatile locale, citate de BBC si ABC News. Potrivit autoritatilor locale, in urma incidentului, mai multi ofiteri inarmati au sosit in fata Palatului Buckingham, sambata, in jurul orei 2:33. […] ...continuare.

Meciul Zilei. Premier League: Liverpool - Manchester City

publicat 2024-03-10 15:30:19 (Jurnalul-National)
Meciul Zilei. Premier League: Liverpool - Manchester City Liverpool - Manchester City este meciul zilei din Europa. Partida din Premier League se va desfasura pe stadionul Anfield din Liverpool. Ambele echipe lupta pentru titlu. ...continuare.

Rapid pluseaza si la imagine. Prezenta-surpriza alaturi de Diana Sucu in loja: femeia care a salvat Romania de la un adevarat dezastru!

publicat 2024-03-10 15:30:18 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid pluseaza si la imagine. Prezenta-surpriza alaturi de Diana Sucu in loja: femeia care a salvat Romania de la un adevarat dezastru! Diana Sucu, sotia lui Dan Sucu, a fost prezenta la meciul cu FCSB, scor 4-0, alaturi de Aurora Damcali, avocat care a reprezentat Romania in "procesul Rosia Montana", castigat impotriva Gabriel Resources."Prietena mea desteapta, Aurora Damcali, care a luptat si a castigat alaturi de colegii ei in procesul Rosia Montana, a facut un pas important in viata ei: a devenit Rapidista", a scris Diana Sucu, alaturi de o poza cu Aurora Domcali. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.