EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eroarea umana, cauza cea mai probabila a ciocnirii metrourilor din statia Timpuri Noi. Succesiunea evenimentelor

publicat 2024-03-05 19:45:14 (ProTV)
Eroarea umana, cauza cea mai probabila a ciocnirii metrourilor din statia Timpuri Noi. Succesiunea evenimentelor Cel mai probabil o eroare umana ar fi condus la incidentul produs la metrou, saptamâna trecuta, când doua trenuri s-au ciocnit în statia Timpuri Noi, pe aceeasi linie. ...continuare.

Rabla Clasic si Rabla Plus ar putea porni saptamana viitoare. Buget record la masinile electrice, insa exista o problema

publicat 2024-03-05 19:45:14 (ProTV)
Rabla Clasic si Rabla Plus ar putea porni saptamana viitoare. Buget record la masinile electrice, insa exista o problema La finalul saptamânii viitoare ar putea demara programele Rabla Clasic si Rabla Plus. Anul acesta, exista un buget record pentru cei care vor sa îsi cumpere masini electrice - un miliard de lei. ...continuare.

EXCLUSIV. Protectia Copilului Sector 1: "Elevul abuzat sexual a fost inclus de doua ori in programe de consiliere psihologica. Agresorul nu s-a aflat in atentia noastra"

publicat 2024-03-05 19:45:12 (Libertatea)
EXCLUSIV. Protectia Copilului Sector 1: Elevul abuzat sexual a fost inclus de doua ori in programe de consiliere psihologica. Agresorul nu s-a aflat in atentia noastra Elevul abuzat sexual in toaleta scolii generale ”Nicolae Titulescu” a fost inclus de doua ori intr-un program de consiliere derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 1- Bucuresti, potrivit precizarilor facute de biroul de presa al acestei institutii la solicitarea Libertatea. Pe de alta parte, DGASPC – Sector 1 recunoaste ca […] ...continuare.

Agentia pentru Integritate in Tenis: Simona Halep este libera sa isi continue activitatea de astazi

publicat 2024-03-05 19:45:12 (Libertatea)
Agentia pentru Integritate in Tenis: Simona Halep este libera sa isi continue activitatea de astazi Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), care a suspendat-o pe Simona Halep timp de patru ani in septembrie 2023 pentru dopaj, a anuntat ca asteapta decizia competa si motivata a TAS, dar sportiva poate reveni imediat in competitii. „Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA) ia act de decizia de astazi a Tribunalului de […] ...continuare.

Stere Halep, dupa decizia TAS in cazul fiicei sale, Simona: "Stiam ca asa se intampla. Dumnezeu are grija"

publicat 2024-03-05 19:45:12 (Libertatea)
Stere Halep, dupa decizia TAS in cazul fiicei sale, Simona: Stiam ca asa se intampla. Dumnezeu are grija Stere Halep, tatal Simonei Halep, a declarat, marti, ca fiica sa a aflat vestea ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea la Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde s-a antrenat in ultima perioada. „Era normal sa fie decizia asta, ca multe voci au condamnat-o pe Simona, ca e trisoare. Stiam ca asa se intampla. Dumnezeu […] ...continuare.

4 cei mai modesti barbati, in functie de zodie

publicat 2024-03-05 19:45:12 (Jurnalul-National)
4 cei mai modesti barbati, in functie de zodie Modestia este o virtute care trece adesea neobservata, dar are o valoare imensa in construirea de conexiuni autentice si in stimularea cresterii personale. ...continuare.

Andreea Esca a dat lovitura! Afacerea care a imbogatit-o: "Am iesit pe plus..."

publicat 2024-03-05 19:45:07 (Click)
Andreea Esca a dat lovitura! Afacerea care a imbogatit-o: Am iesit pe plus... Andreea Esca a dat lovitura! Afacerea care a imbogatit-o. ...continuare.

Scandalurile se tin lant, inaintea noului sezon de Formula 1. Seful Federatiei Internationale de Automobilism este investigat

publicat 2024-03-05 19:45:06 (Antena3)
Scandalurile se tin lant, inaintea noului sezon de Formula 1.  Seful Federatiei Internationale de Automobilism este investigat Nici nu a inceput bine noul sezon de Formula, ca deja scandalurile se tin lant. ...continuare.

A murit pacienta ranita in explozia produsa de un flex la spitalul Movila din Ploiesti | Reactia ministrului Sanatatii

publicat 2024-03-05 19:45:06 (Antena3)
A murit pacienta ranita in explozia produsa de un flex la spitalul Movila din Ploiesti | Reactia ministrului Sanatatii Pacienta care a suferit arsuri pe corp, dupa ce un muncitor a folosit un flex chiar langa patul ei, a murit. Familia a depus plangere pentru malpraxis medical. Reactia ministrului Sanatatii. ...continuare.

O banca ruseasca va lua deciziile de acordare de credite folosind inteligenta artificiala

publicat 2024-03-05 19:45:04 (Adevarul)
O banca ruseasca va lua deciziile de acordare de credite folosind inteligenta artificiala Pana la finalul anului, deciziile referitoare la 60% din creditele ce se vor acorda intreprinderilor de catre Sberbank vor fi luate folosind inteligenta artificiala (AI), a afirmat marti German Gref. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.