EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Liste comune la alegerile europarlamentare, anunta Nicolae Ciuca

publicat 2024-02-21 18:00:11 (Puterea)
Liste comune la alegerile  europarlamentare, anunta Nicolae Ciuca Liberalii si PSD merg pe liste comune la alegerile europarlamentare, a anuntat, miercuri, presedintele PNL, Nicolae Ciuca. "La europarlamentare am decis sa avem liste comune”, a afirmat Ciuca. Cat despre un eventual risc de sanctiune din partea electoratului liberal, din cauza sustinerii unei liste comune PSD – PNL si legat de campania pentru locale, Ciuca […]The post Liste comune la alegerile europarlamentare, anunta Nicolae Ciuca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cat costa pe an sa megi cu un Lamborghini. Dezvaluirile unui faimos influencer

publicat 2024-02-21 18:00:11 (Puterea)
Cat costa pe an sa megi cu un Lamborghini. Dezvaluirile unui faimos influencer Obrazul subtire cu cheltuiala se tine, spune o vorba din popor. Zicala este sustinuta si de cifre. Spre exemplu, iata cat costa pe an sa mergi cu un Lamborghini. Brandul italian de masini Lamborghini este sinonim cu luxul absolut. Detinatorii unor astfel de bolizi scot bani grei din buzunar nu doar pentru achizitia lor, ci […]The post Cat costa pe an sa megi cu un Lamborghini. Dezvaluirile unui faimos influencer appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scurgeri radioactive la Timisoara! Este alerta maxima!

publicat 2024-02-21 18:00:11 (Puterea)
Scurgeri radioactive la Timisoara! Este alerta maxima! Autoritatile din Timisoara au dat alarma, dupa ce au fost descoperite scurgeri radioactive in perimetrul unei institutii publice. Este alerta la Timisoara, acolo unde autoritatile au descoperit scurgeri radioactive in perimetrul unei institutii publice! Mai mult, aceasta este situata langa un bloc de locuinte, dar si langa cea mai mare maternitate din judet. Scurgerea a […]The post Scurgeri radioactive la Timisoara! Este alerta maxima! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone cere justitie fiscala pentru Sectorul 5: Parlamentul Romaniei, obligat sa contribuie la dezvoltarea locala

publicat 2024-02-21 15:15:12 (Puterea)
Piedone cere justitie fiscala pentru Sectorul 5: Parlamentul Romaniei, obligat sa contribuie la dezvoltarea locala Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone cere sa se faca dreptate administratiei locale pe care o conduce. Edilul cere Parlamentului sa plateasca o parte din veniturile provenite din afaceri catre cetatenii Sectorului 5. In postare, Cristian Popescu Piedone vine cu precizari si sustine ca Palatul Parlamentului trebuie sa plateasca o parte din veniturile provenite din […]The post Piedone cere justitie fiscala pentru Sectorul 5: Parlamentul Romaniei, obligat sa contribuie la... ...continuare.

Negocieri intense pentru alegeri. PSD si PNL, aliati pentru europarlamentare si locale

publicat 2024-02-21 15:15:12 (Puterea)
Negocieri intense pentru alegeri. PSD si PNL, aliati pentru europarlamentare si locale Partidele incearca sa ajunga la un consens in privinta strategiei pentru alegerile care urmeaza sa vina. Un prim anunt, in acest sens ar putea fi facut dupa sedintele care vor avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor informatii pe surse, alegerile locale vor fi comasate cu cele europaralamentare pe 9 iunie, iar PSD si PNL […]The post Negocieri intense pentru alegeri. PSD si PNL, aliati pentru europarlamentare si locale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vataful UDMR de la Hidroelectrica, Karoly Borbely,  vrea sa devalizeze filiala Hidrosev

publicat 2024-02-21 13:30:17 (Puterea)
Karoly Borbely, presedintele UDMR al Directoratului de la Hidroelectrica, impus de PSD, a pregatit devalizarea Hidroserv cu scopul de a face jocurile unei firme la care a fost angajat. Presedintele Directoratului de la Hidroelectrica, impus de PSD, udemeristul Karoly Borbely, vrea sa devalizeze cea mai importanta filiala, si anume Societatea de Servicii Hidroenergetice Hidroserv S.A, printr-o […]The post Vataful UDMR de la Hidroelectrica, Karoly Borbely,  vrea sa devalizeze filiala... ...continuare.

Bani pentru firmele care angajeaza tineri. Ce conditii trebuie sa indeplineasca?

publicat 2024-02-21 13:30:17 (Puterea)
Bani pentru firmele care angajeaza tineri. Ce conditii trebuie sa indeplineasca? Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale vine in sprijinul firmelor care angajeaza tineri. Angajatorii pot primi subventii si pot beneficia de anumite masuri desfasurare prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Prin intermediul unei postari pe Facebook, reprezentantii Ministerului Muncii anunta masurile de sprijin pentru angajatorii care incadreaza tineri. Printre acestea se numara subventiile, care […]The post Bani pentru firmele care angajeaza tineri. Ce conditii... ...continuare.

Boom-ul vehiculelor electrice rescrie ierarhia auto din Europa

publicat 2024-02-21 13:30:17 (Puterea)
Boom-ul vehiculelor electrice rescrie ierarhia auto din Europa Piata auto europeana a atins un punct de reper semnificativ anul trecut, inregistrand cel mai mare numar de inmatriculari de vehicule noi de la pandemie, conform datelor publicate de Jato Dynamics, companie de analiza a pietei auto. Cererea puternica pentru vehiculele electrice si influenta tot mai mare a noilor participanti la piata au determinat schimbari […]The post Boom-ul vehiculelor electrice rescrie ierarhia auto din Europa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Georgica o are foarte mica. Mintea, la ce v-ati gandit?!?

publicat 2024-02-21 12:00:34 (Puterea)
Georgica o are foarte mica. Mintea, la ce v-ati gandit?!? George Simion, liderul AUR, are darul de a ne inveseli de fiecare data cand declara cate ceva in spatiul public. Perspectivele sale asupra modelului de leadership potrivit Romaniei sunt pe masura pospaiului cultural pe care il imbraca, in loc de desuuri. Iata-l ca vine cu cateva aprecieri despre eventualele candidaturi la prezidentiale. Si dovedeste, din […]The post Georgica o are foarte mica. Mintea, la ce v-ati gandit?!? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De la pedeapsa cu executare la prescrierea faptelor: dosarul controversat al unui judecator sucevean

publicat 2024-02-21 12:00:34 (Puterea)
De la pedeapsa cu executare la  prescrierea faptelor: dosarul controversat al unui judecator sucevean Un judecator din Suceava care a avut probleme cu legea este pe cale sa scape de pedeapsa pe care a primit-o. Daca initial, Bogdan Barbuta, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, acum acesta este pe cale sa scape basma curata si asta pentru ca, exista sansa ca […]The post De la pedeapsa cu executare la prescrierea faptelor: dosarul controversat al unui judecator sucevean appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.