EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Premiera nationala: Cu o aplicatie, informatii in timp real despre pacientii adusi la Spitalul Judetean Oradea  

publicat 2024-02-15 06:45:15 (Puterea)
Premiera nationala: Cu o aplicatie, informatii in timp real despre pacientii adusi la Spitalul Judetean Oradea   In premiera nationala, prin aplicatia apartinator.ro, persoanele apartinatoare vor putea primi informatii in timp real despre pacientii adusi la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalulului Judetean din Oradea. Aplicatia lansata de Unitatea Primiri Urgente este conceputa pentru telefoanele mobile si nu exclude comunicarea fata in fata cu medicul. "Este o premiera pentru Romania", a declarat […]The post Premiera nationala: Cu o aplicatie, informatii in timp real despre pacientii adusi la... ...continuare.

Atac armat la parada de dupa Super Bowl! Cel putin o persoana a murit si alte 10 au fost ranite in SUA

publicat 2024-02-15 01:00:12 (Puterea)
Atac armat la parada de dupa Super Bowl! Cel putin o persoana a murit si alte 10 au fost ranite in SUA Atac armat la sarbatoarea de dupa Super Bowl, in America! Doua persoane au deschis focul in multimea de oameni adunata sa sarbatoreasca castigarea titlului de catre echipa Kansas City Chiefs! Asadar, panica mare pe strazile din Kansas City, acolo unde doua persoane au deschis focul chiar in multimea care se adunase sa sarbatoreasca castigarea titlului […]The post Atac armat la parada de dupa Super Bowl! Cel putin o persoana a murit si alte 10 au fost ranite in SUA appeared first on... ...continuare.

ANPC a dat iama in salile de fitness din Bucuresti

publicat 2024-02-15 01:00:12 (Puterea)
ANPC a dat iama in salile de fitness din Bucuresti Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au luat la bani marunti mai multe sali de fitness World Class din Bucuresti, o parte dintre ele fiind inchise. Reprezentantii ANPC sustin ca au gasit o gramada de nereguli: zone cu risc de accidentare, aparate de fitness fara traducere in limba romana, scari instabile pentru accesul in […]The post ANPC a dat iama in salile de fitness din Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Rusia planuieste sa amplaseze arme nucleare in spatiu" – o amenintare la Securitatea Nationala a SUA

publicat 2024-02-15 01:00:12 (Puterea)
Rusia planuieste sa amplaseze arme nucleare in spatiu – o amenintare la Securitatea Nationala a SUA Washingtonul este in alerta maxima in fata unei potentiale amenintari la adresa securitatii nationale a Statelor Unite, cu privire la planurile Rusiei de a plasa arme nucleare in spatiu. Presedintele Comisiei pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor din SUA, Mike Turner, a transmis catre toti membrii Congresului informatii sensibile cu privire la aceasta problema. Conform unor […]The post "Rusia planuieste sa amplaseze arme nucleare in spatiu" – o amenintare la Securitatea... ...continuare.

In cazul fetitei ucise in bataie de mama, anchete administrative musamalizate, complicii sub control judiciar

publicat 2024-02-14 23:30:39 (Puterea)
In cazul fetitei ucise in bataie de mama, anchete administrative musamalizate, complicii sub control judiciar Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati i-au prezentat instantei pentru arestarea preventiva pe unchiul si matusa fetitei de 9 ani omorata in bataie de mama, acestia fiind acuzati de complicitate la omor calificat, dar instanta a dispus plasarea lor sub control judiciar. Reamintim succint datele acestui caz. Alexandra, in varsta de 9 […]The post In cazul fetitei ucise in bataie de mama, anchete administrative musamalizate, complicii sub control judiciar appeared first... ...continuare.

Traficul de medicamente in crestere in UE.  Peste 1.200 de persoane puse sub acuzare

publicat 2024-02-14 23:30:39 (Puterea)
Traficul de medicamente in crestere in UE.  Peste 1.200 de persoane puse sub acuzare In cea mai recenta operatiune impotriva traficului de medicamente, aflat in crestere in Uniunea Europeana, patru laboratoare subterane au fost distruse, 92 de website-uri inchise, 1.238 de persoane au fost puse sub acuzare si s-au facut capturi de peste 64 de milioane de euro. Este bilantul anuntat, marti, de Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF), […]The post Traficul de medicamente in crestere in UE.  Peste 1.200 de persoane puse sub acuzare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

La nivel national, avem nevoie de 2.000 de ambulante noi, spune ministrul Rafila

publicat 2024-02-14 23:30:39 (Puterea)
La nivel national, avem nevoie de 2.000 de ambulante noi, spune ministrul Rafila Ministrul Sanatatii a precizat, miercuri, ca la nivel national avem nevoie de 2.000 de ambulante noi, pentru ca "sa putem sa completam parcul auto care este depasit, imbatranit". „Speram, cu toate ca nu este, cel putin deocamdata, in gradina Ministerului Sanatatii achizitia de ambulante noi, sa putem sa completam parcul auto care este depasit, imbatranit. […]The post La nivel national, avem nevoie de 2.000 de ambulante noi, spune ministrul Rafila appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone duce intotdeauna lucrurile la bun sfarsit. "Garajul dintre pomi" a fost eliminat din peisaj

publicat 2024-02-14 23:30:39 (Puterea)
Piedone duce intotdeauna lucrurile la bun sfarsit. Garajul dintre pomi a fost eliminat din peisaj Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, duce intotdeauna lucrurile la bun sfarsit. Dupa ce, marti, a descoperit un garaj ilegal amplasat intre copaci, astazi situatia a fost remediata, iar constructia a fost eliminata rapid din peisaj. Edilul de la sectorul 5 a dezvaluit, ieri, grave nereguli in domeniul infrastructurii si salubrizarii. Astfel, in timp ce […]The post Piedone duce intotdeauna lucrurile la bun sfarsit. "Garajul dintre pomi" a fost eliminat din peisaj appeared... ...continuare.

Nicolae Ciuca nu renunta la comasarea alegerilor. Se bazeaza pe ratiunea tuturor

publicat 2024-02-14 23:30:39 (Puterea)
Nicolae Ciuca nu renunta la comasarea alegerilor. Se bazeaza pe ratiunea tuturor Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, participa miercuri la Gala Sportului Romanesc 2023, de unde insa a facut declaratii importante legate de planul liberalilor pentru alegeri, dar a vorbit si despre discutiile legate de comasare. Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, inca mai spera la gasirea unei solutii convenabile impreuna cu partenerii de guvernare, in ceea ce priveste comasarea […]The post Nicolae Ciuca nu renunta la comasarea alegerilor. Se bazeaza pe ratiunea tuturor appeared first on... ...continuare.

Serena Williams se dezvaluie intr-un mod incendiar: „Corpul meu nu este perfect, si imi place!”

publicat 2024-02-14 23:30:39 (Puterea)
Serena Williams se dezvaluie intr-un mod incendiar: „Corpul meu nu este perfect, si imi place!” Serena Williams, campioana de tenis de renume mondial, a uimit din nou lumea virtuala cu o fotografie indrazneata publicata recent pe Instagram. Imbracata intr-un bikini seducator, Williams a facut o declaratie puternica despre acceptarea si iubirea de sine, aratandu-si corpul dupa nastere. Fotografia, postata la sase luni dupa ce a adus-o pe lume pe cea […]The post Serena Williams se dezvaluie intr-un mod incendiar: „Corpul meu nu este perfect, si imi place!” appeared first... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.