EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dani Coman, scrisoare deschisa dupa demisia de la Hermannstadt: mesajul sau pentru sibieni

publicat 2024-04-13 11:00:03 (Adevarul)
Dani Coman, scrisoare deschisa dupa demisia de la Hermannstadt: mesajul sau pentru sibieni Presedintele clubului a luat o decizie brusca, confirmata oficial. ...continuare.

Incendiu provocat de un aparat de aer conditionat la Directia Sanitar-Veterinara Arges. Cat de mari sunt pagubele produse

publicat 2024-04-13 10:45:24 (Adevarul)
Incendiu provocat de un aparat de aer conditionat la Directia Sanitar-Veterinara Arges. Cat de mari sunt pagubele produse Pompierii argeseni au fost solicitati sa intervina in dimineata zilei de sambata, 13 aprilie, in municipiul Pitesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un laborator al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges. ...continuare.

Biden avertizeaza Iranul: "Nu o faceti". SUA au mutat mijloace defenisve suplimentare in regiune

publicat 2024-04-13 10:45:18 (Adevarul)
Biden avertizeaza Iranul: Nu o faceti. SUA au mutat mijloace defenisve suplimentare in regiune SUA se asteapta ca Iranul sa efectueze lovituri impotriva mai multor tinte in Israel in zilele urmatoare si sunt pregatite sa ajute la interceptarea oricaror arme lansate impotriva aliatului sau, spun surse pentru CNN,. ...continuare.

Accident produs de fostul prefect al Hunedoarei: "Situatia a fost cel putin ciudata"

publicat 2024-04-13 10:45:13 (Adevarul)
Accident produs de fostul prefect al Hunedoarei: Situatia a fost cel putin ciudata Vineri, in ziua in care a fost inlocuit din functia de prefect al judetului Hunedoara, Calin Petru Marian a fost implicat intr-un accident rutier, pe soseaua Hateg - Petrosani. Acesta a pierdut controlul masinii cu care se deplasa. ...continuare.

Romania, "carne de tun" pentru Ucraina: scorul meciurilor dupa prima zi ne duce la un pas de esec

publicat 2024-04-13 10:45:07 (Adevarul)
Romania, carne de tun pentru Ucraina: scorul meciurilor dupa prima zi ne duce la un pas de esec Ca de obicei, echipa noastra de Billie Jean King Cup a fost parasita de vedete. ...continuare.

Mesaj RO-Alert pentru locuitorii de langa Bucuresti. Un urs se plimba prin zona

publicat 2024-04-13 10:45:04 (Adevarul)
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii de langa Bucuresti. Un urs se plimba prin zona ISU Bucuresti-Ilfov a emis un mesaj RO-Alert pentru informarea populatiei din localitatile Ciolpani si Snagov, dupa ce a fost semnalata prezenta unui urs. ...continuare.

Patronul "Fermei Dacilor"risca sa fie amendat pentru plantarea nucilor in memoria victimelor incendiului de anul trecut

publicat 2024-04-13 10:30:12 (Adevarul)
Patronul Fermei Dacilorrisca sa fie amendat pentru plantarea nucilor in memoria victimelor incendiului de anul trecut Abia scapat din arestul la domiciliu, Cornel Dinicu, patronul pensiunii prahovene "Ferma Dacilor" a aflat ca este pasibil de amenda pentru nucii plantati in memoria victimelor incendiului devastator de la sfarsitul anului trecut, soldat cu opt morti, inclusiv fiul sau ...continuare.

Centrul istoric din Hunedoara se schimba complet. De ce sunt renovate cladirile vechi si degradate VIDEO

publicat 2024-04-13 10:30:07 (Adevarul)
Centrul istoric din Hunedoara se schimba complet. De ce sunt renovate cladirile vechi si degradate VIDEO Centrul istoric din Hunedoara se afla in santier de un an, iar proprietarii cladirilor vechi din zona au ridicat si ei schelele pe constructiile degradate, la care nu au mai intervenit de multi ani. ...continuare.

Castru roman scormonit de cautatori de comori. Detectorist prins dupa ce a sapat gropi la Germisara VIDEO

publicat 2024-04-13 10:30:03 (Adevarul)
Castru roman scormonit de cautatori de comori. Detectorist prins dupa ce a sapat gropi la Germisara VIDEO Lasat nesupravegheat si neingrijit de mai multi ani, castrul roman Germisara, din Hunedoara, a devenit un loc cautat de cautatorii de comori. Unul dintre ei a fost prins in fapt de catre politisti. ...continuare.

Accident pe centura municipiului Targu Jiu. Doi tineri ar fi participat la curse ilegale de masini VIDEO

publicat 2024-04-13 10:15:14 (Adevarul)
Accident pe centura municipiului Targu Jiu. Doi tineri ar fi participat la curse ilegale de masini VIDEO Doi tineri au ajuns la spital, in noaptea de 12 spre 13 aprilie, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un parapet din beton de pe drumul de centura al municipiului Targu Jiu, care nu a fost inca deschis circulatiei ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.