EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dronele Hezbollah au atacat o baza militara israeliana din Ramot Naftali

publicat 2024-04-13 03:15:02 (Adevarul)
Dronele Hezbollah au atacat o baza militara israeliana din Ramot Naftali Dronele au lovit sediul si baracile fortelor statului evreiesc, a anuntat intr-un comunicat serviciul de informare militara al militiei siite. ...continuare.

13 aprilie: ziua in care s-a nascut marele regizor Sergiu Nicolaescu. Cum a realizat nemuritoarele pelicule istorice VIDEO

publicat 2024-04-13 00:15:02 (Adevarul)
13 aprilie: ziua in care s-a nascut marele regizor Sergiu Nicolaescu. Cum a realizat nemuritoarele pelicule istorice VIDEO La 13 aprilie 1930 s-a nascut marele regizor Sergiu Nicolaescu. Tot intr-o zi de 13 aprilie, in anul 1943, s-a nascut Rodica Mandache, actrita romana de teatru, film si televiziune. ...continuare.

Cairo si Washingtonul au declarat inacceptabila orice operatiune militara israeliana la Rafah

publicat 2024-04-13 00:15:02 (Adevarul)
Cairo si Washingtonul au declarat inacceptabila orice operatiune militara israeliana la Rafah Ministrul egiptean de externe Sameh Shoukry si secretarul de stat american Antony Blinken au discutat despre "eforturile de a obtine un incetare a focului in Fasia Gaza si de a creste fluxul de ajutor umanitar". ...continuare.

Romania a pierdut in primul meci de simplu cu Ucraina al intalnirii din calificarile Billie Jean King Cup.

publicat 2024-04-13 00:00:03 (Adevarul)
Romania a pierdut in primul meci de simplu cu Ucraina al intalnirii din calificarile Billie Jean King Cup. Romania este condusa de Ucraina cu 1-0, dupa ce jucatoarea de tenis Ana Bogdan a fost invinsa Lesia Turenko in trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-0, vineri, in primul meci de simplu al intalnirii de la Fernandina Beach (Florida), din calificarile Billie Jean King Cup. ...continuare.

Presedintele Societatii Romane de Terapie Intensiva: "Menirea noastra e sa tratam pacientul in asa fel incat maine sa poata parasi spitalul"

publicat 2024-04-12 23:45:03 (Adevarul)
Presedintele Societatii Romane de Terapie Intensiva: Menirea noastra e sa tratam pacientul in asa fel incat maine sa poata parasi spitalul Dr. Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Terapie Intensiva, a subliniat, in cadrul unei interventii la Digi24, importanta tratarii pacientilor in asa fel incat acestia sa poata parasi spitalul intr-o stare cat mai buna posibila. ...continuare.

Victorie a Farului in deplasare cu Universitatea Craiova

publicat 2024-04-12 23:45:03 (Adevarul)
Victorie a Farului in deplasare cu Universitatea Craiova Universitatea Craiova a fost invinsa de Farul Constanta cu 2-1 (2-1), vineri seara, in Banie, intr-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. ...continuare.

Sefa Gagauziei vrea sa o dea in judecata pe Presedinta Republicii Moldova pentru calomnie

publicat 2024-04-12 23:15:08 (Adevarul)
Sefa Gagauziei vrea sa o dea in judecata pe Presedinta Republicii Moldova pentru calomnie Sefa autonomiei gagauze, Evghenia Gutul, a acuzat-o pe Maia Sandu de calomnie si intentioneaza sa mearga in justitie. ...continuare.

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie: "Daca cultura ar fi in voga, manelistii ar canta din Dostoievski" VIDEO

publicat 2024-04-12 23:15:05 (Adevarul)
Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie: Daca cultura ar fi in voga, manelistii ar canta din Dostoievski VIDEO Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie si unul dintre cei mai talentati si apreciati artisti din muzica romaneasca, marturiseste intr-un interviu pentru Weekend Adevarul, ca actul creativ este centura sa de siguranta, iar noul album, ce a fost lansat pe 10 aprilie 2024, e unul greu ca mesaj. ...continuare.

Cat de mult timp ar trebui sa petreci pe TikTok, Facebook, Instagram sau Twitter. Neurolog: "Social media poate scadea functia cognitiva" VIDEO

publicat 2024-04-12 23:00:05 (Adevarul)
Cat de mult timp ar trebui sa petreci pe TikTok, Facebook, Instagram sau Twitter. Neurolog: Social media poate scadea functia cognitiva VIDEO Rachelle Summers, cercetator in neurostiinte popular pe TikTok, atrage atentia cu privire la efectele negative ale navigarii la nesfarsit pe social media. Experta subliniaza ca utilizarea excesiva a retelelor de socializare poate scadea functia cognitiva. ...continuare.

Dacia incearca sa rezolve problemele de schimbare a vitezelor la Sandero 3 si Jogger

publicat 2024-04-12 22:30:05 (Adevarul)
Dacia incearca sa rezolve problemele de schimbare a vitezelor la Sandero 3 si Jogger De la lansarea modelelor Sandero 3 si Jogger, unii proprietari de versiuni cu transmisie manuala s-au plans ca uneori au dificultati la schimbarea vitezelor. Pentru a imbunatati situatia, Dacia sugereaza sa mergeti in service pentru a reprograma computerul motorului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.