EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Fallout": Ar putea serialul de la Amazon sa transforme telespectatorii in gameri? VIDEO

publicat 2024-04-21 21:15:02 (Adevarul)
Fallout: Ar putea serialul de la Amazon sa transforme telespectatorii in gameri? VIDEO Fallout, un nou serial Amazon Prime bazat pe franciza de jocuri video post-apocaliptice cu acelasi nume, i-a incantat pe critici si pe fani si va reveni cu un al doilea sezon, relateaza BBC. ...continuare.

Situatia actuala in lume, asemanatoare cu cea din anii 1930 care a precedat cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cred unii istorici

publicat 2024-04-21 20:15:02 (Adevarul)
Situatia actuala in lume, asemanatoare cu cea din anii 1930 care a precedat cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cred unii istorici Potrivit istoricilor razboiului, situatia actuala pe scena glabala a lumii este foarte asemanatoare cu cea din anii 1930, care a precedat cel de-al Doilea Razboi Mondial, cand un grup de puteri revizioniste a decis sa schimbe lumea, scrie Financial Times . ...continuare.

Cele mai nesanatoase gustari: "Stimuleaza centrul placerii exact ca o doza de cocaina"

publicat 2024-04-21 20:15:02 (Adevarul)
Cele mai nesanatoase gustari: Stimuleaza centrul placerii exact ca o doza de cocaina Conform sfaturilor oferite de medici, o persoana trebuie sa aiba zilnic trei mese si doua gustari. Desi cele din urma nu sunt privite cu ochi buni, totul depinde doar de ceea ce alegi sa mananci intre mese. ...continuare.

Premierul ungar Viktor Orban: Occidentul, "la un pas" de a trimite soldati in Ucraina. Rusia devine nervoasa

publicat 2024-04-21 20:00:02 (Adevarul)
Premierul ungar Viktor Orban: Occidentul, la un pas de a trimite soldati in Ucraina. Rusia devine nervoasa Premierul ungar Viktor Orban, care se opune ajutorului militar acordat Ucrainei si continua sa construiasca relatii cu dictatorul rus Vladimir Putin, a declarat ca Occidentul este "la un pas" de a-si trimite soldatii in Ucraina. ...continuare.

Rachetele rusesti care zboara in directia Poloniei sau a Romaniei trebuie doborate de NATO, sustine fostul comandant al fortelor terestre poloneze

publicat 2024-04-21 19:45:02 (Adevarul)
Rachetele rusesti care zboara in directia Poloniei sau a Romaniei trebuie doborate de NATO, sustine fostul comandant al fortelor terestre poloneze Fostul comandant al fortelor terestre poloneze si fost ministru adjunct al apararii, Waldemar Skrzypchak, considera ca NATO nu trebuie sa se teama sa doboare rachete rusesti care zboara spre tarile membre ale Aliantei. ...continuare.

Iranul este in contact cu SUA pentru renegocierea acordului nuclear, sustine presa de la Teheran

publicat 2024-04-21 19:45:02 (Adevarul)
Iranul este in contact cu SUA pentru renegocierea acordului nuclear, sustine presa de la Teheran Iranul este in contact cu Statele Unite pentru reluarea negocierilor in domeniul nuclear, afirma presa iraniana preluata duminica de dpa. ...continuare.

INTERVIU EXCLUSIV Nuami Dinescu, despre complexul de a fi "mica si grasa" si povara rolului Tanta GALERIE

publicat 2024-04-21 19:00:01 (Adevarul)
INTERVIU EXCLUSIV Nuami Dinescu, despre complexul de a fi mica si grasa si povara rolului Tanta GALERIE Chiar daca umbra Tanta a urmat-o ani de zile si i-a pus piedici, Nuami Dinescu a reusit sa isi puna numele in locul personajului. ...continuare.

Otelul Galati a invins-o pe Universitatea Cluj, in faza play-out a Superligii

publicat 2024-04-21 18:45:03 (Adevarul)
Otelul Galati a invins-o pe Universitatea Cluj, in faza play-out a Superligii Otelul Galati a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), duminica, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Alarma cu bomba pe Aeroportul International Chisinau

publicat 2024-04-21 18:45:03 (Adevarul)
Alarma cu bomba pe Aeroportul International Chisinau Structurile de drept fac verificari pe teritoriul Aeroportului Chisinau, iar pasagerii si angajatii au fost evacuati dupa ce autoritatile au fost informate cu privire la prezenta unui presupus obiect explozibil pe teritoriul aerogarii, un caz similar avand loc sambata seara. ...continuare.

Combinatia dintre alcool si o tigara era sa-l coste viata pe un barbat din Neamt. Cum a cazut de la etaj

publicat 2024-04-21 18:45:03 (Adevarul)
Combinatia dintre alcool si o tigara era sa-l coste viata pe un barbat din Neamt. Cum a cazut de la etaj Imprejurarile in care un barbat din municipiul Roman a ajuns la spital sunt cercetate de politisti, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce acesta a cazut din balcon ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.