EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Muncii: Trebuie sa fim pregatiti pentru meseriile viitorului

publicat 2024-05-10 10:15:07 (Income-Magazine)
Ministrul Muncii: Trebuie sa fim pregatiti pentru meseriile viitorului Viitorul Europei trebuie sa aiba in vedere dezvoltarea competentelor lucratorilor, asigurarea instrumentelor de care acestia au nevoie si urmarirea unei strategii pentru imbunatatirea pietei muncii in contextul acestor schimbari, considera ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. Aceasta a participat, joi, la Madrid, la Conferinta la nivel inalt cu tema „Catre o Europa sociala cu noi drepturi”, […] ...continuare.

Convergenta economica este o realitate. Tanase de la BVB: Suntem la 75% din PIB in comparatie cu restul Europei

publicat 2024-05-10 09:45:06 (Income-Magazine)
Convergenta economica este o realitate. Tanase de la BVB: Suntem la 75% din PIB in comparatie cu restul Europei Piata de capital creste ca efect al cresterii economice, motiv pentru care trebuie creat efectul invers, trebuie stimulate pietele de capital pentru a genera cresterea economiei, a afirmat, joi, directorul general al BVB, Adrian Tanase, la cea de-a 10-a editie a evenimentului „CFA CEE Investment Conference”. „Convergenta economica este o realitate, suntem la 75% din […] ...continuare.

Proteste in Romania. „Lucratorii nu mai vor sa fie cobaii experimentelor fiscale”

publicat 2024-05-10 09:15:06 (Income-Magazine)
Proteste in Romania. „Lucratorii nu mai vor sa fie cobaii experimentelor fiscale” Blocul National Sindical (BNS) organizeaza luni, 13 mai 2024, alaturi de cele 29 de federatii afiliate, un miting de protest in fata Guvernului Romaniei, sub sloganul „Respect pentru munca si cei care muncesc! Lucratorii din Romania nu mai vor sa fie cobaii experimentelor fiscale!”. Conform unui comunicat transmis de organizatia sindicala, mitingul va fi urmat […] ...continuare.

ELCEN prezinta, vineri, in conferinta de presa, situatia datoriilor acumulate de Termoenergetica

publicat 2024-05-10 08:45:07 (Income-Magazine)
ELCEN prezinta, vineri, in conferinta de presa, situatia datoriilor acumulate de Termoenergetica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) organizeaza, vineri, o conferinta de presa ce are ca tema datoriile acumulate de Primaria Municipiului Bucuresti, respectiv Termoenergetica, catre ELCEN pentru energia livrata de CET-uri si neplatita de compania aflata in subordinea Primariei Capitalei. „Problema cronica a neplatii care caracterizeaza sistemul de termoficare din Bucuresti se adanceste din nou. La acest moment, […] ...continuare.

Ciolacu: Faptul ca unii comercianti au scazut gramajul la produse, dar au lasat preturile la fel de mari, o forma de inselaciune impotriva consumatorilor

publicat 2024-05-10 08:15:07 (Income-Magazine)
Ciolacu: Faptul ca unii comercianti au scazut gramajul la produse, dar au lasat preturile la fel de mari, o forma de inselaciune impotriva consumatorilor Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, in sedinta Executivului, ca faptul ca unii comercianti au scazut gramajul la produse, dar au lasat preturile la fel de mari, reprezinta o forma de inselaciune impotriva consumatorilor si este in fapt o scumpire "camuflata". Premierul a cerut autoritatilor de control din Romania sa intervina urgent iar in paralel, […] ...continuare.

Marcel Ciolacu: Preturile facturilor la gaze naturale au scazut in luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15% fata de preturile maximale plafonate

publicat 2024-05-09 20:15:06 (Income-Magazine)
Marcel Ciolacu: Preturile facturilor la gaze naturale au scazut in luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15% fata de preturile maximale plafonate Premierul Marcel Ciolacu a anuntat joi, in sedinta de Guvern, ca preturile facturilor la gaze naturale au scazut in luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15% fata de preturile maximale plafonate. Premierul a precizat in sedinta ca are o veste buna ca urmare a aplicarii noilor modificari la mecanismul de plafonare a […] ...continuare.

Ministrul Cercetarii: Guvernul a adoptat proiectul prin care aproximativ 1.000 de localitati vor fi conectate la internet de mare viteaza de minim 100 Mbps si automat la infrastructura de tip 5G

publicat 2024-05-09 19:45:07 (Income-Magazine)
Ministrul Cercetarii: Guvernul a adoptat proiectul prin care aproximativ 1.000 de localitati vor fi conectate la internet de mare viteaza de minim 100 Mbps si automat la infrastructura de tip 5G Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii Bogan Ivan a anuntat ca Guvernul a aprobat, joi, un memorandum care prevede ca aproximativ 1.000 de localitati vor fi conectate la internet de mare viteaza de minim 100 Mbps si automat la infrastructura de tip 5G. E un proiect care se va derula pana la finalul anului 2025, iar […] ...continuare.

Ministrul Economiei: Sunt convins ca Romania poate sa fie un centru logistic pentru reconstructia Ucrainei

publicat 2024-05-09 19:15:08 (Income-Magazine)
Ministrul Economiei: Sunt convins ca Romania poate sa fie un centru logistic pentru reconstructia Ucrainei Romania poate fi un centru logistic pentru reconstructia Ucrainei, avand in vedere ca 70 – 80% din transportul de grane din statul vecin catre intreaga lume se face prin tara noastra, a declarat, joi, ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan-Radu Oprea, la cea de-a 10-a editie a evenimentului „CFA CEE Investment Conference”. „Sunt convins ca […] ...continuare.

Piata ipotecara a crescut cu 29% in primul trimestru din 2024

publicat 2024-05-09 18:30:07 (Income-Magazine)
Piata ipotecara a crescut cu 29% in primul trimestru din 2024 Creditele ipotecare noi acordate in primele trei luni ale acestui an au totalizat aproximativ 1,1 miliarde de euro la nivel national, in crestere cu circa 29% fata de nivelul inregistrat in primele trei luni din 2023, arata un raport realizat de compania de consultanta financiara SVN Romania | Credit & Financial Solutions, din acest volum […] ...continuare.

Ciolacu: OUG cu solutii pentru finalizarea, in bune conditii, a finantarii unor proiecte sustinute din bani europeni

publicat 2024-05-09 18:30:07 (Income-Magazine)
Ciolacu: OUG cu solutii pentru finalizarea, in bune conditii, a finantarii unor proiecte sustinute din bani europeni Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca Guvernul adopta in sedinta o ordonanta de urgenta prin care vin cu noi solutii pentru finalizarea, in bune conditii, a finantarii unor proiecte sustinute din bani europeni. "Asa cum am adus absorbtia din exercitiul 2014-2020 la peste 97%, la fel vrem sa facem si cu fondurile din PNRR […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.