EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Statele Unite au depasit China, devenind cel mai mare partener comercial al Germaniei

publicat 2024-05-10 14:45:07 (Income-Magazine)
Statele Unite au depasit China, devenind cel mai mare partener comercial al Germaniei Statele Unite au devenit cel mai mare partener comercial al Germaniei in primul trimestru din 2024, depasind China, conform calculelor Reuters pe baza datelor Oficiului Federal de Statistica (Destatis). In primele trei luni din acest an, comertul Germaniei cu SUA – exporturile si importurile combinate – a totalizat 63 miliarde de euro (68 miliarde de […] ...continuare.

Ucraina dubleaza importurile de electricitate, inclusiv din Romania

publicat 2024-05-10 14:00:07 (Income-Magazine)
Ucraina dubleaza importurile de electricitate, inclusiv din Romania Ucraina intentioneaza sa dubleze joi importurile de electricitate, dupa un puternic atac rusesc asupra sistemului energetic al tarii, a anuntat Ministerul Energiei, transmite Reuters. Importurile ar urma sa creasca la 16.699 megawati-ora (MWh), fata de 7.600 Mwh miercuri, a informat pe Telegram Ministerul Energiei. Institutia a precizat: „Astazi, la solicitarea Ucrainei, a fost deja efectuata […] ...continuare.

Antreprenoriat in transport: ce tipuri de firme de transport poti infiinta

publicat 2024-05-10 13:30:07 (Income-Magazine)
Antreprenoriat in transport: ce tipuri de firme de transport poti infiinta Antreprenoriatul in domeniul transporturilor ofera oportunitati diverse si dinamice, fie ca este vorba despre transportul de marfa, serviciile de curierat sau transportul de persoane. In acest articol, vei descoperi diferitele tipuri de firme de transport pe care le poti infiinta si care iti pot aduce profit. Diversele forme de afaceri din sectorul transporturilor pot fi […] ...continuare.

Banca Angliei a mentinut dobanda la 5,25%, cel mai ridicat nivel din ultimii 16 ani

publicat 2024-05-10 13:30:07 (Income-Magazine)
Banca Angliei a mentinut dobanda la 5,25%, cel mai ridicat nivel din ultimii 16 ani Banca Angliei (BoE) a decis joi sa mentina dobanda de politica monetara la 5,25%, cel mai ridicat nivel incepand din 2008, dar a indicat ca o reducere ar putea avea loc in curand, in conditiile scaderii inflatiei, transmit Reuters si AP. Cei noua membri ai Comitetului de politica monetara de la BoE au votat 7 […] ...continuare.

Tesla in cautare de clienti si de identitate, in timp ce concurenta creste

publicat 2024-05-10 13:15:06 (Income-Magazine)
Tesla in cautare de clienti si de identitate, in timp ce concurenta creste Tesla este cea mai valoroasa companie auto din lume dupa capitalizarea de piata, cu o valoare de peste 557 de miliarde de dolari, fiind urmata de Toyota, cu peste 314 miliarde de dolari, si de chinezii de la BYD, cu 87 de miliarde de dolari. Dar cand vine vorba de automobilele vandute in 2023, Tesla […] ...continuare.

Grupul chinez BYD va lua in considerare anul viitor a doua fabrica in Europa

publicat 2024-05-10 12:45:08 (Income-Magazine)
Grupul chinez BYD va lua in considerare anul viitor a doua fabrica in Europa Grupul chinez BYD va lua in considerare anul viitor construirea celei de-a doua fabrici din Europa, a anuntat joi Michael Shu, directorul pentru Europa, transmite Reuters. Shu a declarat ca BYD vrea sa devina un producator de top de vehicule electrice (EV) in Europa, pana in 2030. „Suntem increzatori ca vom ajunge la o pozitie […] ...continuare.

Italia nu a strans niciun ban din taxa pe banci

publicat 2024-05-10 12:45:08 (Income-Magazine)
Italia nu a strans niciun ban din taxa pe banci Italia nu a colectat pana acum venituri din contestata taxa pe profiturile excesive ale bancilor introdusa anul trecut, a anuntat ministrul Economiei, Giancarlo Giorgetti, transmite Reuters. In 2023, Guvernul a revizuit taxa de 40% pe profiturile bancilor introdusa in august, dand creditorilor posibilitatea de a opta pentru consolidarea rezervelor interne de capital, in loc sa […] ...continuare.

Fermierii vor primi subventia de 100 de euro incepand din 15 mai

publicat 2024-05-10 11:45:07 (Income-Magazine)
Fermierii vor primi subventia de 100 de euro incepand din 15 mai Plata subventiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criza Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin si avicol pentru capacitatea de productie in conditii minime de bunastare, va demara in jurul datei de 15 mai, a anuntat, joi, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR). „Asa cum am promis, fermierii vor […] ...continuare.

Ce spune UNSAR despre legea RCA: Din nefericire, suntem martorii unui nou val de informatii false

publicat 2024-05-10 11:30:08 (Income-Magazine)
Ce spune UNSAR despre legea RCA: Din nefericire, suntem martorii unui nou val de informatii false Scrisoarea deschisa redactata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) are, probabil, obiectivul de a dezinforma iar modificarile propuse la Legea RCA sunt menite sa reaseze din dezechilibrele si disfunctionalitatile semnificative pe care elemente din legislatia RCA le-au creat pe piata din Romania, sustine Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din […] ...continuare.

Bolos: Balanta financiara neta ne arata un plus de 65 miliarde euro de la aderarea la UE

publicat 2024-05-10 10:45:06 (Income-Magazine)
Bolos: Balanta financiara neta ne arata un plus de 65 miliarde euro de la aderarea la UE Romania a primit, de la aderarea la Uniunea Europeana si pana in prezent, peste 95 miliarde de euro si a contribuit cu 30 miliarde de euro la bugetul blocului european, astfel ca balanta financiara neta ne arata un plus de 65 miliarde euro, a scris joi, ministrul Finantelor, Marcel Bolos, pe pagina sa de Facebook. […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.