EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti: 'Accesul la donare va putea fi asigurat prin programare'

publicat 2024-01-12 11:45:03 (Bursa)
Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti: 'Accesul la donare va putea fi asigurat prin programare' Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti a anuntat vineri ca, incepand cu data de 15 ianuarie, accesul la donare va putea fi asigurat pe baza unei programari in aplicatiile Donorium si BlooDoChallenge. ...continuare.

Reuters: 'Gigantul de inchiriere Hertz renunta la vehicule electrice, pentru masini cu benzina'

publicat 2024-01-12 11:45:03 (Bursa)
Reuters: 'Gigantul de inchiriere Hertz renunta la vehicule electrice, pentru masini cu benzina' Firma de inchiriere Hertz Global Holdings (HTZ.O) vinde aproximativ 20.000 de vehicule electrice, inclusiv Teslas, din flota sa americana la aproximativ doi ani de la un acord cu producatorul auto pentru a-si oferi vehiculele spre inchiriere, intr-un alt semn ca Cererea de vehicule electrice s-a racit. ...continuare.

Ajutorul militar al SUA pentru Ucraina a incetat. Casa Alba a terminat banii, iar republicanii din Congres blocheaza fondurile suplimentare | Zelenski: "Miza este libertatea globala"

publicat 2024-01-12 11:45:03 (Antena3)
Ajutorul militar al SUA pentru Ucraina a incetat. Casa Alba a terminat banii, iar republicanii din Congres blocheaza fondurile suplimentare | Zelenski: Miza este libertatea globala Asistenta militara americana pentru Ucraina a incetat, in conditiile in care Congresul SUA nu a reusit sa autorizeze cheltuielile de urgenta solicitate de administratia presedintelui Joe Biden la sfarsitul lunii octombrie. ...continuare.

A treia zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor. Fortele de ordine impiedica intrarea utilajelor mari in Capitala, in lipsa autorizatiei

publicat 2024-01-12 11:45:02 (Adevarul)
A treia zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor.  Fortele de ordine impiedica intrarea utilajelor mari in Capitala, in lipsa autorizatiei Intrarile in Bucuresti ar putea fi blocate de fermieri si transportatori, iar politia este in alerta. ...continuare.

Spark se retrage din Romania. Compania acuza administratia locala ca ii blocheaza accesul la parcari

publicat 2024-01-12 11:45:02 (Adevarul)
Spark se retrage din Romania. Compania acuza administratia locala ca ii blocheaza accesul la parcari Compania de car-sharing Spark isi suspenda operatiunile in Romania, sustinand ca, spre deosebire de toate capitalele europene, administratia locala din tara ii impiedica accesul la parcari. ...continuare.

Scoala de cosmar intr-o localitate din judetul Galati. Elevii invata in containere inghetate si improvizate

publicat 2024-01-12 11:45:02 (Adevarul)
Scoala de cosmar intr-o localitate din judetul Galati. Elevii invata in containere inghetate si improvizate Situatie revoltatoare la o scoala din judetul Galati. Zeci de copii de la o scoala din comuna Schela, judetul Galati, invata in frig, in containere, incalzite cu calorifer electric si aer conditionar. Parintii s-au plans ca micutii au racit si nu vor sa mai mearga la cursuri ...continuare.

Un inel urias de galaxii pune la indoiala gandirea asupra Cosmosului. De unde a aparut "Marele inel"

publicat 2024-01-12 11:45:02 (Adevarul)
Un inel urias de galaxii pune la indoiala gandirea asupra Cosmosului. De unde a aparut Marele inel Oamenii de stiinta de la University of Central Lancashire au descoperit in spatiu o structura gigantica, in forma de inel. ...continuare.

Premierul britanic, in vizita la Kiev, va anunta un sprijin sporit pentru Ucraina, inclusiv drone militare. Ajutor si din partea Letoniei

publicat 2024-01-12 11:45:02 (Adevarul)
Premierul britanic, in vizita la Kiev, va anunta un sprijin sporit pentru Ucraina, inclusiv drone militare. Ajutor si din partea Letoniei Premierul britanic Rishi Sunak se deplaseaza vineri la Kiev unde e asteptat sa anunte un pachet militar sporit pentru Ucraina in valoare de 2,5 miliarde de lire sterline (2,9 miliarde de euro), fonduri destinate in special achizitionarii de drone militare pentru Kiev, relateaza AFP si Reuters. ...continuare.

Salariul mediu net a fost in luna noiembrie 2023 de 4.765 lei, in crestere cu 15% fata de noiembrie 2022. Raportat la inflatie, cresterea a fost de doar 7,9%

publicat 2024-01-12 11:30:16 (Ziarul-Financiar)
Salariul mediu net a fost in luna noiembrie 2023 de 4.765 lei, in crestere cu 15% fata de noiembrie 2022. Raportat la inflatie, cresterea a fost de doar 7,9% Autor: Roxana Rosu Salariul mediu net a fost in luna noiembrie de 4.765 lei, in crestere 1,6% fata de luna octombrie 2023 si cu 15,1% peste nivelul din noiembrie 2022, potrivit datelor INS publicate vineri. ...continuare.

Ce au descoperit politistii de frontiera in bagajul unei femei, in Cluj. Ar putea face parte din patrimoniul national

publicat 2024-01-12 11:30:11 (ProTV)
Ce au descoperit politistii de frontiera in bagajul unei femei, in Cluj. Ar putea face parte din patrimoniul national Zeci de flori de mina care ar putea face parte din patrimoniul cultural national, au fost gasite în bagajul de cala al unei femei, la iesirea din tara de pe Aeroportul Cluj Napoca, informeaza, vineri, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.