EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Prima miscare a lui Iohannis dupa ce a fost "dat disparut"

publicat 2024-01-19 15:15:13 (Puterea)
Prima miscare a lui Iohannis dupa ce a fost dat disparut Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, acreditarea Danielei-Brindusa Bazavan, ambasador in Regatul Thailandei, si in calitate de ambasador in Republica Populara Democrata Laos. Administratia Prezidentiala anunta ca Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat un decret pentru acreditarea Danielei-Brindusa Bazavan in calitate de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Thailandei si Republica Populara Democrata […]The post Prima miscare a lui Iohannis... ...continuare.

Inca un transfer urias pentru un fotbalist roman! Se va bate cu Barca si Real

publicat 2024-01-19 15:15:13 (Puterea)
Inca un transfer urias pentru un fotbalist roman! Se va bate cu Barca si Real Portarul Rapidului si al nationalei Romaniei de seniori, Horatiu Moldovan, a purtat negocieri cu reprezentantii lui Atletico Madrid, partile ajungand la un acord de principiu. Sportivul roman Horatiu Moldovan ar urma sa aiba un contract cu Atletico Madrid pe 4 ani si jumatate, pana in vara lui 2028, si sa inceapa cu un salariu anual […]The post Inca un transfer urias pentru un fotbalist roman! Se va bate cu Barca si Real appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Arnold Schwarzenegger a reusit sa vanda ceasul pentru care a fost retinut in Munchen. A platit o amenda considerabila

publicat 2024-01-19 15:15:12 (ProTV)
Arnold Schwarzenegger a reusit sa vanda ceasul pentru care a fost retinut in Munchen. A platit o amenda considerabila Un ceas de lux al actorului si fostului politician american Arnold Schwarzenegger s-a vândut joi în Austria pentru suma de 270.000 de euro în cadrul unei licitatii organizate în scopuri caritabile în beneficiul initiativelor privind clima. ...continuare.

Surse: BNR a dat aviz favorabil moratoriului cu creditele agricultorilor. Ordonanta cu amanarea ratelor poate fi aprobata

publicat 2024-01-19 15:15:12 (ProTV)
Surse: BNR a dat aviz favorabil moratoriului cu creditele agricultorilor. Ordonanta cu amanarea ratelor poate fi aprobata Banca Nationala a României (BNR) a dat aviz favorabil moratoriului cu creditele agricultorilor, au declarat surse guvernamentale pentru Stirile ProTV.   ...continuare.

Teo Trandafir despre cat de mici erau salariile cand a debutat in televiziune: "Muream de foame!" Cat castiga vedeta alaturi de Mircea Badea

publicat 2024-01-19 15:15:11 (Money.ro)
Teo Trandafir despre cat de mici erau salariile cand a debutat in televiziune: Muream de foame! Cat castiga vedeta alaturi de Mircea Badea Teo Trandafir despre cat de mici erau salariile cand a debutat in televiziune ...continuare.

Premierul Vietnamului, vizita oficiala in Romania. Se va semna un memorandum de cooperare economica

publicat 2024-01-19 15:15:11 (Money.ro)
Premierul Vietnamului, vizita oficiala in Romania. Se va semna un memorandum de cooperare economica Premierul vietnamez, Pham Minh Chinh, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 20-22 ianuarie, ocazie cu care va avea loc un Forum economic bilateral, a anuntat joi purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin. Cu aceasta ocazie va fi organizat si un Forum economic bilateral. "Luni, la un nivel de vizita oficiala cu […] ...continuare.

Doi adolescenti nor-coreeani au fost condamnati la 12 ani de munca fortata dintr-un motiv incredibil

publicat 2024-01-19 15:15:10 (Mediafax)
Doi adolescenti nor-coreeani au fost condamnati la 12 ani de munca fortata dintr-un motiv incredibil Imaginii rare distribuite de South and North Development (Sand), un institut de cercetare care lucreaza cu dezertorii nord-coreeni, arata momente din procesul a doi adolescenti condamnati la 12 ani de munca fortata pentru vizionarea unor episoade de K-drame (filme sud-coreeene). ...continuare.

Un accident a blocat traficul pe Centura Capitalei. Doua persoane, duse la spital

publicat 2024-01-19 15:15:10 (Mediafax)
Un accident a blocat traficul pe Centura Capitalei. Doua persoane, duse la spital Potrivit centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe Centura Bucuresti, in localitatea Glina, judetul Ilfov. ...continuare.

Mai multe tramvaie vor circula deviat de sambata din cauza unei avarii la reteaua de canalizare

publicat 2024-01-19 15:15:10 (Mediafax)
Mai multe tramvaie vor circula deviat de sambata din cauza unei avarii la reteaua de canalizare "Liniile de tramvai 1, 7, 10 si 25 si linia naveta de autobuz 610 vor functiona pe trasee modificate in ziua de sambata, 20.01.2024, pentru executarea unor lucrari de reparatii in urma unei avarii la reteaua publica de canalizare de pe Soseaua Viilor", potrivit unui comunicat de presa. ...continuare.

Germania nu este „omul bolnav” al Europei, ci „omul obosit care are nevoie de o ceasca buna de cafea”, spune ministrul Finantelor

publicat 2024-01-19 15:15:09 (Libertatea)
Germania nu este „omul bolnav” al Europei, ci „omul obosit care are nevoie de o ceasca buna de cafea”, spune ministrul Finantelor Germania nu este „omul bolnav” al Europei, ci un „om obosit” care are nevoie de o „ceasca buna de cafea” constand in reforme structurale, a declarat vineri, 19 ianuarie, ministrul german de finante, Christian Lindner, potrivit Reuters. „Germania nu este omul bolnav”, a afirmat oficialul guvernamental de la Berlina in cadrul unui panel, la Forumul […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.