EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Arnold Schwarzenegger a reusit sa vanda ceasul pentru care a fost retinut in Munchen. A platit o amenda considerabila

publicat 2024-01-19 15:15:12 (ProTV)
Arnold Schwarzenegger a reusit sa vanda ceasul pentru care a fost retinut in Munchen. A platit o amenda considerabila Un ceas de lux al actorului si fostului politician american Arnold Schwarzenegger s-a vândut joi în Austria pentru suma de 270.000 de euro în cadrul unei licitatii organizate în scopuri caritabile în beneficiul initiativelor privind clima. ...continuare.

Surse: BNR a dat aviz favorabil moratoriului cu creditele agricultorilor. Ordonanta cu amanarea ratelor poate fi aprobata

publicat 2024-01-19 15:15:12 (ProTV)
Surse: BNR a dat aviz favorabil moratoriului cu creditele agricultorilor. Ordonanta cu amanarea ratelor poate fi aprobata Banca Nationala a României (BNR) a dat aviz favorabil moratoriului cu creditele agricultorilor, au declarat surse guvernamentale pentru Stirile ProTV.   ...continuare.

Teo Trandafir despre cat de mici erau salariile cand a debutat in televiziune: "Muream de foame!" Cat castiga vedeta alaturi de Mircea Badea

publicat 2024-01-19 15:15:11 (Money.ro)
Teo Trandafir despre cat de mici erau salariile cand a debutat in televiziune: Muream de foame! Cat castiga vedeta alaturi de Mircea Badea Teo Trandafir despre cat de mici erau salariile cand a debutat in televiziune ...continuare.

Premierul Vietnamului, vizita oficiala in Romania. Se va semna un memorandum de cooperare economica

publicat 2024-01-19 15:15:11 (Money.ro)
Premierul Vietnamului, vizita oficiala in Romania. Se va semna un memorandum de cooperare economica Premierul vietnamez, Pham Minh Chinh, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 20-22 ianuarie, ocazie cu care va avea loc un Forum economic bilateral, a anuntat joi purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin. Cu aceasta ocazie va fi organizat si un Forum economic bilateral. "Luni, la un nivel de vizita oficiala cu […] ...continuare.

Doi adolescenti nor-coreeani au fost condamnati la 12 ani de munca fortata dintr-un motiv incredibil

publicat 2024-01-19 15:15:10 (Mediafax)
Doi adolescenti nor-coreeani au fost condamnati la 12 ani de munca fortata dintr-un motiv incredibil Imaginii rare distribuite de South and North Development (Sand), un institut de cercetare care lucreaza cu dezertorii nord-coreeni, arata momente din procesul a doi adolescenti condamnati la 12 ani de munca fortata pentru vizionarea unor episoade de K-drame (filme sud-coreeene). ...continuare.

Un accident a blocat traficul pe Centura Capitalei. Doua persoane, duse la spital

publicat 2024-01-19 15:15:10 (Mediafax)
Un accident a blocat traficul pe Centura Capitalei. Doua persoane, duse la spital Potrivit centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe Centura Bucuresti, in localitatea Glina, judetul Ilfov. ...continuare.

Mai multe tramvaie vor circula deviat de sambata din cauza unei avarii la reteaua de canalizare

publicat 2024-01-19 15:15:10 (Mediafax)
Mai multe tramvaie vor circula deviat de sambata din cauza unei avarii la reteaua de canalizare "Liniile de tramvai 1, 7, 10 si 25 si linia naveta de autobuz 610 vor functiona pe trasee modificate in ziua de sambata, 20.01.2024, pentru executarea unor lucrari de reparatii in urma unei avarii la reteaua publica de canalizare de pe Soseaua Viilor", potrivit unui comunicat de presa. ...continuare.

Germania nu este „omul bolnav” al Europei, ci „omul obosit care are nevoie de o ceasca buna de cafea”, spune ministrul Finantelor

publicat 2024-01-19 15:15:09 (Libertatea)
Germania nu este „omul bolnav” al Europei, ci „omul obosit care are nevoie de o ceasca buna de cafea”, spune ministrul Finantelor Germania nu este „omul bolnav” al Europei, ci un „om obosit” care are nevoie de o „ceasca buna de cafea” constand in reforme structurale, a declarat vineri, 19 ianuarie, ministrul german de finante, Christian Lindner, potrivit Reuters. „Germania nu este omul bolnav”, a afirmat oficialul guvernamental de la Berlina in cadrul unui panel, la Forumul […] ...continuare.

Protestul transportatorilor si fermierilor: Trafic blocat pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

publicat 2024-01-19 15:15:09 (Jurnalul-National)
Protestul transportatorilor si fermierilor: Trafic blocat pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti Traficul este blocat, vineri, la pranz, pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, in zona localitatii Dumbrava, judetul Prahova, pe sensul de mers catre Ploiesti, dupa ce trei capete tractor au oprit pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic. S-a format coloana de aproximativ sase kilometri. ...continuare.

Romania, cel mai ieftin stat membru UE la alimente si bauturi nealcoolice, in 2022

publicat 2024-01-19 15:15:09 (Income-Magazine)
Romania, cel mai ieftin stat membru UE la alimente si bauturi nealcoolice, in 2022 Romania si Bulgaria au inregistrat, in 2022, cel mai scazut nivel al preturilor pentru bunurile de consum si serviciile din componenta consumului final al gospodariilor populatiei, in cadrul statelor membre UE, acesta fiind cu 41% mai mic decat media UE, potrivit datelor Institutului National de Statistica, publicate vineri. Romania este urmata de Polonia, cu 38% sub […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.