EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania pregateste introducerea salariului minim european. Variantele de calcul anuntate de Ministerul Muncii

publicat 2024-01-19 16:15:04 (Antena3)
Romania pregateste introducerea salariului minim european. Variantele de calcul anuntate de Ministerul Muncii Ministerul Muncii confirma ca lucreaza deja la un proiect care prevede implementarea salariului minim european, astfel ca romanii vor putea primi mai multi bani in cont. ...continuare.

Data la care vor fi incarcate tichetele educationale cu 500 de lei. Anuntul Ministerului Educatiei

publicat 2024-01-19 16:15:04 (Antena3)
Data la care vor fi incarcate tichetele educationale cu 500 de lei. Anuntul Ministerului Educatiei Sorin Deca, secretarul general adjunct din Ministerul Educatiei, a anuntat data la care vor fi incarcate tichetele educationale. ...continuare.

Kanye West si-a pus dinti din titan. Imagini cu lucrarea care l-a costat 850.000 de dolari

publicat 2024-01-19 16:15:04 (Antena3)
Kanye West si-a pus dinti din titan. Imagini cu lucrarea care l-a costat 850.000 de dolari Kanze West si-a surprins fanii cu noua schimbare. Dantura artistului a suferit modificari vizibile si extrem de costisitoare. ...continuare.

"Faceti in casa un cort din paturi si bagati sosete in dresuri pe sub usa!" | Pericol de blackout in Romania din cauza viscolului puternic

publicat 2024-01-19 16:15:04 (Antena3)
Faceti in casa un cort din paturi si bagati sosete in dresuri pe sub usa! | Pericol de blackout in Romania din cauza viscolului puternic Vremea rea se intoarce in Romania, cu furtuni de zapada si cu riscul ca numeroase zone sa ramana fara curent electric. ...continuare.

Modurile prin care rotirile zilnice gratuite cresc sloturile online

publicat 2024-01-19 16:15:04 (Antena3)
Modurile prin care rotirile zilnice gratuite cresc sloturile online Jocurile ca la aparate online sunt unul dintre cele mai populare jocuri pe care le puteti juca la un cazino online. ...continuare.

Parchetul rus cere 28 de ani de inchisoare impotriva tinerei acuzate de asasinarea bloggerului militar Vladlen Tatarski

publicat 2024-01-19 16:15:03 (Adevarul)
Parchetul rus cere 28 de ani de inchisoare impotriva tinerei acuzate de asasinarea bloggerului militar Vladlen Tatarski Parchetul rus a cerut vineri 28 de ani de inchisoare impotriva unei tinere acuzate de asasinarea bloggerului militar rus Vladlen Tatarski, ucis in aprilie intr-o explozie intr-o cafenea din Sankt Petersburg, transmite France Presse. ...continuare.

Orasul din Italia unde limita de viteza este de 30km/h. Soferii revoltati au blocat traficul, iar taximetristii ameninta cu scumpirea serviciilor

publicat 2024-01-19 16:15:02 (Adevarul)
Orasul din Italia unde limita de viteza este de 30km/h. Soferii revoltati au blocat traficul, iar taximetristii ameninta cu scumpirea serviciilor Bologna a devenit primul oras italian care a introdus o limita de viteza de 30 km/h pe strazile principale, masura ce a starnit revolta soferilor. ...continuare.

Paulo Dybala si-a decis viitorul! Elogiul primit dupa ce a refuzat banii din Saudi Pro League

publicat 2024-01-19 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Paulo Dybala si-a decis viitorul! Elogiul primit dupa ce a refuzat banii din Saudi Pro League Paulo Dybala (30 de ani), atacantul argentinian al formatiei AS Roma, a decis sa continue alaturi de gruparea din capitala Italiei, aflata pe locul 9 in Serie A.Chiar daca se numara printre favoritii lui Jose Mourinho, Dybala este incantat de numirea pe banca tehnica a romanilor a lui Daniele De Rossi.Argentinianul avea la dispozitie posibilitatea de a pleca in perioada de iarna de la AS Roma. ... ...continuare.

Kievul cere Occidentului sa actioneze pentru oprirea productiei de arme din Rusia

publicat 2024-01-19 16:00:02 (Bursa)
Kievul cere Occidentului sa actioneze pentru oprirea productiei de arme din Rusia Seful diplomatiei ucrainene Dmitro Kuleba a facut apel vineri la Occident sa faca mai mult pentru 'a strangula' productia de arme in Rusia, estimand ca 95% din 'componentele critice straine' utilizate la fabricarea armelor rusesti sunt produse de companii occidentale. ...continuare.

Reciclarea in realitate: evaluarea Sistemului de Garantie-Returnare la o luna si jumatate de functionare in Romania

publicat 2024-01-19 16:00:02 (Antena3)
Reciclarea in realitate: evaluarea Sistemului de Garantie-Returnare la o luna si jumatate de functionare in Romania La o luna si jumatate dupa ce a fost implementat si lansat in Romania, Sistemul Garantie-Returnare aduce atat provocari, cat si progrese semnificative in efortul de a promova reciclarea si de a reduce impactul poluarii prin ambalaje asupra mediului inconjurator. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.