EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Revelion" in Giulesti! Galeriile Rapidului si FCU Craiova au intrerupt meciul + scenografia oltenilor

publicat 2024-01-19 21:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Revelion in Giulesti! Galeriile Rapidului si FCU Craiova au intrerupt meciul + scenografia oltenilor Rapid - FCU Craiova. In minutul 11, partida din Giulesti a fost intrerupta pret de doua minute, din cauza obiectelor pirotehnice aruncate in teren de cele doua galerii.Ultrasii Craiovei si-au facut intrarea in stadion, cu un sfert de ora inainte de debutul partidei. Suporterii olteni au inceput din start sa ii injure pe rivali. Apoi, dupa fluierul de start, au afisat si o scenografie speciala.VIDEO. ... ...continuare.

Dinamo si-a prezentat transferul cu numarul 5 din aceasta iarna » 8 trofee in palmares pentru noua achizitie a "cainilor"

publicat 2024-01-19 21:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo si-a prezentat transferul cu numarul 5 din aceasta iarna » 8 trofee in palmares pentru noua achizitie a cainilor Dinamo a anuntat in aceasta seara transferul internationalului bulgar Georgi Milanov (31 de ani). Mijlocasul bulgar era liber de contract, dupa despartirea de Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite.Este transferul cu numarul 5 facut de trupa lui Zeljko Kopic in aceasta perioada de mercato. Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu si Eddy Gnahore sunt ceilalti jucatori legitimati de dinamovisti. ... ...continuare.

Dubla tragedie in Franta! Doi romani, tata si fiu, morti dupa ce un zid s-a prabusit peste ei | Cei doi se aflau in timpul programului de lucru

publicat 2024-01-19 21:00:03 (Antena3)
Dubla tragedie in Franta! Doi romani, tata si fiu, morti dupa ce un zid s-a prabusit peste ei | Cei doi se aflau in timpul programului de lucru Doi romani stabiliti in Franta si-au pierdut viata, dupa ce un zid s-a prabusit peste ei in timp ce lucrau pe santier. ...continuare.

"Foarte infricosator": Promisiunea lui Mark Zuckerberg de a construi inteligenta artificiala avansata ii alarmeaza pe experti

publicat 2024-01-19 21:00:02 (Adevarul)
CEO-ul Meta, acuzat de "iresponsabilitate" prin faptul ca ia in considerare posibilitatea de a face open source instrumente considerate egale cu inteligenta umana. ...continuare.

Decizie ASF: RCA plafonat la 9.000 lei pentru transportatori

publicat 2024-01-19 20:45:14 (Puterea)
Decizie ASF: RCA plafonat la 9.000 lei pentru transportatori Valoarea maxima a primei recomandate pentru categoria asiguratilor cu risc ridicat, persoane fizice si juridice, care detin autovehicule de transport cu o masa maxima autorizata mai mare de 16 tone, nu va depasi 9.000 de lei la clasa B0, potrivit noii formule de calcul aprobata, vineri, de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). ASF a adoptat […]The post Decizie ASF: RCA plafonat la 9.000 lei pentru transportatori appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Netanyahu se opune categoric crearii unui stat palestinian independent

publicat 2024-01-19 20:45:14 (Puterea)
Netanyahu se opune categoric crearii unui stat palestinian independent In cadrul unei conferinte de presa, premierul israelian s-a opus categoric solutiei a doua state, dupa razboiul din Gaza. Este un dezacord major intre cei doi aliati: Israel si Washington. Premierul israelian refuza ipoteza unei solutii cu doua state, chiar daca conflictul cu Hamas ar lua sfarsit si intentioneaza sa mearga pana "la victoria totala" […]The post Netanyahu se opune categoric crearii unui stat palestinian independent appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rezultatul campaniei de promovare platite la BBC: Romania nu este in Top 10 cele mai bune destinatii turistice pentru englezi

publicat 2024-01-19 20:45:13 (ProTV)
Rezultatul campaniei de promovare platite la BBC: Romania nu este in Top 10 cele mai bune destinatii turistice pentru englezi România nu se afla în Top 10 cele mai bune destinatii turistice din 2024 pentru englezi, în ciuda campaniei agresive de promovare pe care a platit-o la BBC si anuntata cu emfaza de guvernanti.   ...continuare.

Vladimir Putin, intr-un bazin cu apa rece de Boboteaza

publicat 2024-01-19 20:45:12 (Money.ro)
Vladimir Putin, intr-un bazin cu apa rece de Boboteaza Presedintele rus Vladimir Putin, in varsta de 71 de ani, s-a scufundat vineri intr-un bazin cu apa rece ca gheata pentru a sarbatori Botezul lui Iisus Hristos, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de EFE. "Da, o face in mod traditional de Boboteaza(sarbatorita de rusii ortodocsi de rit vechi la 19 […] ...continuare.

Grenade si proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Razboi Mondial, pe o strada din Galati

publicat 2024-01-19 20:45:12 (Mediafax)
Grenade si proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Razboi Mondial, pe o strada din Galati Pirotehnistii au fost alertati la 112 despre existenta unui element de munitie in Galati, strada Dumbrava Rosie, zona Barierei Traian. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.