EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Protest de amploare al fermierilor germani la Berlin

publicat 2024-01-15 11:30:14 (Jurnalul-National)
Protest de amploare al fermierilor germani la Berlin Fermierii germani vor organiza luni un protest de amploare la Berlin. Ei cer sa se renunte la reducerea subventiilor fiscale pentru activitatile din agricultura. ...continuare.

Solicitarile fermierilor protestatari au fost trimise Ministerului Agriculturii

publicat 2024-01-15 11:30:14 (Jurnalul-National)
Solicitarile fermierilor protestatari au fost trimise Ministerului Agriculturii Plata subventiilor APIA, compensatii pentru pierderile suferite de fermierii afectati de importurile din Ucraina si reintruducerea taxelor vamale pentru produsele din aceasta tara, credite su dobanda subventionata - sunt doar o parte dintre solicitarile fermierilor protestatari transmise MADR. ...continuare.

Fotbalist israelian, suspendat de clubul din Turcia, pentru un mesaj de sustinere a ostaticilor din Gaza

publicat 2024-01-15 11:30:14 (Jurnalul-National)
Fotbalist israelian, suspendat de clubul din Turcia, pentru un mesaj de sustinere a ostaticilor din Gaza Un fotbalist israelian a fost suspendat de clubul sau din Turcia, pentru ca a afisat un mesaj de sustinere a ostaticilor din Gaza. ...continuare.

Medicii furiosi ameninta cu inchiderea cabinetelor: "Ne ducem in lumea larga! Abia asteapta UE sa isi acopere deficitul de medici!"

publicat 2024-01-15 11:30:14 (Jurnalul-National)
Medicii furiosi ameninta cu inchiderea cabinetelor: Ne ducem in lumea larga! Abia asteapta UE sa isi acopere deficitul de medici! Scaderea cu peste o treime a sumelor pe care le vor primi medicii de familie si cei din ambulatoriul de specialitate incepand cu 1 februarie 2024, propusa de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) chiar in timp ce premierul Marcel Ciolacu anunta cu emfaza deblocarea posturilor din spitale si ca "avem bani" pentru Sanatate, a starnit o furie fara precedent in randul doctorilor. Acestia ameninta ca nu vor mai semna contractele cu casele de asigurari si, implicit, nu vor mai putea acorda... ...continuare.

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea

publicat 2024-01-15 11:30:14 (Jurnalul-National)
Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc in zona Vrancea Un cutremur cu magnitudinea 4,3 a avut loc luni, la ora 11.01, in zona Vrancea, anunta Institutul National de cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. ...continuare.

Semn bun. A schimbat sistemul pentru Dragusin!

publicat 2024-01-15 11:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Semn bun. A schimbat sistemul pentru Dragusin! Ange Postecoglou, managerul lui Tottenham, e adeptul apararii in patru. Dar australianul a transformat centrul defensivei dupa intrarea lui Radu Dragusin, trecand la sistemul cu trei stoperi. Ceea ce arata ca tehnicianul lui Spurs se gandeste sa-i foloseasca pe toti cei trei excelenti fundasi impreuna: Romero, Van de Ven, Dragusin. O sansa in plus pentru "tricolor". ... ...continuare.

Octavian Popescu a pus mana pe telefon si i-a scris lui Dragusin: "Acest transfer ar trebui sa ne motiveze pe cei mai tineri + Tavi viseaza si el la transferul in strainatate

publicat 2024-01-15 11:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Octavian Popescu a pus mana pe telefon si i-a scris lui Dragusin: Acest transfer ar trebui sa ne motiveze pe cei mai tineri + Tavi viseaza si el la transferul in strainatate Octavian Popescu (21 de ani), mijlocasul celor de la FCSB, i-a scris lui Radu Dragusin (21) dupa transferul acestuia la Tottenham. Fosti colegi la juniori impreuna, Octavian Popescu si Radu Dragusin au ramas buni prieteni. Tavi a recunoscut ca i-a scris si l-a felicitat pe fundasul central care tocmai a debutat in Premier League pentru Tottenham in meciul de pe Old Trafford cu Manchester United. ... ...continuare.

Turcii se pregatesc sa-l deporteze dupa mesajul anti-Hamas transmis la golul marcat. Cum poate scapa de proces atacantul israelian!

publicat 2024-01-15 11:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Turcii se pregatesc sa-l deporteze dupa mesajul anti-Hamas transmis la golul marcat. Cum poate scapa de proces atacantul israelian! Sagiv Yehezkel (28 de ani), atacantul lui Antalyaspor, a fost eliberat dupa ce politia din Antalya l-a interogat mai multe ore azi-noapte, acuzandu-l ca a incitat la ura contra Hamas. Autoritatile din Turcia l-ar putea deporta daca nu isi cere scuze pentru reactia avuta dupa reusita de 1-1 din meciul cu Trabzonspor. ... ...continuare.

Radu Dragusin, laudat de unul dintre cei mai buni fundasi din istoria Angliei: "O recrutare extraordinara, antrenorul a fost cu adevarat inspirat"

publicat 2024-01-15 11:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin, laudat de unul dintre cei mai buni fundasi din istoria Angliei: O recrutare extraordinara, antrenorul a fost cu adevarat inspirat Radu Dragusin (21 de ani) a debutat pentru Tottenham in remiza de pe Old Trafford, impotriva lui Manchester United, scor 2-2. Internationalul roman a intrat pe teren in minutul 85 in locul lui Skipp, pentru a securiza rezultatul de egalitate.Fundasul legendar al lui Manchester United, Gary Neville (48 de ani), actualmente analist SkySports, a laudat prestatia lui Tottenham. ... ...continuare.

Doua zodii care au noroc la bani la finalul lunii ianuarie. Primesc marirea de salariu mult visata

publicat 2024-01-15 11:30:07 (Click)
Doua zodii care au noroc la bani la finalul lunii ianuarie. Primesc marirea de salariu mult visata In luna ianuarie doua zodii se vor bucura de succes. Pot obtine cu usurinta o crestere de salariu si toate le vor iesi asa cum isi doresc. Vor ramane surprinsi sa vada ca se descurca in situatii in care nu ar fi crezut ca pot face fata. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.