EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Protestatara Angi Serban, dusa la sectie cu mandat de aducere dupa o postare pe Facebook

publicat 2024-01-15 08:00:14 (Money.ro)
Protestatara Angi Serban, dusa la sectie cu mandat de aducere dupa o postare pe Facebook "M-a luat Politia Romana de la o adresa la care nu domiciliez, cu mandat de aducere pentru instigare publica. M-au dus la Sectia 13 si acum la Sectia 18. Ma plimba intre sectii. Domnule Catalin Predoiu, de unde stie politia unde dormeam in kwrwl gol mai devreme? Imi asculta Ministerul Afacerilor Interne, Romania telefonul fara […] ...continuare.

Ministrul Finantelor, dupa negocierile cu fermierii si transportatorii: „Am socotit ca trebuie sa fim foarte prudenti in analiza acestor revendicari"

publicat 2024-01-15 08:00:14 (Money.ro)
Ministrul Finantelor, dupa negocierile cu fermierii si transportatorii: „Am socotit ca trebuie sa fim foarte prudenti in analiza acestor revendicari Marcel Bolos, ministrul Finantelor, a explicat la ce concluzii s-a ajuns in urma discutiilor cu fermierii si transportatorii care au declansat proteste in toata tara. „Unele revendicari ale protestatarilor tin de unele facilitati fiscale in care Romania s-a angajat prin PNRR sa le reglementeze intr-un anume fel, lucru care s-a intamplat prin Legea 296/2023 privind […] ...continuare.

Cele mai mari banci din Statele Unite au renuntat anul trecut la 17.700 de angajati

publicat 2024-01-15 08:00:14 (Money.ro)
Cele mai mari banci din Statele Unite au renuntat anul trecut la 17.700 de angajati Pe masura ce incheierea de tranzactii a scazut si cererea de credite s-a diminuat anul trecut, bancile au concediat angajati sau au incetat sa-i inlocuiasca pe cei plecati.JPMorgan Chase, cea mai mare banca a SUA, a contrazis aceasta tendinta prin cresterea numarului de posturi pentru al treilea an consecutiv.Vremurile dificile pentru industrie ar putea persista in acest an, deoarece slabiciunea pietei imobilelor comerciale si regulile de capital propuse mai stricte ar putea determina bancile... ...continuare.

A murit antrenorul de volei Paul Camui. Avea 27 de ani

publicat 2024-01-15 08:00:14 (Money.ro)
A murit antrenorul de volei Paul Camui. Avea 27 de ani Paul Camui, un antrenor de volei din Constanta, a murit la varsta de 27 de ani. El era fiul lui Cristian Camui, director tehnic in cadrul Academiei Gheorghe Hagi. "Lumea voleiului si a celor de la CSM Constanta este mai saraca de astazi! Am ramas fara Paul Camui, jucator si apoi antrenor la clubul nostru, […] ...continuare.

Femeie protestatar, dosar penal pentru instigare din cauza unei postari online

publicat 2024-01-15 08:00:13 (Mediafax)
Femeie protestatar, dosar penal pentru instigare din cauza unei postari online Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 18 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la infractiunea de "instigarea publica la savarsirea de infractiuni". ...continuare.

Un avion american a doborat o racheta care viza un distrugator al Marinei SUA in Marea Rosie

publicat 2024-01-15 08:00:13 (Mediafax)
Un avion american a doborat o racheta care viza un distrugator al Marinei SUA in Marea Rosie Un avion de lupta american a doborat duminica o racheta de croaziera care a fost trasa din Yemen catre un distrugator american din Marea Rosie, a anuntat Comandamentul Central al SUA. ...continuare.

Infotrafic: protestele ar putea perturba din nou circulatia masinilor pe soselele din tara

publicat 2024-01-15 08:00:13 (Mediafax)
Infotrafic: protestele ar putea perturba din nou circulatia masinilor pe soselele din tara Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca luni dimineata, nu sunt autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia oprita ca urmare a conditiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier. ...continuare.

Ion Cristoiu: Arghezi despre cercul inchis al Politicii Romanesti

publicat 2024-01-15 08:00:13 (Mediafax)
Ion Cristoiu: Arghezi despre cercul inchis al Politicii Romanesti Roman modern. Desi l-am terminat cu ceva timp in urma, despre volumul Le Roman du Conquérant de Nedim Gürsel, scris si publicat pentru limba franceza de prozatorul turc (Éditions du Senil, 1996) mi-a fost imposibil sa scriu. ...continuare.

Bild: Armata germana se pregateste pentru un atac al lui Putin asupra Europei. Cand ar putea incepe razboiul dintre Rusia si NATO

publicat 2024-01-15 08:00:13 (Mediafax)
Bild: Armata germana se pregateste pentru un atac al lui Putin asupra Europei. Cand ar putea incepe razboiul dintre Rusia si NATO In timp ce trupele ruse incearca sa recupereze teren in estul Ucrainei, Bundeswehr (Armata Germana) se pregateste pentru un scenariu dramatic, potrivit BILD - un atac hibrid al Rusiei asupra flancului estic al NATO. ...continuare.

Culisele fugii lui Mario Iorgulescu. Externat din spital la cererea familiei, fiul presedintelui LPF a fost dus la aeroport cu o ambulanta de stat, platita din bani publici 

publicat 2024-01-15 08:00:12 (Libertatea)
Culisele fugii lui Mario Iorgulescu. Externat din spital la cererea familiei, fiul presedintelui LPF a fost dus la aeroport cu o ambulanta de stat, platita din bani publici  In timp ce autoritatile romane incearca, pentru a treia oara, sa-l aduca pe Mario Iorgulescu din Italia, noi detalii ies la iveala din dosarul in care el a fost condamnat la 13 ani si 8 luni de inchisoare, pentru omor. In ziua in care familia l-a externat din Spitalul Elias, un medic de acolo a […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.