EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident grav, cu doua autobuze care transportau muncitori, in Brasov! Sase oameni au fost raniti

publicat 2024-01-16 09:00:09 (Antena3)
Accident grav, cu doua autobuze care transportau muncitori, in Brasov! Sase oameni au fost raniti Un grav accident rutier a avut loc in localitatea Cristian din judetul Brasov. Doua autobuze care transportau muncitori s-au ciocnit, aproape de intrarea in sediul firmei. Sase oameni au fost raniti. ...continuare.

O fetita de 4 ani, ucisa de gripa: a ajuns la spital cu febra 41. Este prima victima in randul copiiilor

publicat 2024-01-16 09:00:08 (Adevarul)
O fetita de 4 ani, ucisa de gripa: a ajuns la spital cu febra 41. Este prima victima in randul copiiilor Gripa face prima victima in randul copiilor, in acest sezon. ...continuare.

O nuntasa beata a furat dubita lautarilor si a facut accident. Apoi s-a culcat

publicat 2024-01-16 09:00:07 (Adevarul)
O nuntasa beata a furat dubita lautarilor si a facut accident. Apoi s-a culcat O tanara din Prahova, care in weekend a ajuns in Buzau pentru o nunta, a fost protagonista unei intamplari care avea sa o aduca in fata politistilor. La finalul petrecerii, a urcat bauta la volanul unei masini pe care o gasise pornita in fata localului, iar pe traseu a avariat-o. ...continuare.

Doi romani, prinsi la furat in mai multe supermarketuri din Belgia. Ce motiv a invocat unul dintre hoti

publicat 2024-01-16 09:00:06 (Adevarul)
Doi romani, prinsi la furat in mai multe supermarketuri din Belgia. Ce motiv a invocat unul dintre hoti Doi romani ar putea sta dupa gratii doi ani in Belgia, dupa ce au sustras diverse bunuri din mai multe filiale ale lantului de supermarketuri Dreamland. ...continuare.

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: "Nu cred ca Romania va saraci dintr-un exercitiu democratic". Cum vede varianta listelor comune

publicat 2024-01-16 09:00:06 (Adevarul)
Ciolacu, despre comasarea alegerilor: Nu cred ca Romania va saraci dintr-un exercitiu democratic. Cum vede varianta listelor comune Premierul Marcel Ciolacu sustine ca tara noastra nu are cum sa saraceasca exact din cauza organizarii tuturor rundelor de alegeri la timpul lor, scenariul comasarii unora dintre ele fiind unul prematur. Liderul PSD da astfel o replica liberalilor care au avansat argumentul economic. ...continuare.

Un tren a deraiat intre Craiova si Caracal. Doua vagoane incarcate cu cereale s-au rasturnat

publicat 2024-01-16 09:00:06 (Adevarul)
Un tren a deraiat intre Craiova si Caracal. Doua vagoane incarcate cu cereale s-au rasturnat Traficul feroviar a fost restrictionat incepand cu ora 01.30 pe relatia Craiova - Caracal, din cauza unui incident feroviar in care este implicat un marfar. La intrarea in statia CF Leu, peste macaze, 9 vagoane din compunerea unui tren privat de marfa au deraiat, iar alte 2 s-au rasturnat. ...continuare.

Premierul estonian: Europa are la dispozitie 3-5 ani pentru a se pregati pentru amenintarea Rusiei

publicat 2024-01-16 08:45:11 (Mediafax)
Premierul estonian: Europa are la dispozitie 3-5 ani pentru a se pregati pentru amenintarea Rusiei Kallas a oferit un interviu pentru The Times, care a fost preluat de European Pravda. Ea s-a referit la evaluarea serviciilor de informatii estoniene, potrivit careia Rusia, in cazul unui ipotetic armistitiu cu Ucraina, va avea nevoie de trei pana la cinci ani pentru a relua amenintarea militara la granita statelor membre NATO din est. ...continuare.

O carte pe zi: "Radacinile culturale ale sistemului mass-media romanesc", de Peter Gross

publicat 2024-01-16 08:45:11 (Mediafax)
O carte pe zi: Radacinile culturale ale sistemului mass-media romanesc, de Peter Gross Peter Gross este profesor emerit si a fost director al Facultatii de Jurnalism si Mass-Media Elecronica a Universitatii din Tennessee. Realizarea acestei carti a durat 33 de ani. ...continuare.

Trafic feroviar blocat intre Craiova si Caracal dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa s-au rasturnat si noua au deraiat

publicat 2024-01-16 08:45:09 (Libertatea)
Trafic feroviar blocat intre Craiova si Caracal dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa s-au rasturnat si noua au deraiat Incidentul feroviar a avut loc, marti dimineata, la intrarea in statia CF Leu (jumatatea distantei dintre Craiova - Caracal). Cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfa au deraiat, iar alte doua s-au rasturnat, relateaza Club Feroviar si News.ro. Trenul, care apartine operatorului privat de marfa Global Rail Solutions, avea in compunere 35 de […] ...continuare.

Ca-n Vestul Salbatic: Un barbat a fost impuscat in picior pe o strada din Chiajna, dupa un conflict spontan

publicat 2024-01-16 08:45:09 (Jurnalul-National)
Ca-n Vestul Salbatic: Un barbat a fost impuscat in picior pe o strada din Chiajna, dupa un conflict spontan Un barbat a fost impuscat in piciorul drept de persoane necunoscute in noaptea de luni spre marti, pe o strada din Chiajna, judetul Ilfov, dupa un conflict spontan. Politia a deschis o ancheta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.