EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident intr-o mina din China. Mai multi mineri au murit, altii au disparut

publicat 2024-01-13 19:45:09 (Mediafax)
Accident intr-o mina din China. Mai multi mineri au murit, altii au disparut O ampla operatiune de salvare s-a declansat la mina din orasul Pingdingshan, a anuntat agentia locala de gestionare a situatiilor de urgenta. ...continuare.

Biden: SUA nu sprijina independenta Taiwanului

publicat 2024-01-13 19:45:09 (Mediafax)
Biden: SUA nu sprijina independenta Taiwanului Alegerile de sambata, din Taiwan, s-au incheiat cu victoria candidatului partidului de guvernamant. Este a treia victorie la rand a Partidului Democrat Progresist (DPP), ceea ce constituie o premiera pentru tara asiatica. ...continuare.

Cum iti poti dezvolta rezilienta sau capacitatea de a trece cu mai multa usurinta peste evenimente dificile, precum o despartire sau pierderea unui loc de munca

publicat 2024-01-13 19:45:08 (Libertatea)
Cum iti poti dezvolta rezilienta sau capacitatea de a trece cu mai multa usurinta peste evenimente dificile, precum o despartire sau pierderea unui loc de munca Un psiholog si profesor universitar la Universitatea din Seattle explica in publicatia The Conversation ce inseamna „rezilienta”. Inseamna doar sa iti revii rapid dupa un episod mai neplacut din viata ta? E bine sa fim rezilienti? Ar trebui sa ne dezvoltam aceasta abilitate? Putem sa fim rezilienti la stres, dar sensibili in relatii? Putem si […] ...continuare.

Chipurile a patru tinere tinute ostatice de 100 de zile de Hamas, inainte si in captivitate: Mesajul familiilor: "Va imploram sa nu le abandonati!"

publicat 2024-01-13 19:45:08 (Libertatea)
Chipurile a patru tinere tinute ostatice de 100 de zile de Hamas, inainte si in captivitate: Mesajul familiilor: Va imploram sa nu le abandonati! Patru tinere, patru destine, patru familii care nu vor sa renunte la speranta! Pozele lor au fost facute inainte si imediat dupa rapire, iar povestea lor a fost prezentata de Daily Mail si Bild. Au trecut mai bine de trei luni de la atacul Hamas asupra Israelului. Pana in prezent, potrivit armatei israeliene, 136 de […] ...continuare.

Turisti blocati pe telescaun, pe o partie din Maramures. Instalatia s-a blocat dupa o pana de curent

publicat 2024-01-13 19:45:08 (Libertatea)
Turisti blocati pe telescaun, pe o partie din Maramures. Instalatia s-a blocat dupa o pana de curent Circa 20 de turisti au ramas blocati sambata, 13 ianuarie, pe partia de schi Prislop din Borsa, judetul Maremures, dupa o intrerupere a curentului electric in zona. Pentru salvarea lor, autoritatile au activat planul rosu de interventie. Defectiunea a fost intre timp remediata, iar instalatia de telescaun a fost repornita, transmite site-ul local Actualmm. Pana […] ...continuare.

Joe Biden isi exprima increderea in seful Pentagonului, desi i-a ascuns problemele de sanatate

publicat 2024-01-13 19:45:08 (Jurnalul-National)
Joe Biden isi exprima increderea in seful Pentagonului, desi i-a ascuns problemele de sanatate Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca are incredere in secretarul Apararii, Lloyd Austin, in ciuda faptului ca a recunoscut ca a fost o eroare de judecata a sefului Pentagonului in legatura cu spitalizarea, pe care i-a ascuns-o sefului statului. ...continuare.

Incepe Australian Open, primul turneu major din 2024, cu doar 3 romance pe tablou » Nu se mai intamplase de 15 ani!

publicat 2024-01-13 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Incepe Australian Open, primul turneu major din 2024, cu doar 3 romance pe tablou » Nu se mai intamplase de 15 ani! Sorana Cirstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian vor fi pe tabloul primului turneu de Mare Slem al anului, cel de la Melbourne, cea mai firava reprezentare tricolora din 2009 incoace. Concursul de la Antipozi debuteaza la noapte, de la ora 02:00, si este transmis de EurosportRomania si-a scazut prezenta pe grila principala de la Australian Open 2024 in comparatie cu anii trecuti. ... ...continuare.

CFR l-a dat afara dupa doar 6 minute in Cupa » Fotbalistul care nu l-a convins pe Mandorlini a fost trimis in Liga 2

publicat 2024-01-13 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
CFR l-a dat afara dupa doar 6 minute in Cupa » Fotbalistul care nu l-a convins pe Mandorlini a fost trimis in Liga 2 Oficialii clujeni au decis sa renunte la serviciile lui Isaac Nortey, un mijlocas din Guinea, de profil defensiv, in varsta de 23 de ani. Acesta a jucat doar sase minute in Cupa Romaniei cu Alexandria si astazi a ajuns la "matineu", la FC Arges.Adus in iulie anul trecut in Gruia, mijlocasul Isaac Nortey nici n-a stiut cum arata un meci din Liga 1. N-a prins niciun minut in campionat, ci doar sase minute in meciul de Cupa cu Alexandria. ... ...continuare.

Ciolacu a cedat nervos, dupa negocierile cu fermierii. Ce revendicari absurde i-au cerut transportatorii

publicat 2024-01-13 19:45:04 (Click)
Ciolacu a cedat nervos, dupa negocierile cu fermierii. Ce revendicari absurde i-au cerut transportatorii Ministrii din Guvernul Ciolacu au manifestat surprindere si dezaprobare fata de anumite cereri si revendicari formulate de catre protestatarii care au blocat in continuare centura Capitalei si accesul in alte orase importante din tara. ...continuare.

Zodii protejate de divinitate in 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor avea parte de lucruri bune in cariera"

publicat 2024-01-13 19:45:02 (Antena3)
Zodii protejate de divinitate in 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici: Vor avea parte de lucruri bune in cariera Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Adevaruri ascunse, horoscopul zodiilor care sunt protejate de divinitate in 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.