EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Osaka, prestatie deprimanta la Australian Open: japoneza a fost eliminata din turul I

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Adevarul)
Osaka, prestatie deprimanta la Australian Open: japoneza a fost eliminata din turul I Revenita pe teren dupa nasterea primului copil, Naomi e departe de forma ei ideala. ...continuare.

De Ziua Culturii Nationale si a lui Mihai Eminescu, edilii din Bacau au pus capul lui Decebal la Starea Civila. "Model de barbatie si curaj"

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Adevarul)
De Ziua Culturii Nationale si a lui Mihai Eminescu, edilii din Bacau au pus capul lui Decebal la Starea Civila. Model de barbatie si curaj La Bacau, edilii au gandit un mod inedit de a serba Ziua Culturii Nationale, marcand nasterea poetului national Mihai Eminescu prin amplasarea capului lui Decebal la Starea Civila. ...continuare.

Pericol de polei si ploaie inghetata pe drumurile din Oltenia. Ce recomandari au primit soferii VIDEO

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Adevarul)
Pericol de polei si ploaie inghetata pe drumurile din Oltenia. Ce recomandari au primit soferii VIDEO Soferii trebuie sa circule cu atentie in noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2024, dar si in dimineata zilei de marti, 16 ianuarie 2024, deoarece exista pericolul formarii poleiului pe drumurile din Oltenia, avertizeaza reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova. ...continuare.

Presedintele Chinei se afla intr-o batalie cu propria armata, iar rezultatul ar putea antrena SUA in al treilea razboi mondial

publicat 2024-01-15 15:45:02 (Adevarul)
Presedintele Chinei se afla intr-o batalie cu propria armata, iar rezultatul ar putea antrena SUA in al treilea razboi mondial Xi Jinping se lupta cu propria armata a Chinei, incercand sa epureze comandantii pe care ii considera ca nu vor sau nu pot merge la razboi, au declarat analisti militari pentru Business Insider. ...continuare.

Orbit de gelozie, un barbat si-a ucis iubita, s-a destainuit tatalui sau, apoi s-a omorat

publicat 2024-01-15 15:45:02 (Adevarul)
Orbit de gelozie, un barbat si-a ucis iubita, s-a destainuit tatalui sau, apoi s-a omorat Politistii si procurorii din judetul Mures au demarat o ancheta, in urma unei crime care a fost urmata de o sinucidere. Intr-o gospodarie din localitatea Valea au fost gasite doua cadavre. ...continuare.

Bijuteria cerului de iarna. Marea Nebuloasa din Orion, fotografiata din Romania

publicat 2024-01-15 15:45:02 (Adevarul)
Bijuteria cerului de iarna. Marea Nebuloasa din Orion, fotografiata din Romania Astronomii amatori care au participat in weekend la o tabara de observatii astrale in Dambovita, in timpul curentului Geminide, cel mai mare curent de meteori, au surprins o "bijuterie" de fotografie - Marea Nebuloasa din Orion. ...continuare.

Ministerul Finantelor a imprumutat de la banci 1,75 miliarde lei prin doua licitatii cu titluri de stat, la dobanzi de 6,04% si 6,38% pe an

publicat 2024-01-15 15:15:26 (Ziarul-Financiar)
Ministerul Finantelor a imprumutat de la banci 1,75 miliarde lei prin doua licitatii cu titluri de stat, la dobanzi de 6,04% si 6,38% pe an Autor: Cristina Bellu Ministerul Finantelor a imprumutat luni de la banci 1,75 miliarde lei prin doua licitatii cu titluri de stat, la randamente de 6,04% si 6,38% pe an. ...continuare.

Nutrivita: "In piata produselor BIO marcate de un usor declin, categoria de produse pentru copii continua sa creasca"

publicat 2024-01-15 15:15:26 (Ziarul-Financiar)
Nutrivita: In piata produselor BIO marcate de un usor declin, categoria de produse pentru copii continua sa creasca Autor: Publicitate Pe o piata dominata de contextul inflationist, orientarea consumatorului spre alternative mai accesibile cum ar fi marcile proprii ale retailerilor, dar si de provocari legislative si fiscale, Nutrivita, unul dintre pionierii raftului de BIO si dietetice din Romania inca din 2007, mizeaza pe inovatie si pe campanii de marketing cu microinfluenceri pentru a-si asigura cresterea pe segmentul alimentelor bio pentru copii. Pe aceasta piata inca in formare, dar foarte dinamica,... ...continuare.

Dosar de braconaj cinegetic pentru un fost sef de la Scoala de Politie din Campina

publicat 2024-01-15 15:15:19 (Puterea)
Dosar de braconaj cinegetic pentru un fost sef de la Scoala de Politie din Campina Dosar de braconaj cinegetic si uz de arma fara drept intocmit de Politia din Prahova unor persoane suspectate ca au impuscat, la finalul anului trecut, mai multe animale cu ocazia unei partide de vanatoare organizate ilegal. Printre suspectii care au participat la vanatoare se numara un fost sef al Scolii de Agenti de Politie "Vasile […]The post Dosar de braconaj cinegetic pentru un fost sef de la Scoala de Politie din Campina appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

CNAS a trecut la controle in cabinetele medicilor de familie. Medicii ies la proteste

publicat 2024-01-15 15:15:19 (Puterea)
CNAS a trecut la controle in cabinetele medicilor de familie. Medicii ies la proteste Casa Nationala de Asigurari de Sanatate efectueaza controale in cabinetele medicilor de familie, considerate  o incercare de intimidare a medicilor, iar acestia au iesit la proteste.     Este  verificat numarul consultatiilor si al serviciilor efectuate in cabinetele medicilor de familie, CNSAS considerand ca unele facturi sunt exagerat de mari. Controalele CNAS  vizeaza si daca medicii […]The post CNAS a trecut la controle in cabinetele medicilor de familie. Medicii ies la... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.