EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primaria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor si fermierilor. Urmeaza trei zile de haos in Bucuresti

publicat 2024-01-18 14:45:03 (Adevarul)
Primaria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor si fermierilor. Urmeaza trei zile de haos in Bucuresti Protestul transportatorilor si fermierilor a fost aprobat de Primaria Capitalei. Protestatarii isi vor striga nemultumirile duminica, luni si marti. ...continuare.

Doi barbati cautati in Austria pentru comiterea unei talharii, prinsi de politistii din Caras-Severin

publicat 2024-01-18 14:45:03 (Adevarul)
Doi barbati cautati in Austria pentru comiterea unei talharii, prinsi de politistii din Caras-Severin Doi barbati cu varstele de 26 si 37 de ani, din Otelu Rosu, pe numele carora autoritatile austriece au emis mandate europene de arestare pentru comiterea unei talharii, folosindu-se de o arma, au fost prinsi, joi, de politistii din judetul Caras-Severin. ...continuare.

Grupul german Bosch reorganizeaza divizia Bosch Global Business Services din Timisoara intr-o firma separata, cu 1.400 de angajati. Bosch Service Solutions ramane furnizor de servicii IT pentru grup si parteneri

publicat 2024-01-18 14:30:32 (Ziarul-Financiar)
Grupul german Bosch reorganizeaza divizia Bosch Global Business Services din Timisoara intr-o firma separata, cu 1.400 de angajati. Bosch Service Solutions ramane furnizor de servicii IT pentru grup si parteneri Autor: Roxana Rosu Grupul german Bosch isi extinde activitatea pe piata din Romania prin infiintarea unei noi firme in Timisoara, Bosch Global Business Services SRL, care a functionat anterior ca divizie a Bosch Service Solutions, activa din 2007. ...continuare.

Nemtii vor sa-si mute productia si procesarea carnii de porc in Romania

publicat 2024-01-18 14:30:18 (Puterea)
Nemtii vor sa-si mute productia si procesarea carnii de porc in Romania Mai multe companii din Germania vor sa-si mute productia, dar si procesarea carnii de porc in Romania, anunta ministrul Agriculturii Florin Barbu, in timp ce efectivele locale sunt in scadere dramatica, din cauza pestei porcine africane. Productia de carne de porc in Romania se afla de ani buni in declin, pesta porcina africana (PPA) afectand […]The post Nemtii vor sa-si mute productia si procesarea carnii de porc in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Programul Casa Verde Fotovoltaice, buget record in 2024

publicat 2024-01-18 14:30:18 (Puterea)
Programul Casa Verde Fotovoltaice, buget record in 2024 Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anuntat miercuri ca Programul Casa Verde Fotovoltaice va beneficia de un buget record in 2024, atingand suma de 2 miliarde de lei. Aceasta alocare financiara reprezinta un pas semnificativ in promovarea si implementarea energiei regenerabile in Romania. Ministrul a subliniat ca vor continua sa sprijine acest program pana cand vor […]The post Programul Casa Verde Fotovoltaice, buget record in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Box si muzica la Liverpool, sambata, 20 ianuarie, in direct pe VOYO. Cea mai iubita pugilista din SUA va fi in ring

publicat 2024-01-18 14:30:17 (ProTV)
Box si muzica la Liverpool, sambata, 20 ianuarie, in direct pe VOYO. Cea mai iubita pugilista din SUA va fi in ring VOYO va prezenta, sâmbata seara, de la ora 21:00, în direct de la Liverpool, o gala de box inedita. ...continuare.

Vesti bune de la Ambasada Romaniei la Washington: rata de respingere a vizelor e in scadere accelerata

publicat 2024-01-18 14:30:17 (ProTV)
Vesti bune de la Ambasada Romaniei la Washington: rata de respingere a vizelor e in scadere accelerata Pentru ca românii sa poata calatori în SUA fara viza este nevoie ca rata de respingere a vizelor sa fie de maximum 3%. momentan e 8,8%. De remarcat, însa, ca în ultimii trei rata de refuz s-a înjumatatit, semn ca România este pe „drumul cel bun”. ...continuare.

Ciolacu a anuntat lista masurilor luate pentru fermieri. Marile probleme ale protestatarilor raman pe masa negocierilor

publicat 2024-01-18 14:30:17 (ProTV)
Ciolacu a anuntat lista masurilor luate pentru fermieri. Marile probleme ale protestatarilor raman pe masa negocierilor În a noua zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor, Guvernul vrea sa aprobe, joi, unele dintre masurile convenite cu cei din strada. ...continuare.

Carmen Tanase implineste 63 de ani. Urari si felicitari pentru actrita din "Clanul" si "Inima de tigan"

publicat 2024-01-18 14:30:17 (ProTV)
Carmen Tanase implineste 63 de ani. Urari si felicitari pentru actrita din Clanul si Inima de tigan Pe 18 ianuarie 2024, Carmen Tanase împlineste 63 de ani. Prietenii, colegii si fanii i-au transmis urari si felicitari cu ocazia zilei de nastere. ...continuare.

Lupta printesei Kate Middleton cu problemele de sanatate. Cum a reusit sa ascunda faptul ca este bolnava

publicat 2024-01-18 14:30:17 (ProTV)
Lupta printesei Kate Middleton cu problemele de sanatate. Cum a reusit sa ascunda faptul ca este bolnava Printesa Kate si-a amânat pentru o vreme îndatoririle regale din cauza operatiei abdominale.  ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.