EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Misterul unei disparitii de 40 de ani, elucidat dupa ce scafandri voluntari au facut o descoperire intr-un canal. FOTO

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Misterul unei disparitii de 40 de ani, elucidat dupa ce scafandri voluntari au facut o descoperire intr-un canal. FOTO Scafandrii voluntari au gasit masina unei femei din Miami care a disparut în urma cu aproape 40 de ani. ...continuare.

O femeie de 26 de ani a murit dupa o banala operatie de lifting brazilian la fese, facuta in Turcia. Trei copii, orfani

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
O femeie de 26 de ani a murit dupa o banala operatie de lifting brazilian la fese, facuta in Turcia. Trei copii, orfani O femeie a murit dupa o operatie de ridicare a feselor, facuta în Turcia. Medicii au considerat interventia un succes si au externat-o, dar pacienta a ajuns la terapie intensiva dupa doar câteva ore. ...continuare.

Elicopter ONU, capturat de teroristi. Opt persoane se aflau la bord

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Elicopter ONU, capturat de teroristi. Opt persoane se aflau la bord Un elicopter al ONU care transporta mai multi pasageri a fost capturat de gruparea terorista al-Shabaab, dupa ce a aterizat de urgenta într-o zona controlata de grup în Somalia, potrivit CNN. ...continuare.

Liderii iordanian, egiptean si palestinian indeamna la "mentinerea presiunii" pentru a opri razboiul din Fasia Gaza

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Liderii iordanian, egiptean si palestinian indeamna la mentinerea presiunii pentru a opri razboiul din Fasia Gaza Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si presedintii egiptean Abdel Fattah el-Sisi si palestinian Mahmoud Abbas au îndemnat miercuri la „mentinerea presiunii” pentru a opri razboiul din Fâsia Gaza si a proteja civilii palestinieni. ...continuare.

Raport: Cum a secretizat Hamas atacul impotriva Israelului. Seful biroului politic si al-Arouri, tinuti departe de plan

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Raport: Cum a secretizat Hamas atacul impotriva Israelului. Seful biroului politic si al-Arouri, tinuti departe de plan Doar cinci lideri ai Hamas au stiut întregul plan al atacului care a vizat Israelul la 7 octombrie. ...continuare.

Papa Francisc, ingrijorat de faptul ca Ucraina risca sa devina un "razboi uitat"

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Papa Francisc, ingrijorat de faptul ca Ucraina risca sa devina un razboi uitat Papa Francisc este îngrijorat de faptul ca atentia internationala se îndeparteaza de la razboiul Rusiei împotriva Ucrainei, care dureaza de aproape doi ani, a declarat, miercuri, Biserica Catolica de rit rasaritean din Ucraina.   ...continuare.

ISW: Liderii separatisti transnistreni sunt incurajati de Moscova sa incerce sa semene instabilitate in Republica Moldova

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
ISW: Liderii separatisti transnistreni sunt incurajati de Moscova sa incerce sa semene instabilitate in Republica Moldova Retorica recenta a Kremlinului si a mass-mediei rusesti, care vizeaza amenintarea Chisinaului, continua probabil sa-i încurajeze pe liderii separatisti pro-rusi din Moldova sa încerce sa semene instabilitate politica si divizare în Moldova. ...continuare.

O politista a fost dezbracata pana la lenjerie intima in timpul unui curs de formare. A fost folosita ca "marioneta"

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
O politista a fost dezbracata pana la lenjerie intima in timpul unui curs de formare. A fost folosita ca marioneta O femeie ofiter în vârsta de 40 de ani a fost despagubita cu o suma importanta de bani dupa ce a avut parte de o experienta socanta.   ...continuare.

Jaf la un magazin de bijuterii din Targu-Jiu. Persoane necunoscute au furat bijuterii din argint care erau expuse pe tejghea

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Jaf la un magazin de bijuterii din Targu-Jiu. Persoane necunoscute au furat bijuterii din argint care erau expuse pe tejghea Politistii din Târgu-Jiu au demarat o ancheta, miercuri seara, dupa ce au fost sesizati ca persoane necunoscute au furat bijuterii de argint dintr-un magazin. Prejudiciul nu a fost înca stabilit.   ...continuare.

Avalansa intr-o populara statiune de schi. Sunt cautati supravietuitori

publicat 2024-01-11 00:00:12 (ProTV)
Avalansa intr-o populara statiune de schi. Sunt cautati supravietuitori O avalansa produsa miercuri dimineata în zona Lacului Tahoe din California a fortat autoritatile sa închida o statiune de schi, în timp ce echipele de interventie cautau victime si supravietuitori, conform USA Today. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.