EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dancila vrea sanctionarea jurnalistilor care dezvaluie informatii de interes public

Dancila vrea sanctionarea jurnalistilor care dezvaluie informatii de interes public Ea a fost intrebata cum comenteaza posibilitatea ca ziaristii de la Rise Project sa fie sanctionati in virtutea regulamentului GDPR.   "In Romania exista dreptul de opinie, dreptul la expresie dar in acelasi timp avem un regulament european de protectie a datelor. Daca sunt incalcate drepturile acestea, daca e incalcata viata privata, daca sunt folosite date personale, fiecare, indiferent de unde vine, indiferent cine este, trebuie... ...continuare.

Ce tari acuza GOOGLE de de incalcarea normelor privind protectia datelor, dupa implementarea GDPR

Ce tari acuza GOOGLE de de incalcarea normelor privind protectia datelor, dupa implementarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Grupuri pentru protectia consumatorilor din sapte tari europene, printre care Norvegia, Olanda, Grecia si Polonia, acuza Google de "practici inselatoare" si de incalcarea noilor norme privind protectia datelor (GDPR), prin sistemul sau de localizare, potrivit theverge.com. Grupurile din Norvegia, Olanda, Grecia, Cehia, Slovenia, Polonia si Suedia, membre ale European Consumer Organisation (BEUC), au depus plangeri in acest sens la autoritatile pentru... ...continuare.

Sapte state europene acuza Google de incalcarea legislatiei GDPR

Sapte state europene acuza Google de incalcarea legislatiei <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Institutiile nationale de protectie a datelor din Olanda, Norvegia, Suedia, Polonia, Cehia, Slovenia si Grecia au depus plangeri oficiale impotriva Google prin care acuza gigantul american de incalcarea legislatiei GDPR. In centrul plangerilor sta functia de localizare folosita de Google in cadrul sistemului de operare pentru dispozitive mobile, Android. In luna august a acestui an a iesit la iveala faptul ca Google continua sa-si localizeze... ...continuare.

La cateva luni de la implementarea GDPR, Google este acuzat de incalcarea noilor norme, in sapte tari europene

Grupuri pentru protectia consumatorilor din sapte tari europene, printre care Norvegia, Olanda, Grecia si Polonia, acuza Google de "practici inselatoare" si de incalcarea noilor norme privind protectia datelor (GDPR), prin sistemul sau de localizare, potrivit theverge.com. ...continuare.

Compania Google acuzata de incalcarea legislatiei GDPR

Compania Google acuzata de incalcarea legislatiei <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Google este acuzat de sapte tari europene ca foloseste strategii inselatoare pentru a evita sa ofere utilizatorilor sai o optiune reala. ...continuare.

Google te spioneaza oriunde mergi, chiar daca ai serviciile de localizare inchise. Șapte tari europene vor sa dea in judecata gigantul american din aceasta cauza

Google te spioneaza oriunde mergi, chiar daca ai serviciile de localizare inchise. Șapte tari europene vor sa dea in judecata gigantul american din aceasta cauza Un numar de sapte tari din Europa au initiat demersuri pentru a da in judecata Google, dupa ce s-a constatat ca gigantul american spioneaza locatia utilizatorilor chiar daca acestia inchid serviciile de localizare de pe smartphone-urile lor, scrie Reuters. Actiunile Google ar incalca astfel GDPR, regulamentul privind protejarea vietii private. Cele sapte state sunt Olanda, […] Post-ul Google te spioneaza oriunde mergi, chiar daca ai serviciile de... ...continuare.

Ce se intampla cu e-mailurile de tip SPAM. Ultimele studii sunt INGRIJORATOARE

Adoptarea Regulamentului General privind Protectia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR) nu a determinat o reducere considerabila a numarului de e-mailuri de tip Spam pe care multi internauti continua sa le primeasca, potrivit unui studiu realizat recent in Marea Britanie, a anuntat sambata Press Association. ...continuare.

Țara in care niciun salariu nu este secret! Poti afla cu doar cateva clickuri cat castiga oricine

Țara in care niciun salariu nu este secret! Poti afla cu doar cateva clickuri cat castiga oricine Jurnalistul Ionut Cristache, angajat al televiziunii publice, a amenintat ca va da in judecata Libertatea pentru ca a dezvaluit salariul sau de la TVR – care se ridica la peste 25.000 de lei pe luna. A invocat ca motiv celebrul regulament GDPR, respectiv Regulamentul  (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Exista insa o […] Post-ul Țara in care niciun salariu nu este secret! Poti afla cu doar cateva clickuri cat... ...continuare.

Realizatorul Ionut Cristache, salariu de peste 25.000 de lei pe luna la televiziunea publica

Realizatorul Ionut Cristache, salariu de peste 25.000 de lei pe luna la televiziunea publica "Lunar, Ionut Cristache primeste de la TVR un salariu brut de 36.550 de lei, adica in mana jurnalistul ia 26.377 lei (aproximativ 5.650 de euro). Pentru acesti bani, el trebuie sa realizeze cel putin 10 emisiuni lunar, in conditiile in care show-ul sau, Romania 9, este zilnic, de luni pana joi". Publicatia a incercat sa obtina si o reactie a jurnalistului cu privire la acest subiect, dar el nu a raspuns solicitarii. In schimb, potrivit sursei citate, avocatul sau a transmis un email catre... ...continuare.

Pomul de Craciun va ramane fara dorintele agatate de copii din cauza GDPR. Orasul unde se intampla asta

Pomul de Craciun va ramane fara dorintele agatate de copii din cauza <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Orasul unde se intampla asta Pomul de Craciun va ramane fara dorintele agatate de copii, din cauza legii europene a protectiei datelor personale. Autoritatile dintr-un orasel german au interzis traditia de zeci de ani, invocand GDPR. Cu toate acestea, un oficial european a sugerat ca masura este excesiva si nu ar trebui sa fie mentinuta, in conditiile in care numai […] Post-ul Pomul de Craciun va ramane fara dorintele agatate de copii din cauza ...continuare.

Raport PwC Romania: Doar 12% dintre companii au finalizat procesul de implementare a cerintelor GDPR pana la 25 mai

Doar 12% dintre companii au finalizat procesul de implementare a cerintelor GDPR pana la 25 mai 2018, data de intrare in vigoare a regulamentului, majoritatea dintre acestea avand pana in 200 de angajati (57%) si activeaza in domeniul farmaceutic, cel al serviciilor financiare, auto si energie, arata un sondaj realizat de PwC Romania ...continuare.

OSCE, scrisoare dura pentru Guvernul Romaniei: Nu cereti jurnalistilor sa isi divulge sursele!

OSCE, scrisoare dura pentru Guvernul Romaniei: Nu cereti jurnalistilor sa isi divulge sursele! Noi reactii ferme dupa atacul recent al autoritatilor de la Bucuresti asupra jurnalistilor de la Rise Project, somati sa isi divulge sursele pentru ca ar fi incalcat legislatia GDPR, in ancheta legata de TelDrum. Dupa Comisia Europeana, si OSCE sare in aparare libertatii presei din Romania. ...continuare.

CE avertizeaza Romania ca ar putea comite un abuz cu GDPR in cazul RISE Project

Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) nu poate fi folosit împotriva libertatii de expresie si de informare, pentru ca acest lucru ar fi un abuz, a declarat purtatorul de cuvânt al Comisiei Europene (CE), Margaritis Schinas, ...continuare.

Comisia Europeana: Autoritatile romane ar comite un abuz daca ar folosi GDPR impotriva libertatii de expresie si de informare

Comisia Europeana: Autoritatile romane ar comite un abuz daca ar folosi <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> impotriva libertatii de expresie si de informare Jurnalistii de investigatie de la RISE Project au anuntat saptamana trecuta ca au primit o notificare de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), in care li se cere sa isi divulge sursele in cazul anchetei in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, si sa ofere informatii despre toate datele pe care le detin. "Dreptul la protectia datelor personale nu este un drept absolut. Regulamentul General privind Protectia Datelor, Articolul 85,... ...continuare.

LOVITURA grea pentru DRAGNEA. Comisia Europeana intervine in scandalul momentului

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a declarat ca folosirea Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR) impotriva libertatii de expresie si de informare ar insemna un abuz. ...continuare.

Comisia Europeana: Autoritatile romane ar comite un abuz daca ar folosi GDPR impotriva libertatii de expresie si de informare

Comisia Europeana: Autoritatile romane ar comite un abuz daca ar folosi <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> impotriva libertatii de expresie si de informare Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) nu poate fi folosit impotriva libertatii de expresie si de informare, pentru ca acest lucru ar fi un abuz, a declarat luni, in conferinta de presa zilnica... ...continuare.

Scandalul "valiza". Comisia UE cere Romaniei sa nu abuzeze de GDPR pentru a bloca presa

Scandalul valiza. Comisia UE cere Romaniei sa nu abuzeze de <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> pentru a bloca presa Comisia Europeana a cerut Romaniei sa nu abuzeze de legile privind protectia datelor pentru a impiedica libertatea de informare si de expresie si subliniaza necesitatea introducerii unor derogari in acest sens in legislatia nationala. ...continuare.

Șefii Tel Drum, Petre Pitis si Nicoleta Pene, vor sa fie uitati. Solicitarea lor

Șefii Tel Drum, Petre Pitis si Nicoleta Pene, vor sa fie uitati. Solicitarea lor Realitatea TV si Realitatea.net au primit o solicitare de la directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, in care se solicita stergerea datelor cu caracter personal care il privesc, in baza regulamentului GDPR. Aceeasi solicitare a fost transmisa si de Nicoleta Pene, director comercial Tel Drum.   Petre Pitis ne cere sa stergem toate informatiile legate de el: fotografii cu el, informatii despre el, situatia lui juridica.   "Va... ...continuare.

Cum incearca sefii Tel Drum sa inchida gura presei. Solicitarea lor catre jurnalisti

Directorii Tel Drum au trimis presei solicitari prin care cer stergerea datelor cu caracter personal care ii privesc, in baza regulamentului GDPR. ...continuare.

Șeful Tel Drum, Petre Pitis, vrea sa fie uitat: Solicitarea facuta catre Realitatea

Șeful Tel Drum, Petre Pitis, vrea sa fie uitat: Solicitarea facuta catre Realitatea Directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, incearca sa scape de mediatizare cu ajutorul GDPR. Realitatea TV si Realitatea.net au primit o solicitare de la directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, in care se solicita stergerea datelor cu caracter personal care il privesc, in baza regulamentului GDPR.Acesta ne cere sa stergen toate informatiile legate de el: fotografii cu el, informatii despre el, situatia lui... ...continuare.

Facebook, amendata dupa scandalul Cambridge Analytica

Facebook, amendata dupa scandalul Cambridge Analytica O autoritate de reglementare din Marea Britanie a amendat gigantul Facebook cu 644.000 dolari pentru bresa de securitate a conturilor utilizatorilor speculata de Cambridge Analytica, transmite MarketWatch. Scandalul Cambridge Analytica, prima criza de proportii a gigantului, se lasa cu amenzi. Prima amenda vine de la agentia Information Commissioner din UK, in valoare de 500.000 lire sterline, maximul posibil in aceste situatii, informeaza CBS."Norocul" retelei de socializare este acela ca... ...continuare.

ZF Live. Andreea Lisievici, avocat, specialist in protectia datelor: Utilizatorii din Romania au inceput sa fie mai constienti de drepturile pe care le au dupa aplicarea GDPR

ZF Live. Andreea Lisievici, avocat, specialist in protectia datelor: Utilizatorii din Romania au inceput sa fie mai constienti de drepturile pe care le au dupa aplicarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Citeste si: Iurie Cojocaru, Asociat Manager, CIPP/E, Practica de Data Protection, NNDKP: In cazul GDPR am observat mai multe faze: una in care clientii nu aveau informatii, alta in care acestia s-au panicat cand au vazut sanctiunile Avocatul Roxana Ionescu, NNDKP: Clientii nostri inteleg ca absenta de pana acum a "amenzilor GDPR" reprezinta doar linistea de dinaintea furtunii Patru luni de la "Socul ...continuare.

Iurie Cojocaru, Asociat Manager, CIPP/E, Practica de Data Protection, NNDKP: In cazul GDPR am observat mai multe faze: una in care clientii nu aveau informatii, alta in care acestia s-au panicat cand au vazut sanctiunile

Iurie Cojocaru, Asociat Manager, CIPP/E, Practica de Data Protection, NNDKP: In cazul <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> am observat mai multe faze: una in care clientii nu aveau informatii, alta in care acestia s-au panicat cand au vazut sanctiunile Intr-o prima faza dupa intrarea in vigoare a regulamentului GDPR, oamenii nu erau informati despre ce presupunea acesta, insa dupa ce au aflat ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal si sanctiunile aplicabile in cazul in care aceasta se face necorespunzator, acestia au intrat in panica, a spus Iurie Cojocaru, Asociat Manager, CIPP/E, Practica de Data Protection, NNDKP, in cadrul evenimentului ZF Digital Summit 2018."In zona juridica am... ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com



© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.