EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

HOROSCOP 21 AUGUST. Gemenii au incredere, Balantele trebuie sa dedice timp celor dragi HOROSCOP 21 AUGUST. Gemenii au incredere, Balantele trebuie sa dedice timp celor dragi CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, suparat pe rezultat: Cehii ne-au batut la tenis de masa CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, suparat pe rezultat: "Cehii ne-au batut la tenis de masa" CALENDAR ORTODOX 21 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi CALENDAR ORTODOX 21 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi Rasturnare de situatie. "Gheorghe Dinca s-a dat de gol, Alexandra este vie!" Unde s-ar afla fata rapita din Caracal? Rasturnare de situatie. "Gheorghe Dinca s-a dat de gol, Alexandra este vie!" Unde s-ar afla fata rapita din Caracal? Guvernul va suplimenta fondurile pentru exproprierile din constructia autostrazii Sebes-Turda Guvernul va suplimenta fondurile pentru exproprierile din constructia autostrazii Sebes-Turda CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // George Țucudean a iesit in fata dupa esec: Eu am fost de vina, imi asum! CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // George Țucudean a iesit in fata dupa esec: "Eu am fost de vina, imi asum!" Politia turca a folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii ce protestau fata de demiterea a trei primari kurzi Politia turca a folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestantii ce protestau fata de demiterea a trei primari kurzi HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 august. Berbecii au parte de iubirea vesnica, Fecioarele au un proiect nou HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 august. Berbecii au parte de iubirea vesnica, Fecioarele au un proiect nou Iohannis, despre consultarea premierului in privinta vizitei facuta in SUA: Simpatica. Trebuie sa mai studieze arhitecura statului Iohannis, despre consultarea premierului in privinta vizitei facuta in SUA: Simpatica. Trebuie sa mai studieze arhitecura statului Romania este cea mai periculoasa tara din Europa pentru biciclisti si pietoni Romania este cea mai periculoasa tara din Europa pentru biciclisti si pietoni HOROSCOP 21 august 2019: Influenta pozitiva asupra zodiilor de Pamant, care se bucura, astazi, de un simt practic pronuntat HOROSCOP 21 august 2019: Influenta pozitiva asupra zodiilor de Pamant, care se bucura, astazi, de un simt practic pronuntat Departamentul de Stat de la Washington a aprobat potentiala livrarea a 66 de avioane F-16 Taiwanului Departamentul de Stat de la Washington a aprobat potentiala livrarea a 66 de avioane F-16 Taiwanului Facebook lanseaza o optiune ce permite utilizatorilor sa gestioneze datele personale despre activitatea online in afara retelei de socializare Facebook lanseaza o optiune ce permite utilizatorilor sa gestioneze datele personale despre activitatea online in afara retelei de socializare Donald Trump isi amana intrevederea cu premierul danez Mette Frederiksen, dupa ce sefa Guvernului de la Copenhaga a catalogat drept absurda ideea vanzarii Groenlandei Donald Trump isi amana intrevederea cu premierul danez Mette Frederiksen, dupa ce sefa Guvernului de la Copenhaga a catalogat drept absurda ideea vanzarii Groenlandei Klaus Iohannis, atac la Viorica Dancila in timpul vizitei in SUA. Simpatica doamna premier. Trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului Klaus Iohannis, atac la Viorica Dancila in timpul vizitei in SUA. "Simpatica doamna premier. Trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Articole

Stiri locale




Persoanele fizice pot fi amendate cu pana la 20 mii de euro daca incalca aceasta lege

publicat 2019-08-10 21:31:59 (Romania-TV)
Persoanele fizice pot fi amendate cu pana la 20 mii de euro daca incalca aceasta lege Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal spune ca amenzile pot ajunge pana la 10 sau 20 milioane Euro chiar si in cazul persoanelor fizice in cazul nerespectarii prevederilor GDPR. De pilda, in cazul persoanelor fizice care prelucreaza date in alte scopuri decat cele personale, pot fi sanctionate. Trebuie sa tinem cont despre faptul ca o filmare efectuata pe strada in care apar diversi oameni daca este postata pe... ...continuare.

Amenda de 2500 euro pentru incalcarea GDPR

publicat 2019-08-07 10:01:57 (Realitatea-TV)
Amenda de 2500 euro pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a aplicat a patra amenda pentru incalcarea GDPR ...continuare.

Amenda pentru incalcarea GDPR: O firma folosea camere de supraveghere fara informarea angajatilor

publicat 2019-08-06 18:01:55 (Mediafax)
Amenda pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>: O firma folosea camere de supraveghere fara informarea angajatilor Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a amendat cu 11.834,25 lei (2.500 euro) operatorul Uttis Industries SRL, in luna iulie, dupa ce a constatat ca acesta a incalcat legislatia privind protectia datelor, informeaza autoritatea. ...continuare.

Inca o amenda pentru GDPR: O firma din judetul Ilfov este amendata cu 2500 euro pentru folosirea unor camere de supraveghere fara informarea angajatilor

publicat 2019-08-06 16:32:59 (Ziarul-Financiar)
Inca o amenda pentru <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>: O firma din judetul Ilfov este amendata cu 2500 euro pentru folosirea unor camere de supraveghere fara informarea angajatilor Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a amendat cu 11.834 lei (2500 euro ) firma Uttis Industries din localitatea Vidra, judetul Ilfov, pentru folosirea unor camere de supraveghere fara informarea angajatilor si afisarea datelor personale la avizierul societatii. ...continuare.

Camera Deputatilor se ascunde in spatele GDPR ca sa nu spuna cine a vazut concertul Bon Jovi gratis, din curtea Parlamentului

publicat 2019-07-24 17:45:17 (Romania-TV)
Camera Deputatilor se ascunde in spatele <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> ca sa nu spuna cine a vazut concertul Bon Jovi gratis, din curtea Parlamentului In raspunsul pentru HotNews.ro, Camera Deputatilor sustine ca pentru data de 21 iunie, cand a avut loc concertul Bon Jovi in Piata Constitutiei, nu a fost solicitat si aprobat de Camera Deputatilor accesul auto pentru nici un autoturism fara drept de acces si parcare la Palatul Parlamentului (ecuson auto). Cele care beneficiaza insa de ecuson au putut intra. "Curtea Palatului Parlamentului este utilizata, insa, ca spatiu de parcare si pentru celelalte institutii care au sediul in incinta. In... ...continuare.

CAMERA DEPUTAȚILOR ii protejeaza pe cei care n-au avut bilet la Bon Jovi

publicat 2019-07-24 17:45:13 (Money.ro)
CAMERA DEPUTAȚILOR ii protejeaza pe cei care n-au avut bilet la Bon Jovi Reprezentantii Camerei Deputatilor dau vina pe organizatorii concertului trupei Bon Jovi ca nu au specificat clar in contract ca pe peluza Casei Poporului sa nu fie persoane care nu aveau bilet valabil, potrivit unui raspuns la solicitarea HotNews.ro. Ei admit insa ca in curtea Parlamentului nu puteau intra decat masini cu ecuson auto, ca accesul strict pietonal in curtea Palatului Parlamentului a fost aprobat la nivelul Secretariatului general al Camerei Deputatilor, insa invoca ...continuare.

Milestone XProtect® Corporate Software obtine certificarea GDPR-ready

publicat 2019-07-24 08:15:17 (SmartNews)
Milestone XProtect Corporate 2019 R2 este prima solutie de management video importanta care primeste certificarea GDPR-ready completa din partea EuroPriSe. Milestone XProtect Corporate 2019 R2 este prima solutie de management video importanta care primeste certificarea GDPR-ready din partea EuroPriSe (European Privacy Seal). Datorita certificarii GDPR-ready acordate de... ...continuare.

White Image: GDPR-ul a estompat avantul e-mail marketing-ului la finalul anului 2018, in plin sezon de cumparaturi

publicat 2019-07-19 03:15:01 (AgoraNews)
White Image: <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>-ul a estompat avantul e-mail marketing-ului la finalul anului 2018, in plin sezon de cumparaturi &Icirc;n mod traditional, ultimele doua luni din an sunt foarte intense in ceea ce priveste campaniile de email marketing. &Icirc;n 2018, clasamentul celor mai active luni a fost dat peste cap de noua legislatie europeana privind colectarea si prelucrarea datelor personale, cunoscuta drept GDPR. ...continuare.

iLikeIT. GDPR face primele victime, dar in continuare firmele colecteaza prea multe date

publicat 2019-07-18 10:15:15 (ProTV)
iLikeIT. <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> face primele victime, dar in continuare firmele colecteaza prea multe date Companiile care prelucreaza date personale risca amenzi uriase, daca nu respecta intimitatea clientilor. Acestia au dreptul sa afle, de exemplu, cum le sunt stocate informatiile si ce stiu companiile despre ei. ...continuare.

Locul doi in topul amenzilor pentru nerespectarea GDPR

publicat 2019-07-16 00:00:04 (Bursa)
Locul doi in topul amenzilor pentru nerespectarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> ara noastra ocupa locul al doilea, dupa Polonia, in topul amenzilor acordate in Europa Centrala si de Est in acest prim an de aplicare a Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR), dupa ce Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a sanctionat cu 130.000 de euro o institutie bancara. ...continuare.

Romania, a doua cea mai mare amenda din Europa Centrala si de Est pentru incalcarea GDPR

publicat 2019-07-15 13:00:14 (Mediafax)
Romania, a doua cea mai mare amenda din Europa Centrala si de Est pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Amenda de 130.000 de euro pentru incalcarea GDPR acordata unei banci este a doua cea mai mare amenda emisa, dupa cea de 220.000 de euro din Polonia, arata o analiza Deloitte. ...continuare.

DELOITTE: ara noastra, in topul amenzilor pentru incalcarea GDPR

publicat 2019-07-15 11:15:03 (Bursa)
DELOITTE: ara noastra, in topul amenzilor pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Cel mai important moment pentru companiile din tara noastra, dupa intrarea in vigoare a GDPR, a fost in 27 iunie, cand Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a impus prima amenda, in cuantum de aproximativ 130.000 de euro. ...continuare.

Google risca o amenda dura dupa ce "discutii" ale clientilor cu asistentul sau vocal virtual au devenit publice

publicat 2019-07-15 00:16:53 (Ziarul-Financiar)
Google risca o amenda dura dupa ce discutii ale clientilor cu asistentul sau vocal virtual au devenit publice Gigantul american Google risca o amenda usturatoare pe baza noului cadru european privind protectia datelor personale (GDPR) dupa ce "discutii" ale unor cetateni olandezi cu asistentul vocal virtual al companiei americane au devenit publice dupa ce au fost "scapate" pe internet de o companie contractata pentru a asculta si transcrie aceste dialoguri, scrie Bloomberg. ...continuare.

A fost amendat si primul site din Romania pentru GDPR. Detaliile tranzactiilor online puteau fi accesate de oricine (Business)

publicat 2019-07-12 16:45:07 (Go4IT)
A fost amendat si primul site din Romania pentru <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Detaliile tranzactiilor online puteau fi accesate de oricine (Business) Aboneaza-te acum Facebook Newsletter * Sunt de acord cu Politica de confidentialitate A fost acordata deja si a treia amenda pentru GDPR/RGDP in Romania. Daca primele doua au fost acordate catre doua entitati mai mari, Banca UniCredit si hotelul World Trade Center Bucharest, noua amenda merge catre o companie mai mica, care ofera consultanta in domeniul legal, cat si pentru GDPR, ironic, avand in vedere ca... ...continuare.

Amenda de 15.000 de euro pentru un hotel din cauza listei de mic dejun. Cum incalca GDPR

publicat 2019-07-10 21:00:19 (ProTV)
Amenda de 15.000 de euro pentru un hotel din cauza listei de mic dejun. Cum incalca <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Amenda de 15.000 de euro pentru un hotel din cauza listei de mic dejun. Cum incalca GDPR ...continuare.

Un hotel din Romania a primit amenda pentru incalcarea GDPR. Datele personale ale clientilor au ajuns pe internet (Business)

publicat 2019-07-09 08:30:10 (Go4IT)
Un hotel din Romania a primit amenda pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Datele personale ale clientilor au ajuns pe internet (Business) Aboneaza-te acum Facebook Newsletter * Sunt de acord cu Politica de confidentialitate Dupa UniCredit Bank care a avut saptamana trecuta "onoarea" sa fie prima companie din Romania amendata pentru incalcarea RGDP/GDPR (Regulamentul General privind Protectia Datelor), avem saptamana aceasta o noua companie care primeste amenda. De data aceasta nu vorbim despre o banca, ci despre un hotel, World Trade Center Bucharest, care a lasat datele personale ale... ...continuare.

Un hotel din Capitala a luat a doua amenda pentru incalcarea GDPR in Romania

publicat 2019-07-09 00:16:23 (Ziarul-Financiar)
Un hotel din Capitala a luat a doua amenda pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> in Romania Autoritatea de protectie a datelor nu se mai joaca: hotelul World Trade Center a fost amendat cu 15.000 de euro pentru ca o lista cu date personale a 46 de clienti care au servit micul dejun a fost fotografiata de persoane neautorizate si a ajuns pe internet. ...continuare.

STUDIU Amenzi de 750.000 de euro pentru incalcarile prevederilor GDPR

publicat 2019-07-09 00:00:03 (Bursa)
STUDIU Amenzi de 750.000 de euro pentru incalcarile prevederilor <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Cele mai multe investigatii si amenzi legate de incalcarile prevederilor GDPR (General Data Protection Regulation) a fost raportat la companiile din industriile reglementate, care au contact direct cu clientii si care prelucreaza volume mari de date cu caracter personal, potrivit unui studiu efectuat de reteaua Deloitte Legal in Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Lituania, Polonia si Slovacia. ...continuare.

STUDIU DELOITTE DESPRE APLICAREA GDPR, Companiile care prelucreaza volume mari de date personale - cel mai des amendate

publicat 2019-07-08 11:30:02 (Bursa)
STUDIU DELOITTE DESPRE APLICAREA <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>, Companiile care prelucreaza volume mari de date personale - cel mai des amendate Potrivit unui studiu efectuat de reteaua Deloitte Legal in Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Lituania, Polonia si Slovacia, cele mai multe investigatii si amenzi legate de incalcarile prevederilor GDPR a fost raportat la companiile din industriile reglementate, care au contact direct cu clientii si care prelucreaza volume mari de date cu caracter personal. ...continuare.

Ce note s-au luat la BAC 2019. Cum functioneaza GDPR privind protectia datelor elevilor

publicat 2019-07-08 11:15:15 (Realitatea-TV)
Ce note s-au luat la BAC 2019. Cum functioneaza <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> privind protectia datelor elevilor Ce note s-au luat la BAC 2019. http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx ...continuare.

Incep sanctiunile GDPR. Georgiana Singurel, Reff & Asociatii "In Romania a fost aplicata recent prima amenda, de aproximativ 130.000 de euro"

publicat 2019-07-08 10:46:21 (Ziarul-Financiar)
Incep sanctiunile <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Georgiana Singurel, Reff & Asociatii In Romania a fost aplicata recent prima amenda, de aproximativ 130.000 de euro La un an de la intrarea in vigoare a Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR) in Romania, autoritatea de supraveghere in materia protectiei datelor efectuase 981 de investigatii, in urma carora a impus 57 de masuri corective si 23 de avertismente, majoritatea investigatiilor fiind inca in curs de finalizare, potrivit unui studiu efectuat de reteaua Deloitte Legal ...continuare.

Prima companie din Romania amendata ca nu a protejat datele clientilor. Va plati o amenda de 130.000 euro

publicat 2019-07-05 22:00:17 (Romania-TV)
Prima companie din Romania amendata ca nu a protejat datele clientilor. Va plati o amenda de 130.000 euro Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a aplicat prima amenda pentru nerespectarea regulamentului european RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor/GDPR). UniCredit Bank este prima companie din Romania care a fost amendata si va avea de platit o amenda in valoare de 613.912 lei, echivalentul a 130.000 de euro, pentru masuri tehnice neaplicate si organizare neadecvata pentru prelucrarea datelor, dar... ...continuare.

Prima companie din Romania amendata pentru incalcarea GDPR. O banca are de platit 130.000 de euro pentru ca nu a protejat datele clientilor

publicat 2019-07-05 15:15:13 (Libertatea)
Prima companie din Romania amendata pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. O banca are de platit 130.000 de euro pentru ca nu a protejat datele clientilor UniCredit Bank Romania este obligata sa plateasca o amenda de 130.000 de euro dupa ce nu a respectat regulamentul GDPR si datele a peste 330.000 de persoane au fost afectate. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a aplicat prima amenda pentru nerespectarea regulamentului european RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor/GDPR). UniCredit […] Post-ul Prima... ...continuare.

Prima amenda din Romania pentru nerespectarea GDPR. Ce banca a fost sanctionata

publicat 2019-07-05 11:15:14 (ProTV)
Prima amenda din Romania pentru nerespectarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Ce banca a fost sanctionata Desi Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) se aplica deja de mai bine de un an, prima amenda aplicata de autoritatile românesti pentru nerespectarea acestuia a fost data acum câteva zile. ...continuare.

Avertismentele avocatilor si consultantilor s-au adeverit: autoritatea de protectie a datelor a inceput sa aplice amenzi pentru incalcarea GDPR. Prima victima, o banca

publicat 2019-07-05 00:16:19 (Ziarul-Financiar)
Avertismentele avocatilor si consultantilor s-au adeverit: autoritatea de protectie a datelor a inceput sa aplice amenzi pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Prima victima, o banca UniCredit a fost sanctionata cu 130.000 euro pentru ca a dezvaluit CNP-ul a peste 300.000 de clienti ai sai care realizau plati online intr-o perioada de 6 luni. ...continuare.

Premiera! Aceasta este banca amendata pentru ca a incalcat regulile GDPR

publicat 2019-07-04 18:30:16 (Money.ro)
Premiera! Aceasta este banca amendata pentru ca a incalcat regulile <span style='background:#EDF514'>GDPR</span> Pentru prima data de la intrarea in vigoare a regulilor privind protectia datelor cu caacter personal (GDPR), o banca a primit o amenda de 130.000 de euro, pentru ca a publicat CNP-ul unei persoane   "Pe data de 27.06.2019, Autoritatea Nationala de Supraveghere a finalizat o investigatie la operatorul UNICREDIT BANK S.A. si a constatat ca acesta a incalcat prevederile art. 25 alin. (1) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European... ...continuare.

UniCredit Bank este prima companie din Romania amendata pentru incalcarea GDPR. Cat are de platit (Business)

publicat 2019-07-04 18:30:08 (Go4IT)
UniCredit Bank este prima companie din Romania amendata pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>. Cat are de platit (Business) Aboneaza-te acum Facebook Newsletter * Sunt de acord cu Politica de confidentialitate UniCredit Bank devine prima companie care a fost amendata in Romania pentru nerespectarea regulamentului european RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor/GDPR). Compania trebuie sa plateasca o amenda in valoare de 613.912 lei, echivalentul a 130.000 de euro, pentru masuri tehnice neaplicate si organizare neadecvata pentru prelucrarea datelor, dar si... ...continuare.

ALERTA - Prima amenda din Romania pentru incalcarea GDPR: O banca a fost sanctionata cu 130.000 de euro

publicat 2019-07-04 15:45:04 (Click)
ALERTA - Prima amenda din Romania pentru incalcarea <span style='background:#EDF514'>GDPR</span>: O banca a fost sanctionata cu 130.000 de euro Autoritatea Nationala de Supraveghere a finalizat o investigatie la operatorul UNICREDIT BANK S.A. si a constatat ca acesta a incalcat prevederile art. 25 alin. Citeste mai departe... ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com



© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.