EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce ar trebui ca BCE sa fie in continuare ingrijorata de salarii?

publicat 2024-01-28 13:30:03 (Adevarul)
De ce ar trebui ca BCE sa fie in continuare ingrijorata de salarii? Presedintele Bancii Centrale Europene, Christine Lagarde, a stimulat investitorii sa creasca mizele privind reducerea anticipata a ratelor de dobanda in aceasta saptamana. ...continuare.

Business Magazin. De ce companiile romanesti pun directori generali manageri straini: Cum a ajuns indianul Jaydeep Singh la conducerea grupului de firme, din sectorul agricol, Dicor Holding fondat de Razvan Diaconu din Galati, cu afaceri de peste 130 milioane lei

publicat 2024-01-28 13:15:29 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. De ce companiile romanesti pun directori generali manageri straini: Cum a ajuns indianul Jaydeep Singh la conducerea grupului de firme, din sectorul agricol, Dicor Holding fondat de Razvan Diaconu din Galati, cu afaceri de peste 130 milioane lei Grupul de firme romanesc Dicor Holding, cu activitati in sectorul agricol, l-a numit recent in functia de CEO pe Jaydeep Singh, care lucreaza pe plan local de mai bine de 12 ani si pentru care Romania este acum "acasa". Ce planuri are noul CEO pentru dezvoltarea afacerii antreprenoriale mai departe, dezvaluie chiar el. ...continuare.

Mona Lisa de la Luvru, stropita cu supa de doua protestatare. Pictura a avut mai multe tentative de distrugere | VIDEO

publicat 2024-01-28 13:15:12 (ProTV)
Mona Lisa de la Luvru, stropita cu supa de doua protestatare. Pictura a avut mai multe tentative de distrugere | VIDEO Doua protestatare au aruncat, duminica, cu supa în pictura Mona Lisa expusa la Muzeul Luvru din Paris.   ...continuare.

Eurodeputatul Vlad Gheorghe spune ca bodyguarzii i-au interzis sa intre in sediul USR

publicat 2024-01-28 13:15:12 (ProTV)
Eurodeputatul Vlad Gheorghe spune ca bodyguarzii i-au interzis sa intre in sediul USR Europarlamentarul Vlad Gheorghe a sustinut duminica, într-o postare pe Facebook, ca nu a fost lasat de bodyguarzi sa intre în sediul partidului USR pentru ca „nu figureaza ca membru activ”. ...continuare.

Atac armat intr-o biserica din Istanbul. Cel putin o persoana a murit

publicat 2024-01-28 13:15:12 (ProTV)
Atac armat intr-o biserica din Istanbul. Cel putin o persoana a murit Cel putin o persoana a murit într-un atac armat care a avut loc în interiorul unei biserici catolice din Istanbul, cel mai mare oras ca populatie din Turcia, în timpul slujbei de duminica, au informat autoritatile turce, transmit EFE si AFP. ...continuare.

Turcia primeste ce si-a dorit. SUA a aprobat vanzarea de avioane F-16 catre Ankara

publicat 2024-01-28 13:15:11 (Money.ro)
Turcia primeste ce si-a dorit. SUA a aprobat vanzarea de avioane F-16 catre Ankara Administratia presedintelui american Joe Biden a trimis o scrisoare membrilor Congresului SUA in care le solicita aprobarea unei vanzari de avioane Lockheed Martin F-16 in valoare de 20 de miliarde de dolari si a unor kituri de modernizare catre Turcia, scrie Reuters. Se intampla acest lucru dupa ce guvernul turc a ratificat aderarea Suediei la […]Articolul Turcia primeste ce si-a dorit. SUA a aprobat vanzarea de avioane F-16 catre Ankara apare prima data in Money. ...continuare.

Handbal: Decizia privind gazda Euro 2026, amanata. Romania candideaza pentru a organiza competitia

publicat 2024-01-28 13:15:10 (Mediafax)
Handbal: Decizia privind gazda Euro 2026, amanata. Romania candideaza pentru a organiza competitia "EHF a decis sa amane atribuirea organizarii Campionatului European de handbal feminin din 2026 si a invitat cele cinci tari candidate, Romania, Cehia, Polonia, Slovacia si Turcia la o noua intalnire la sediul EHF la mijlocul lunii februarie", anunta Federatia Romana de Handbal. ...continuare.

Constantin Popovici a castigat circuitul mondial Red Bull Cliff Diving

publicat 2024-01-28 13:15:10 (Mediafax)
Constantin Popovici a castigat circuitul mondial Red Bull Cliff Diving "Superb succes pentru natatia romaneasca la inceputul acestui an! Constantin Popovici a castigat azi dimineata etapa finala din sezonul 2023 a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving (sarituri in apa de la 27 metri), din Noua Zeelanda, si, totodata, a ocupat locul intai in clasamentul general", transmite pe Facebook Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern. ...continuare.

Prin ce trece Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara: "Nu imi amintesc sa fi trait asta de 5 ani incoace"

publicat 2024-01-28 13:15:08 (Libertatea)
Prin ce trece Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara: Nu imi amintesc sa fi trait asta de 5 ani incoace Laura Cosoi urmeaza sa devina mama pentru a patra oara, insa in ultimele doua saptamani a trecut prin momente mai grele. Actrita este racita si gestioneaza cu greu toate lucrurile pe care le are de facut. La inceputul acestui an, Laura Cosoi anunta ca este insarcinata pentru a patra oara. Actrita a avut un final […] ...continuare.

VIDEO | Momentul in care doua protestatare ecologiste arunca cu supa peste Mona Lisa, tabloul lui da Vinci de la Luvru

publicat 2024-01-28 13:15:08 (Libertatea)
VIDEO | Momentul in care doua protestatare ecologiste arunca cu supa peste Mona Lisa, tabloul lui da Vinci de la Luvru Activistele au spus ca militeaza pentru dreptul la „hrana sanatoasa si sustenabila”, spunand ca „sistemul agricol este bolnav”, scrie BBC. Doua activiste ecologiste au aruncat cu supa peste Mona Lisa, una dintre cele mai faimoase picturi din lume, aflate in muzeul Luvru, din Paris. Pictura din secolul al XVI-lea, realizata de Leonardo da Vinci, se […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.