EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Stefan Roseanu la Dialogurile Puterii: Achizitia Sagetilor Albastre nu a intinerit parcul material rulant

publicat 2024-01-20 15:15:12 (Puterea)
Stefan Roseanu la Dialogurile Puterii: Achizitia Sagetilor Albastre nu a intinerit parcul material rulant Stefan Roseanu, presedinte al Autoritatii pentru Reforma Feroviara, a vorbit la Dialogurile Puterii despre investitiile efectuate in sector in ultimele decenii, dar si despre planurile pentru  perioada viitoare. Achizitia automotoarelor zise Sageata Albastra nu a intinerit parcul rulant din Romania, a declarat Stefan Roseanu, presedinte al Autoritatii pentru Reforma Feroviara, la Dialogurile Puterii. "Avand o […]The post Stefan Roseanu la Dialogurile Puterii: Achizitia Sagetilor... ...continuare.

Campioni la imprumuturi: Primaria Buzau, inca 30 de milioane de euro

publicat 2024-01-20 15:15:12 (Puterea)
Campioni la imprumuturi: Primaria Buzau, inca 30 de milioane de euro Intr-o sedinta tensionata a Consiliului Local, desfasurata ieri, Primaria Buzau a obtinut aprobarea pentru un nou imprumut de aproximativ 30 de milioane de euro (145.590.000 lei), in vederea finantarii unor proiecte de dezvoltare. Aceasta decizie vine la doar cateva luni dupa ce orasul s-a imprumutat cu aproximativ 50 de milioane de euro, in cele doua […]The post Campioni la imprumuturi: Primaria Buzau, inca 30 de milioane de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Descoperire uimitoare, veche de 2.000 de ani, facuta la malul marii. A apartinut unei mari personalitati. FOTO

publicat 2024-01-20 15:15:11 (ProTV)
Descoperire uimitoare, veche de 2.000 de ani, facuta la malul marii. A apartinut unei mari personalitati. FOTO Un proiect de constructie a unui teren de joaca pentru copii care a durat trei ani, în orasul Napoli din Italia, a scos la suprafata ruinele unei case de pe plaja veche de 2.000 de ani. ...continuare.

Fermierii germani au inmanat o nota de protest ministrului agriculturii in timpul "Saptamanii Verzi" de la Berlin

publicat 2024-01-20 15:15:11 (ProTV)
Fermierii germani au inmanat o nota de protest ministrului agriculturii in timpul Saptamanii Verzi de la Berlin Fermierii germani si-au continuat sâmbata seria lor de proteste, fiind prezenti în numar mare în zona unde se desfasoara expozitia internationala "Saptamâna Verde" la Berlin, pentru a cere o politica sustenabila în domeniul agriculturii, informeaza dpa. ...continuare.

Surse Reuters: Cum ii ajuta Iranul pe rebelii Houthi din Yemen sa aleaga ce nave sa tinteasca in Marea Rosie

publicat 2024-01-20 15:15:11 (ProTV)
Surse Reuters: Cum ii ajuta Iranul pe rebelii Houthi din Yemen sa aleaga ce nave sa tinteasca in Marea Rosie Comandanti ai Corpului Gardienilor Revolutiei Islamice din Iran si ai gruparii libaneze Hezbollah se afla pe teren în Yemen, ajutând la dirijarea si supravegherea atacurilor miscarii Houthi asupra transportului maritim din Marea Rosie. ...continuare.

eMAG isi intareste echipa de management regional: Mircea Tomescu devine Chief Marketing Officer pentru Romania, Ungaria si Bulgaria

publicat 2024-01-20 15:15:10 (Mediafax)
eMAG isi intareste echipa de management regional: Mircea Tomescu devine Chief Marketing Officer pentru Romania, Ungaria si Bulgaria Din acest rol, Mircea Tomescu, un profesionist cu peste 25 de ani de ani de experienta in comunicare strategica si de management, va coordona strategia si executia de brand si marketing impreuna cu echipele integrate de marketing din cele trei tari. Rolul sau este de a crea sinergii capabile sa duca si pe pietele din Bulgaria si Ungaria programele pe care eMAG le-a dezvoltat in Romania cu succes, in noua etapa a evolutiei sale. ...continuare.

Patru dintre membrii trupelor de elita din Iran au fost ucisi in atacul din Siria, atribuit Israelului

publicat 2024-01-20 15:15:08 (Libertatea)
Patru dintre membrii trupelor de elita din Iran au fost ucisi in atacul din Siria, atribuit Israelului O cladire rezidentiala din cartierul Mazzeh din Damasc, capitala Siriei, a fost bombardata sambata, iar Corpul Gardienilor Revolutiei, trupele de elita ale regimului islamic din Iran, a anuntat ca patru consilieri militari au fost ucisi a anuntat televiziunea de stat iraniana Press TV, relateaza SkyNews, citat de News.ro. Garzile Revolutiei au acuzat Israelul de asasinarea […] ...continuare.

Carlos Alcaraz s-a calificat in turul al patrulea la Australian Open

publicat 2024-01-20 15:15:08 (Jurnalul-National)
Carlos Alcaraz s-a calificat in turul al patrulea la Australian Open Carlos Alcaraz a ajuns pentru prima data in turul al patrulea la Australian Open, dupa ce adversarul sau, chinezul Shang Juncheng, s-a retras din cauza unei accidentari, scrie BBC. ...continuare.

O noua accidentare grava la Cupa Mondiala de schi alpin » Campioana olimpica, transportata cu elicopterul la spital!

publicat 2024-01-20 15:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
O noua accidentare grava la Cupa Mondiala de schi alpin » Campioana olimpica, transportata cu elicopterul la spital! Au fost din nou momente de panica in prima mansa la slalomul urias de la Jasna (Slovacia), etapa din Cupa Mondiala. Schioarea slovaca Petra Vlhova a cazut si a fost evacuata pe targa de pe traseu, apoi transportata de urgenta la spitalDupa ce in urma cu sase zile, schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde (31 de ani), numarul 2 mondial in ultimele doua ierni, s-a accidentat grav in timpul coborarii de la Cupa Mondiala de la Wengen, in Elvetia, de aceasta data ... ...continuare.

Bayern Munchen negociaza pentru aducerea unui fotbalist de la PSG

publicat 2024-01-20 15:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Bayern Munchen negociaza pentru aducerea unui fotbalist de la PSG Bayern Munchen incearca sa aduca un fotbalist din tabara unei alte echipe cu pretentii la castigarea Champions League de anul acesta. Bavarezii sunt interesati de imprumutul fundasului dreapta Nordi Mukiele (26 de ani), legitimat in prezent la PSG.Informatia a fost dezvaluita de jurnalistul italian specializat in transferuri, Fabrizio Romano, care a preciziat ca Mukiele reprezinta o prioritate pentru campioana en-titre a Germaniei. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.