EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Seful IGPR: 24 de dosare penale pentru instigare publica, in cazul protestelor transportatorilor si fermierilor

publicat 2024-01-15 13:30:03 (Bursa)
Seful IGPR: 24 de dosare penale pentru instigare publica, in cazul protestelor transportatorilor si fermierilor Politia a intocmit 24 de dosare penale care vizeaza infractiunea de instigare publica, in urma unor mesaje distribuite pe grupul de Whatsapp folosit de cei care participa la actiunile de protest ale transportatorilor si fermierilor, a anuntat, luni, seful IGPR, Benone-Marian Matei. ...continuare.

Cel mai frumos cantec despre Eminescu, interpretat de Doina si Ion Aldea-Teodorovici. Sfarsitul cumplit al celor doi artisti VIDEO

publicat 2024-01-15 13:30:03 (Adevarul)
Cel mai frumos cantec despre Eminescu, interpretat de Doina si Ion Aldea-Teodorovici. Sfarsitul cumplit al celor doi artisti VIDEO Intreaga activitate artistica a sotilor Doina si Ion Aldea-Teodorovici a insemnat promovarea ideii de uniune nationala, intre Basarabia si Romania. Cei doi sunt celebri pentru piesa "Eminescu".. ...continuare.

Cum a murit Regina Angliei. Ultimele clipe din viata suveranei care stia ca i se apropie sfarsitul

publicat 2024-01-15 13:30:03 (Adevarul)
Cum a murit Regina Angliei. Ultimele clipe din viata suveranei care stia ca i se apropie sfarsitul Regina era constienta de faptul ca timpul ramas era limitat si si-a dorit sa aiba momente pretioase alaturi de familia ei in ultimele luni dinaintea mortii sale. Regina Elisabeta a-II a Marii Britanii a murit pe 8 septembrie 2022. ...continuare.

Agricultorii romani pot incasa peste 161 de milioane de euro de la stat prin "Creditul Fermierului"

publicat 2024-01-15 13:30:03 (Adevarul)
Agricultorii romani pot incasa peste 161 de milioane de euro de la stat prin Creditul Fermierului Fermierii romani care isi desfasoara activitatea in domeniul productiei agricole primare ar putea primi in acest an ajutoare de stat de peste 161 de milioane de euro prin "Creditul Fermierului". ...continuare.

Peste 80 de state au discutat in Elvetia asupra planului de pace propus de Zelenski

publicat 2024-01-15 13:30:02 (Adevarul)
Peste 80 de state au discutat in Elvetia asupra planului de pace propus de Zelenski Peste 80 de state au avut discutii duminica in Elvetia asupra formulei de pace in Ucraina propusa de presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, insa co-organizatorii au admis ca sunt inca departe de a fi gata sa includa in aceste dezbateri Rusia, informeaza AFP, preluata de Agerpres. ...continuare.

Compania de asigurari si pensii private NN Romania isi extinde portofoliul cu o asigurare de sanatate care acopera cheltuieli de peste 2 mil. euro pentru tratament in strainatate

publicat 2024-01-15 13:15:27 (Ziarul-Financiar)
Compania de asigurari si pensii private NN Romania isi extinde portofoliul cu o asigurare de sanatate care acopera cheltuieli de peste 2 mil. euro pentru tratament in strainatate Gabriela Lupas-Ticu, Chief Marketing & Operations Officer la NN Romania Compania de asigurari si pensii private NN Romania anunta lansarea unei asigurari de sanatate - NN Premium Care Abroad, care ofera acces rapid la un medic coordonator dedicat si acopera cheltuieli de peste 2 milioane de euro pentru tratament in strainatate in situatia unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculara cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. ...continuare.

24 de dosare penale dupa protestele fermierilor. Seful Politiei Romane: "Unii oameni cer sa se mearga cu topoarele la Guvern"

publicat 2024-01-15 13:15:11 (ProTV)
24 de dosare penale dupa protestele fermierilor. Seful Politiei Romane: Unii oameni cer sa se mearga cu topoarele la Guvern Seful Politiei Române, Benone Marian Matei, a anuntat, luni, ca se incita la violenta pe grupurile de socializare, în contextul protestelor transportatorilor si fermierilor.   ...continuare.

Si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis, orbit de gelozie. Ce a facut barbatul inainte sa isi ia viata

publicat 2024-01-15 13:15:11 (ProTV)
Si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis, orbit de gelozie. Ce a facut barbatul inainte sa isi ia viata Scene cutremuratoare s-au petrecut într-o locuinta din Mures. Dupa o cearta aprinsa într-un cuplu s-a ajuns la crima, iar, potrivit anchetatorilor, iubitul femeii, suspectul principal, si-a luat viata. ...continuare.

FCSB cedeaza un jucator la Farul

publicat 2024-01-15 13:15:10 (OnlineSport)
FCSB cedeaza un jucator la Farul Gigi Becali anunta ca unul dintre jucatorii la care a renuntat în pauza competitionala a fost cedat la echipa lui Gheorghe Hagi. ...continuare.

Gigi Becali incantat de noile achizitii de la FCSB: "Cineva va plati clauza de 10 milioane de euro"

publicat 2024-01-15 13:15:10 (OnlineSport)
Gigi Becali incantat de noile achizitii de la FCSB: Cineva va plati clauza de 10 milioane de euro Trei transferuri a realizat FCSB în pauza competitionala din aceasta iarna, iar Gigi Becali s-a declarat multumit dupa ce i-a vazut la lucru pe Luis Phelipe si Baba Alhasan, doi dintre jucatorii adusi la echipa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.