EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noul val de frig pune stapanire pe Romania. Restrictii de trafic si drumuri cu circulatie oprita in tara din cauza vremii

publicat 2024-01-19 20:30:05 (Antena3)
Noul val de frig pune stapanire pe Romania. Restrictii de trafic si drumuri cu circulatie oprita in tara din cauza vremii Din cauza ninsorii viscolite sau a unor accidente, circulatia este blocata pe mai multe drumuri din Romania. ...continuare.

Castigatoarea unui prestigios premiu literar a confirmat ca si-a scris cartea cu ajutorul inteligentei artificiale

publicat 2024-01-19 20:30:04 (Antena3)
Castigatoarea unui prestigios premiu literar a confirmat ca si-a scris cartea cu ajutorul inteligentei artificiale Scriitoarea a explicat ca si-a scris cartea cu ChatGPT dupa ce a primit premiul literar, juriul catalogandu-i cartea drept "fara cusur". ...continuare.

A zecea zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor. ASF anunta plafonarea RCA la TIR-uri. Reactia lui Ciolacu

publicat 2024-01-19 20:30:03 (Adevarul)
A zecea zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor. ASF anunta plafonarea RCA la TIR-uri. Reactia lui Ciolacu Fermierii si transportatorii au protestat pentru a zecea zi consecutiv, in timp ce premierul Marcel Ciolacu a transmis vineri un mesaj dupa ce ASF a aprobat noua formula de calcul a primelor asigurarilor RCA pentru autovehicule de peste 16 tone. ...continuare.

Caz revoltator la Oradea: un copil de 1 an si 5 luni s-a inecat cu un mar la o gradinita. Unitatea functiona fara autorizatie

publicat 2024-01-19 20:30:02 (Adevarul)
Caz revoltator la Oradea: un copil de 1 an si 5 luni s-a inecat cu un mar la o gradinita. Unitatea functiona fara autorizatie Un copil de 1 an si 5 luni se afla internat la Spitalul Judetean din Oradea in stare grava, dupa ce s-a inecat cu un mar in timp ce se afla la gradinita privata, care functioneaza fara autorizatie in Oradea. Politia a anuntat ca a deschis o ancheta in caz. ...continuare.

Aproape de tragedie dupa ce a incercat marea in ianuarie. Barbat scos din apa de salvamari in stare de hipotermie

publicat 2024-01-19 20:30:02 (Adevarul)
Aproape de tragedie dupa ce a incercat marea in ianuarie. Barbat scos din apa de salvamari in stare de hipotermie Un barbat care s-a aruncat in mare, vineri dupa-amiaza, la Constanta, a fost scos din apa de salvamari, preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Judetean, in stare de hipotermie. ...continuare.

Donald Trump: "Un presedinte al SUA ar trebui sa aiba o imunitate totala, inclusiv daca incalca linia rosie"

publicat 2024-01-19 20:15:16 (ProTV)
Donald Trump: Un presedinte al SUA ar trebui sa aiba o imunitate totala, inclusiv daca incalca linia rosie Donald Trump vrea ca presedintii SUA sa aiba o ”imunitate totala”, chiar si atunci când încalca ”o linie rosie”. ...continuare.

Ucraina ataca cu drone Rusia, intr-o "noua faza" a razboiului. Un depozit de petrol a fost aruncat in aer

publicat 2024-01-19 20:15:16 (ProTV)
Ucraina ataca cu drone Rusia, intr-o noua faza a razboiului. Un depozit de petrol a fost aruncat in aer Ucraina a anuntat „o noua faza” a razboiului si ataca cu drone adânc în teritoriul Rusiei. Dupa un astfel de atac a sarit în aer un depozit de petrol. ...continuare.

Ninsorile au lovit mai multe zone ale lumii. Rusii sarbatoresc, la propriu, gerul Bobotezei

publicat 2024-01-19 20:15:16 (ProTV)
Ninsorile au lovit mai multe zone ale lumii. Rusii sarbatoresc, la propriu, gerul Bobotezei La rusi chiar este gerul Bobotezei, pe care o sarbatoresc vineri. Zapada si gheata provoaca, însa, probleme în toata Europa, si mai ales peste Ocean, de la o coasta a Americii la cealalta. ...continuare.

Sarpe surprins intr-un avion plin de pasageri. Cum au reactionat oamenii VIDEO

publicat 2024-01-19 20:15:16 (ProTV)
Sarpe surprins intr-un avion plin de pasageri. Cum au reactionat oamenii VIDEO Pasageri ai unui avion de tip Airbus A320 apartinând companiei malaysiene Air Asia au descoperit, înaintea aterizarii la Phuket, în Thailanda, ca un sarpe urca pe compartimentul de bagaje, deasupra capetelor lor.   ...continuare.

Stapanii care nu strang excrementele cainilor de pe strada vor fi identificati cu ajutorul ADN-ului animalelor, in Italia

publicat 2024-01-19 20:15:16 (ProTV)
Stapanii care nu strang excrementele cainilor de pe strada vor fi identificati cu ajutorul ADN-ului animalelor, in Italia Cei care au câini, în provincia italiana Bolzano, sunt obligati sa furnizeze mostre ADN pentru ca autoritatile sa aiba o baza de date. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.