EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Creste alarmant numarul copiilor intoxicati cu substante de uz veterinar. Avertismentul medicilor

publicat 2024-01-20 16:30:02 (Adevarul)
Creste alarmant numarul copiilor intoxicati cu substante de uz veterinar. Avertismentul medicilor Pe langa fetita de trei ani care a fost spalata pe cap cu un insecticid extrem de puternic pentru uz veterinar, alti 11 copii au ajuns, in ultimele doua luni (decembrie 2023 - ianuarie 2024), la Spitalul "Sf. Maria" din Iasi, grav intoxicati cu astfel de substante. ...continuare.

SPECIAL Spioane la Londra: Romancele care au lucrat cu Serviciile secrete britanice

publicat 2024-01-20 16:30:02 (Adevarul)
SPECIAL Spioane la Londra: Romancele care au lucrat cu Serviciile secrete britanice In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, romancele s-au remarcat printre oamenii de incredere ai spionajului britanic. ...continuare.

Transformarea radicala a unei biblioteci: modificari interioare si exterioare, mansardare, sala de lectura pe doua etaje FOTO

publicat 2024-01-20 16:30:02 (Adevarul)
Transformarea radicala a unei biblioteci: modificari interioare si exterioare, mansardare, sala de lectura pe doua etaje FOTO Biblioteca Judeteana Timis intra in acest an intr-un amplu proces de reabilitare. Sediul din Piata Libertatii va arata complet diferit peste aproximativ doi ani si jumatate. Consiliul Judetean Timis a reusit sa obtina finantare de la Ministerul Dezvoltarii. ...continuare.

Cum arata Thor, catelul de doua luni din rasa Border Collie, care a inceput pregatirile sa devina salvator montan FOTO

publicat 2024-01-20 16:30:02 (Adevarul)
Cum arata Thor, catelul de doua luni din rasa Border Collie, care a inceput pregatirile sa devina salvator montan FOTO Thor, un catel in varsta de doua luni din rasa Border Collie, a inceput antrenamentele ca sa devina salvator montan, in special pentru gasirea persoanelor surprinse de avalanse. ...continuare.

Trafic oprit pe DN17, in Bistrita-Nasaud, dupa un accident cu cinci victime

publicat 2024-01-20 16:15:03 (Antena3)
Trafic oprit pe DN17, in Bistrita-Nasaud, dupa un accident cu cinci victime Cinci persoane au fost ranite, dupa un accident pe DN 17, in localitatea Sieu-Magherus din judetul Bistrita-Nasaud. ...continuare.

Taxe si Impozite 2024: Banii pe care ii vor plati romanii la vanzarea unui imobil in noul an

publicat 2024-01-20 16:15:03 (Antena3)
Taxe si Impozite 2024: Banii pe care ii vor plati romanii la vanzarea unui imobil in noul an Costul vietii continua sa creasca pentru romani, iar cei interesati sa-si achizitioneze o locuinta vor suporta un cost suplimentar, de cateva mii de euro. ...continuare.

Iti amintesti de Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6? Ce mai face si cum arata azi fosta concurenta

publicat 2024-01-20 16:15:02 (Antena-1)
Iti amintesti de Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6? Ce mai face si cum arata azi fosta concurenta Fanii emisiunii Insula Iubirii seszonul 6 au descoperit ce mai face si cum arata azi fosta concurenta. ...continuare.

O noua zi cu tractoarele in centrul Timisoarei. "Sa ajuti Ucraina riscand sa-ti omori agricultura, nu e normal" VIDEO FOTO

publicat 2024-01-20 16:15:02 (Adevarul)
O noua zi cu tractoarele in centrul Timisoarei. Sa ajuti Ucraina riscand sa-ti omori agricultura, nu e normal VIDEO FOTO Sambata, 20 ianuarie, a fost a treia zi de protest al agricultorior in centrul Timisoarei. Cu tractoarele aliniate in parcarea de la Modex, agricultorii spun ca principala problema o reprezinta cerealele ieftine din Ucraina. Pana acum, nu sunt noutati pentru ei de la Guvern. ...continuare.

Copaci rupti sau dezradacinati sub greutatea zapezii, in Prahova si Dambovita. Ploiestiul, cel mai afectat din regiune

publicat 2024-01-20 16:15:02 (Adevarul)
Copaci rupti sau dezradacinati sub greutatea zapezii, in Prahova si Dambovita. Ploiestiul, cel mai afectat din regiune Pompierii prahoveni au inregistrat, sambata dimineata, 14 interventii, in decurs de trei ore si jumatate, in judetele Dambovita si Prahova, pentru indepartarea unor copaci cazuti in urma ninsorii din noaptea de vineri spre sambata. Cel mai afectat este municipiul Ploiesti ...continuare.

Motivul aberant pentru care o fetita nevazatoare, de un an si jumatate, nu primeste certificat de handicap

publicat 2024-01-20 16:00:03 (Adevarul)
Motivul aberant pentru care o fetita nevazatoare, de un an si jumatate, nu primeste certificat de handicap Functionarii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui au refuzat sa ii elbereze unei fetite de un an si patru luni, nevazatoare, certificat de handicap pentru ca nu poate sa citeasca, desi, din motive evidente, este in imposibilitatea de a face acest lucru. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.