EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Infotrafic: Ceata pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si in mai multe judete din tara

publicat 2024-01-22 17:00:11 (Mediafax)
Infotrafic: Ceata pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si in mai multe judete din tara Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, luni dupa-amiaza, se circula in conditii de ceata care scade vizibilitatea sub 100 metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe intreg tronsonul kilometric al autostrazii A2 Bucuresti-Constanta. In aceleasi conditii se circula si pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea. ...continuare.

Japonia este a cincea tara care ajunge pe Luna. Impactul geopolitic al competitiei din domeniul spatial

publicat 2024-01-22 17:00:10 (Libertatea)
Japonia este a cincea tara care ajunge pe Luna. Impactul geopolitic al competitiei din domeniul spatial Japonia a ajuns pe suprafata Lunii cu nava sa Smart Lander for Investigating the Moon, sau SLIM, pe 20 ianuarie 2024. In ciuda unei probleme de alimentare cu energie a modulului, evenimentul are o importanta atat politica, cat si tehnica, scrie The Conversation, care o citeaza pe Mariel Borowitz, profesor asociat la Georgia Institute of […] ...continuare.

Automobile Dacia si Ford Otosan au produs in 2023 un numar record de masini

publicat 2024-01-22 17:00:09 (Jurnalul-National)
Automobile Dacia si Ford Otosan au produs in 2023 un numar record de masini Cei doi constructori de autovehicule din Romania, Automobile Dacia si Ford Otosan, au produs in 2023 un numar record de masini, respectiv 513.050 unitati, in crestere cu 0,7%. Productiaa Dacia a crescut cu 2,5%, iar cea a Ford s-a redus cu 2%. ...continuare.

Locul din Romania unde tinerii pot sa-si construiasca gratuit o casa. Ce conditii trebuie sa respecte

publicat 2024-01-22 17:00:04 (Click)
Locul din Romania unde tinerii pot sa-si construiasca gratuit o casa. Ce conditii trebuie sa respecte Intr-un oras din Romania, primaria a decis sa ofere tinerilor parcele de teren gratuite unde sa-si construiasca o casa. Este vorba despre orasul Cugir, din judetul Alba. Sunt mai multe conditii care trebuie, insa respectate. ...continuare.

ENGIE cumpara un parc eolian de 80 MWp in judetul Constanta

publicat 2024-01-22 17:00:04 (Bursa)
ENGIE cumpara un parc eolian de 80 MWp in judetul Constanta ENGIE anunta semnarea acordului pentru achizitia unui parc eolian, detinut majoritar de catre Grupul EnerCap in localitatea Chirnogeni, din judetul Constanta, o zona cunoscuta pentru conditiile favorabile de vant. ...continuare.

Amenzi usturatoare pentru cei care circula cu masina acoperita de zapada. Putini stiu la ce pericole se supun circuland astfel

publicat 2024-01-22 17:00:03 (Antena-1)
Amenzi usturatoare pentru cei care circula cu masina acoperita de zapada. Putini stiu la ce pericole se supun circuland astfel Soferii trebuie sa fie foarte atenti la cum circula in aceste zile in care ninsorile se intetesc. Acestia risca amenzi drastice. ...continuare.

Benzema da foc la petrodolarii arabilor: Fabrizio Romano a anuntat decizia care ii revolta pe sauditi

publicat 2024-01-22 17:00:02 (Adevarul)
Benzema da foc la petrodolarii arabilor: Fabrizio Romano a anuntat decizia care ii revolta pe sauditi Starul francez s-a convins ca in viata banii, oricat de multi, nu inseamna chiar totul. ...continuare.

Ciolacu, la Forumul de afaceri Romania-Vietnam: Interesul nostru este sa asiguram accesul produselor romanesti pe piata vietnameza

publicat 2024-01-22 17:00:02 (Adevarul)
Ciolacu, la Forumul de afaceri Romania-Vietnam: Interesul nostru este sa asiguram accesul produselor romanesti pe piata vietnameza Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a subiniat in cadrul Forumului de afaceri Romania-Vietnam potentialul de colaborare intre cele doua state,b aratand ca Portul Constanta si porturile dunarene vor avea o semnificatie esentiala pe rutele transcontinentale dintre Asia si Europa. ...continuare.

Constructorul Concelex, al familiei Piturlea, pariaza pe infrastructura: "Piata cere si noi credem ca putem. Anul acesta finalizam prima noastra lucrare de drumuri, centura ocolitoare a orasului Barlad". Cifra de afaceri a companiei a continuat trendul ascendent din 2023, dublandu-se, astfel ca a ajuns sa depaseasca 1,1 mld. lei.

publicat 2024-01-22 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Constructorul Concelex, al familiei Piturlea, pariaza pe infrastructura: Piata cere si noi credem ca putem. Anul acesta finalizam prima noastra lucrare de drumuri, centura ocolitoare a orasului Barlad. Cifra de afaceri a companiei a continuat trendul ascendent din 2023, dublandu-se, astfel ca a ajuns sa depaseasca 1,1 mld. lei. Daniel Piturlea, proprietar, Concelex: Credem ca 2024 va fi un an bun. In ciuda faptului ca va fi un an electoral, economia va merge in continuare, poate chiar mai bine, intrucat politicienii vor fi ocupati cu alegerile si vor lasa mediul de afaceri sa faca ce stie el mai bine, adica sa creasca. Noi speram sa avem o crestere de aproximativ 40%. ...continuare.

Florin Barbu e gata sa ceara demisia comisarului european pentru Agricultura. Ce vrea sa faca ministrul pentru fermieri

publicat 2024-01-22 16:45:18 (ProTV)
Florin Barbu e gata sa ceara demisia comisarului european pentru Agricultura. Ce vrea sa faca ministrul pentru fermieri Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, intentioneaza sa ceara demisia comisarului european pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski, daca nu va rezolva derogarile unor directive europene care îi afecteaza si pe agricultorii români. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.