EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Parlamentul European finanteaza proiectele din domeniul energiei geotermale. Romania, printre tarile cu numeroase izvoare termale

publicat 2024-01-22 18:00:02 (Antena3)
Parlamentul European finanteaza proiectele din domeniul energiei geotermale. Romania, printre tarile cu numeroase izvoare termale Dan Motreanu, europarlamentar PNL, a anuntat ca Parlamentul European a aprobat un raport care se refera la energia geotermala. Documentul este in favoarea Romaniei datorita numarului mare de izvoare termale care se gasesc la noi in tara. ...continuare.

Ucrainean in stare de hipotermie severa, cautat de salvamontisti si politisti in Muntii Maramuresului

publicat 2024-01-22 18:00:02 (Antena3)
Ucrainean in stare de hipotermie severa, cautat de salvamontisti si politisti in Muntii Maramuresului Un barbat ucrainean este cautat luni de salvamontisti si politisti de frontiera in Muntii Maramuresului. In sprijinul lor, intervine si un elicopter. ...continuare.

De ce a fost parasit George Motoi, un Don Juan al scenei romanesti, de o actrita superba: "Nu stiu cand s-a stins dragostea, iarta-ma!"

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
De ce a fost parasit George Motoi, un Don Juan al scenei romanesti, de o actrita superba: Nu stiu cand s-a stins dragostea, iarta-ma! George Motoi, considerat un Don Juan al scenei romanesti, unul dintre cei mai carismatici actori, a fost casatorit timp de 23 de ani cu actrita Cezara Dafinescu. A fost parasit insa de aceasta dupa ce ea si-a gasit "sufletul pereche". Astazi, actorul ar fi implinit 87 de ani, ...continuare.

Comisia de agricultura din Senat, raport de admitere pentru propunerea de excludere a stufarisurilor din categoria pajistilor

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
Comisia de agricultura din Senat, raport de admitere pentru propunerea de excludere a stufarisurilor din categoria pajistilor Comisia de agricultura din Senat a adoptat luni un raport de admitere pentru propunerea legislativa cu privire la abrogare unor prevederi din OUG 34/2013, prin care terenurile mlastinoase si stufarisurile au fost incluse in categoria pajistilor. ...continuare.

Deranj la Kremlin. Zelenski a semnat un decret cu privire la regiunile din Rusia locuite istoric de ucraineni

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
Deranj la Kremlin. Zelenski a semnat un decret cu privire la regiunile din Rusia locuite istoric de ucraineni Un decret semnat de presedintele Volodimir Zelenski enumera teritoriile din Federatia Rusa locuite "istoric" de catre ucraineni. ...continuare.

Engie a achizitionat un parc eolian de 80MWp in judetul Constanta

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
Engie a achizitionat un parc eolian de 80MWp in judetul Constanta Engie achizitioneaza un parc eolian, o capacitate instalata totala de 80 MWp, detinut majoritar de Grupul EnerCap in localitatea Chirnogeni, din judetul Constanta. ...continuare.

Zimbrii din codrii Neamtului, pe timbrele Romfilatelia. Va fi emisiune speciala FOTO

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
Zimbrii din codrii Neamtului, pe timbrele Romfilatelia. Va fi emisiune speciala FOTO Romfilatelia a "poposit" iarasi in tinutul strajuit de masivul Ceahlau, realizand o interesanta emisiune de timbre care au in prim-plan exemparele de zimbri care haladuie liberi prin codrii Neamtului. ...continuare.

Val de probleme pentru PNL in teritoriu: sudul tarii, in degringolada

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
Val de probleme pentru PNL in teritoriu: sudul tarii, in degringolada Rezultatele bune obtinute de PNL la localele din 2020 in sudul tarii cu greu vor fi egalate, in conditiile in care social-democratii transfera edil dupa edil, una din cele mai dificile situatii fiind in judetul Teleorman, filiala unde interimar e chiar seful liberalilor, Nicolae Ciuca. ...continuare.

Distanta Timisoara-Resita, parcursa cu trenul intr-o ora si 15 minute. Viteza maxima de deplasare va fi de 130 kilometri pe ora

publicat 2024-01-22 18:00:01 (Adevarul)
Distanta Timisoara-Resita, parcursa cu trenul intr-o ora si 15 minute. Viteza maxima de deplasare va fi de 130 kilometri pe ora Primariile Timisoara si Resita si Consiliile Judetene Timis si Caras-Severin s-au asociat pentru implementarea unei investitii uriase: modernizarea caii ferate Resita Sud - Timisoara Nord cu extensie Voiteni - Stamora Moravita - frontiera cu Serbia. ...continuare.

BREAKING: Incendiu puternic la o hala de depozitare din Timis: intervin zeci de pompieri. Primele date arata ca focul se manifesta pe aproximativ 2000 mp

publicat 2024-01-22 17:45:29 (Ziarul-Financiar)
BREAKING: Incendiu puternic la o hala de depozitare din Timis: intervin zeci de pompieri. Primele date arata ca focul se manifesta pe aproximativ 2000 mp Autor: Laura Buciu Zeci de pompieri intervin luni pentru stingerea unui incendiu puternic la o hala de depozitare din satul Hodoni, judetul Timis. Primele date arata ca focul se manifesta pe aproximativ 2000 mp. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.