EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cel mai scump transferat fotbalist roman din toate timpurile, Radu Dragusin are o iubita foarte bogata. Cine este si ce afaceri au parintii sai

publicat 2024-01-23 13:45:14 (Money.ro)
Cel mai scump transferat fotbalist roman din toate timpurile, Radu Dragusin are o iubita foarte bogata. Cine este si ce afaceri au parintii sai Cel mai scump transferat fotbalist roman din toate timpurile, Radu Dragusin are o iubita foarte bogataArticolul Cel mai scump transferat fotbalist roman din toate timpurile, Radu Dragusin are o iubita foarte bogata. Cine este si ce afaceri au parintii sai apare prima data in Money. ...continuare.

Curs valutar BNR, 23 ianuarie 2024. Ce se intampla cu euro si dolarul

publicat 2024-01-23 13:45:14 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 23 ianuarie 2024. Ce se intampla cu euro si dolarul Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,9767 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9768 lei inregistrat ieri. Dolarul a ajuns la 4.5780 lei, de la 4,5705 lei.Articolul Curs valutar BNR, 23 ianuarie 2024. Ce se intampla cu euro si dolarul apare prima data in Money. ...continuare.

Veolia Romania si Orasul Otopeni au semnat prelungirea contractului de concesiune pentru serviciile de apa si canalizare

publicat 2024-01-23 13:45:14 (Money.ro)
Veolia Romania si Orasul Otopeni au semnat prelungirea contractului de concesiune pentru serviciile de apa si canalizare Bucuresti, 23.01.2024 - Veolia Romania Solutii Integrate (VRSI), companie membra a Veolia Romania si furnizor de servicii de exploatare, intretinere si management a sistemelor de apa, canalizare si energie termica, si Orasul Otopeni au semnat, in data de 15.01.2024, actul aditional care prevede prelungirea contractului de concesiune pana in anul 2045. Astfel, Veolia Romania Solutii […]Articolul Veolia Romania si Orasul Otopeni au semnat prelungirea contractului de concesiune pentru... ...continuare.

Iohannis, primul discurs din 2024. Ce spune despre conflictul din Gaza

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
Iohannis, primul discurs din 2024. Ce spune despre conflictul din Gaza "In ceea ce priveste evolutiile din Orientul Mijlociu, am condamnat ferm atacul Hamas, din primul moment deja, si am pledat, totodata, pentru respectarea stricta a dreptului international, inclusiv a dreptului international umanitar, acordand ajutor umanitar civililor din Gaza. Este clar, dupa aceste luni de conflict deschis, ca este nevoie de o solutie politica pe termen lung, care sa conduca la o pace justa, iar singura varianta viabila ramane solutia celor doua state, cu respectarea atat a... ...continuare.

2.240 de noi cazuri de Covid si 25 de decese, inregistrate in ultima saptamana in Romania

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
2.240 de noi cazuri de Covid si 25 de decese, inregistrate in ultima saptamana in Romania In intervalul 15 - 21 ianuarie 2024 au fost inregistrate 2.240 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2. 715 dintre cazurile noi din ultima saptamana sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 90 de zile dupa prima infectare. ...continuare.

Un limitator de inaltime a cazut peste un autoturism. O persoana a murit, iar doua au fost ranite

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
Un limitator de inaltime a cazut peste un autoturism. O persoana a murit, iar doua au fost ranite "Echipaje din cadrul Statiei Stoenesti, Detasamentului Caracal si Detasamentului Slatina, cu doua autospeciale de stingere, prevazute cu accesorii pentru descarcerare, doua echipaje SMURD, o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala pentru descarcerari grele si o autospeciala pentru prima interventie, actioneaza pe Drumul Europen 70, in zona localitatii Pestra, pentru gestionarea unei situatii de urgenta provocate de caderea unui limitator de inaltime peste un autoturism aflat in... ...continuare.

Iohannis si-a luat ramas bun de la ambasadorilor straini: E ultima intalnire in acest cadru

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
Iohannis si-a luat ramas bun de la ambasadorilor straini: E ultima intalnire in acest cadru "Intalnirea noastra de astazi (marti - n.r.) este si ultima in acest cadru, avand in vedere ca anul acesta voi incheia cel de-al doilea - ultimul - mandat. Fara indoiala, in ultimii 10 ani, Romania si-a afirmat pe deplin vocatia europeana si euroatlantica, consolidandu-si profilul extern de stat responsabil, de incredere si constructiv, angajat, predictibil si coerent", afirma Klaus Iohannis. ...continuare.

Iohannis taie din pretentiile Rusiei: Numai Ucraina poate decide momentul si parametrii eventualelor negocieri de pace

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
Iohannis taie din pretentiile Rusiei: Numai Ucraina poate decide momentul si parametrii eventualelor negocieri de pace "Din pacate, anul care a trecut a continuat sa fie marcat de conflicte si situatii complexe, cu impact major asupra relatiilor internationale. Cel de-al doilea an de razboi impotriva Ucrainei a continuat sa provoace pierderi imense, multiplicand consecintele negative la nivel global. Romania a fost si va ramane alaturi de vecinul sau si de cetatenii ucraineni, care isi apara cu curaj libertatea, suveranitatea si integritatea teritoriala", spune Klaus Iohannis. ...continuare.

Acord de recunoastere a vinovatiei pentru sefa DSP Maramures care a dat subiectele la un concurs

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
Acord de recunoastere a vinovatiei pentru sefa DSP Maramures care a dat subiectele la un concurs Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii Biroului teritorial Baia Mare au dispus sesizarea instantei de judecata cu acordurile de recunoastere a vinovatiei inculpatelor Ilea Ivette-Alessandra, la data faptei director executiv al Directiei de Sanatate Publica (DSP) a judetului Maramures, Diaconita Oltea, la data faptei sef al Serviciului Control in Sanatate Publica din cadrul DSP Maramures si H.L.M., persoana fizica, fara vreo calitate speciala. ...continuare.

Razboiul Israel - Hamas. Pierderi record pentru IDF / Israelienii propun o incetare a focului pentru eliberarea tuturor ostaticilor / Noi atacuri asupra rebelilor houthi din Yemen / Romania merge pe solutia a doua state

publicat 2024-01-23 13:45:13 (Mediafax)
Razboiul Israel - Hamas. Pierderi record pentru IDF / Israelienii propun o incetare a focului pentru eliberarea tuturor ostaticilor / Noi atacuri asupra rebelilor houthi din Yemen / Romania merge pe solutia a doua state UPDATE Solutia Romaniei pentru Gaza UPDATE Conditii oferite liderilor Hamas UPDATE Pierderi record ale IDF Armata americana si cea britanica bombardeaza din pozitii ale rebelilor houthi din Yemen Statele Unite si Marea Britanie au efectuat o noua runda de atacuri impotriva tintelor houthi din Yemen, afirma oficialii americani, fiind cea mai recenta actiune impotriva grupului aliat cu Iranul din cauza atacurilor sale asupra navelor maritime din Marea Rosie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.