EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doi adolescenti din Coreea de Nord, condamnati la 12 ani de munca silnica pentru ca s-au uitat la filme si videoclipuri sud-coreene | VIDEO

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Doi adolescenti din Coreea de Nord, condamnati la 12 ani de munca silnica pentru ca s-au uitat la filme si videoclipuri sud-coreene | VIDEO Cei doi adolescenti in varsta de 16 ani au fost condamnati public la 12 ani de munca silnica, fiind gasiti vinovati de vizionarea si raspandirea de filme, muzica si videoclipuri sud-coreene, dupa cum reiese dintr-o inregistrate video publicata de Institutul pentru Dezvoltarea Sudului si Nordului (SAND), o organizatie care lucreaza cu dezertorii din Coreea de […] ...continuare.

Ninsoare in Bucuresti. Stratul de zapada va ajunge pana la 17 cm, anunta meteorologii. Prognoza speciala pentru Capitala

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Ninsoare in Bucuresti. Stratul de zapada va ajunge pana la 17 cm, anunta meteorologii. Prognoza speciala pentru Capitala Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila sambata, 20 ianuarie, intre orele 8 si 17. Meteorologii anunta ca pana la finalul acestui interval in Capitala va continua sa ninga slab. „La ora 8 stratul de zapada era cuprins intre 10 si 15 cm. Va continua sa ninga slab, astfel […] ...continuare.

2023 a fost un an mai slab pentru audientele reclamelor la casele de pariuri, dar 2024 se anunta cod rosu

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
2023 a fost un an mai slab pentru audientele reclamelor la casele de pariuri, dar 2024 se anunta cod rosu Vizibilitatea reclamelor TV pentru casele de pariuri sportive, loterii si jocuri de noroc a suferit o scadere importanta in 2023 comparativ cu anul anterior. Totusi, in absenta unui campionat mondial sau european de fotbal, „locomotiva” care ar fi incurajat consumul de publicitate pentru jucatorii din piata pariurilor, transmisiunile sportive live, inscrise in calendarul competitional, au […] ...continuare.

Bianca Dragusanu, atac la adresa Loredanei Groza: "Eu sunt asumata, nu zic ca ea, ca nu am liftinguri, operatii estetice"

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Bianca Dragusanu, atac la adresa Loredanei Groza: Eu sunt asumata, nu zic ca ea, ca nu am liftinguri, operatii estetice Bianca Dragusanu a facut noi declaratii dupa ce a suferit recent un lifting facial, interventie care ar fi costat 11.000 de euro. Totodata, ea sustine ca isi asuma toate operatiile estetice pe care le are, in comparatie cu Loredana Groza, care a iesit public si a spus ca nu a apelat la ajutorul medicului estetician. […] ...continuare.

Lider georgian: "Zelenski si Maia Sandu au mintit cand au acuzat Georgia ca l-a torturat pe fostul presedinte Saakasvili. Asteptam scuze"

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Lider georgian: Zelenski si Maia Sandu au mintit cand au acuzat Georgia ca l-a torturat pe fostul presedinte Saakasvili. Asteptam scuze Georgia „asteapta scuze” de la presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, si de la presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anuntat presedintele Parlamentului de la Tbilisi, Shalva Papuasvili, dupa ce UE a publicat un raport in care se indica faptul ca fostul presedinte Saakasvili se afla in conditii „bune”. In trecut, Maia Sandu si Volodimir Zelenski au […] ...continuare.

Trafic aerian in conditii de iarna pe aeroporturile Capitalei. Nu sunt curse anulate, dar pot aparea intarzieri, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Trafic aerian in conditii de iarna pe aeroporturile Capitalei. Nu sunt curse anulate, dar pot aparea intarzieri, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti Traficul aerian este normal si se desfasoara in conditii de iarna pe aeroporturile Bucurestiului, dar in unele cazuri pot aparea intarzieri ale curselor din cauza operatiunii de degivrare a aeronavelor, a transmis sambata dimineata, printr-un comunicat, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), relateaza News.ro. „Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa – […] ...continuare.

Magiun de prune – reteta de incercat acasa

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Magiun de prune – reteta de incercat acasa Retetele de magiun nu au in compozitie zahar si din acest motiv este important sa fie folosite fructe dulci si foarte bine coapte. Reteta de magiun de prune fara zahar este una dintre cele mai cautate retete. Magiunul poate fi adaugat si in retete de prajituri si poate fi consumat ca atare. Vezi care este […] ...continuare.

Boris Johnson: Exista toate sansele ca, sub Trump, Occidentul sa fie mai puternic, iar lumea mai stabila

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Boris Johnson: Exista toate sansele ca, sub Trump, Occidentul sa fie mai puternic, iar lumea mai stabila Fostul premier britanic Boris Johnson il sustine pe Donald Trump inainte de alegerile prezidentiale din noiembrie din SUA, afirmand ca revenirea acestuia la Casa Alba ar putea fi „exact ceea ce lumea are nevoie”, relateaza The Guardian, citat de News.ro. In editorialul sau saptamanal din Daily Mail, fostul premier britanic a sustinut ca, daca Trump […] ...continuare.

Ce este blansarea. Tehnici de blansare

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Libertatea)
Ce este blansarea. Tehnici de blansare Blansarea este o tehnica culinara utilizata in mai multe scopuri si poate fi aplicata pentru diverse tipuri de alimente, inclusiv legume, fructe, carne si fructe de mare. Afla mai multe despre blansare, care este scopul ei si tehnici prin care poti face acest lucru. Ce este blansarea Se poate sa ti se fi intamplat sa […] ...continuare.

Kate Middleton, ipoteza operatiei: diverticulita acuta

publicat 2024-01-20 10:15:10 (Jurnalul-National)
Kate Middleton, ipoteza operatiei: diverticulita acuta Kate Middleton, Printesa de Wales, se afla inca la clinica din Londra, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala abdominala in urma cu cateva zile. Motivul operatiei nu a fost dezvaluit, dar se zvoneste ca printesa ar suferi de diverticulita acuta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.