EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ONU: Peste 10.200 de civili au murit in Ucraina de la inceputul razboiului declansat de Rusia

publicat 2024-01-11 15:30:14 (Libertatea)
ONU: Peste 10.200 de civili au murit in Ucraina de la inceputul razboiului declansat de Rusia De la sfarsitul lunii decembrie 2023 si pana in prezent, cel putin 125 de persoane au murit si peste 550 au fost ranite in Ucraina, in urma atacurilor rusesti, potrivit raportului intocmit de directorul Oficiului ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare (OCHA) Edem Vosornu, relateaza Ukrinform. Potrivit ONU, in total de la invazia Rusiei din 24 […] ...continuare.

Marcel Ciolacu renunta la procesul cu Secretariatul de stat pentru revolutionari

publicat 2024-01-11 15:30:14 (Libertatea)
Marcel Ciolacu renunta la procesul cu Secretariatul de stat pentru revolutionari Astazi, la primul termen in procesul de la Tribunalul Buzau, Marcel Ciolacu, a anuntat, prin avocat, ca renunta la judecata actiunii formulate impotriva Secretariatul de stat pentru revolutionari. In 2019, Marcel Ciolacu a cerut sa i se schimbe titlul de „revolutionar cu merite deosebite” in cel de „luptator cu rol determinant”.  Cererea lui a fost […] ...continuare.

Dan Negru, declaratii dupa ce i s-a propus sa candideze la primaria Timisoara: "Ce sa caut eu, ma, in politica? Nu ma pricep si nu imi place"

publicat 2024-01-11 15:30:14 (Libertatea)
Dan Negru, declaratii dupa ce i s-a propus sa candideze la primaria Timisoara: Ce sa caut eu, ma, in politica? Nu ma pricep si nu imi place Dan Negru recunoaste ca i s-a propus de mai multe partide politice sa candideze la primaria Timisoara, orasul in care el s-a nascut. Pentru Fanatik, prezentatorul de la Kanal D a explicat ca nu vrea sa se implice in politica, ca nu e atras deloc de acest domeniu. Desi e stabilit de ani de zile […] ...continuare.

Contrar propagandei Kremlinului, nu europenii, ci rusii ingheata in case, cu zecile de mii, in urma defectiunilor generalizate: "Murim de frig"

publicat 2024-01-11 15:30:14 (Libertatea)
Contrar propagandei Kremlinului, nu europenii, ci rusii ingheata in case, cu zecile de mii, in urma defectiunilor generalizate: Murim de frig Locuitorii din mai multe orase ale Rusiei sunt afectati de intreruperi fara precedent ale incalzirii in ultimele zile, motiv pentru care au inceput sa isi exprime frustrarea si sa ceara autoritatilor locale sa remedieze problema, scriu The Moscow Times si Politico. Propagandistii Kremlinului au sustinut in mod constant ca „Generalul Iarna” a ajutat Rusia sa […] ...continuare.

Cei doi procurori care primisera aviz negativ de la CSM, propusi de ministra justitiei pentru functii de conducere in DNA si in Parchetul General, "dupa interviuri suplimentare"

publicat 2024-01-11 15:30:14 (Libertatea)
Cei doi procurori care primisera aviz negativ de la CSM, propusi de ministra justitiei pentru functii de conducere in DNA si in Parchetul General, dupa interviuri suplimentare Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, a decis sa trimita, joi, 11 ianuarie, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire in functii de conducere la DNA si Parchetul General a procurorilor Mihaiela Moraru-Iorga si Remus-Iulian Popa, informeaza Ministerul Justitiei, intr-un comunicat de presa. Cei doi primisera anterior aviz negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). In virtutea […] ...continuare.

Un camion cu macara a ramas fara frane, a facut praf 14 masini si s-a oprit in zidul unui bloc, in Rusia | VIDEO

publicat 2024-01-11 15:15:15 (Libertatea)
Un camion cu macara a ramas fara frane, a facut praf 14 masini si s-a oprit in zidul unui bloc, in Rusia | VIDEO Accidentul a avut loc pe 10 ianuarie, la Gelendjik. Soferul a pierdut controlul din cauza defectarii franei si a provocat un accident masiv, in care a avariat 14 masini, relateaza portalul KubNews, care citeaza serviciul de presa al administratiei orasului din sud-vestul Rusiei, pe malul Marii Negre.. La locul incidentului au sosit salvatorii de la […] ...continuare.

Cum sunt instruiti comunicatorii PSD sa taxeze scenariul cu Iohannis la Bruxelles si Ciuca la Cotroceni: "Singurul avantajat este seful PNL, care se salveaza in cazul unui esec electoral"

publicat 2024-01-11 15:15:15 (Libertatea)
Cum sunt instruiti comunicatorii PSD sa taxeze scenariul cu Iohannis la Bruxelles si Ciuca la Cotroceni: Singurul avantajat este seful PNL, care se salveaza in cazul unui esec electoral In timp ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, joi, ca exista o sansa ca presedintele Klaus Iohannis sa preia conducerea Consiliului European din mai, ceea ce ar duce la demisia de la Cotroceni, comunicatorii partidului au primit indicatii de a minimiza in mesajele publice impactul acestui scenariu asupra strategiei electorale a PSD. Liberalii au […] ...continuare.

Tribunalul Prahova a amanat cu o saptamana judecata privind privind redeschiderea urmaririi penale legate de controlul ISU la Ferma Dacilor

publicat 2024-01-11 15:15:15 (Libertatea)
Tribunalul Prahova a amanat cu o saptamana judecata privind privind redeschiderea urmaririi penale legate de controlul ISU la Ferma Dacilor Tribunalul Prahova a amanat, joi, 11 ianuarie, pentru o saptamana, judecata in dosarul privind redeschiderea de catre DNA a urmaririi penale in dosarul care viza modul in care au fost facute controalele la mai multe pensiuni si crame din Prahova, printre care si la Ferma Dacilor, transmite Agerpres. Potrivit portalului instantelor de judecata, tribunalul a […] ...continuare.

Nadia Visan, adevarul despre Imperiul Leilor. De ce a refuzat tanara sustinuta de Andreea Marin, finantarea juratilor. "Prea mare presiunea. Nu trebuia sa merg acolo"

publicat 2024-01-11 15:00:13 (Libertatea)
Nadia Visan, adevarul despre Imperiul Leilor. De ce a refuzat tanara sustinuta de Andreea Marin, finantarea juratilor. Prea mare presiunea. Nu trebuia sa merg acolo Nadia Visan s-a prezentat in 2022 in fata investitorilor de la Imperiul Leilor cu o afacere de bijuterii cu stocare inteligenta si a cerut 1.000.000 de euro pentru 20% din actiuni. Cristina Batlan, dr. Wargha Enayati si Sebastian Dobrincu au fost cei trei jurati care au decis sa investeasca in afacerea tinerei, insa, aceasta s-a […] ...continuare.

Ce tinuta a purtat Romina Gingasu, sotia miliardarului Piero Ferrari, la proiectia filmului "Ferrari". "Am ales un brand romanesc"

publicat 2024-01-11 14:45:08 (Libertatea)
Ce tinuta a purtat Romina Gingasu, sotia miliardarului Piero Ferrari, la proiectia filmului Ferrari. Am ales un brand romanesc Romina Gingasu si sotul ei, Piero Ferrari, au participat miercuri, 10 ianuarie, la proiectia speciala a filmului „Ferrari”, in Romania. Pelicula prezinta unul dintre cei mai grei ani din viata tatalui lui Piero, Enzo Ferrari, fondatorul marcii de automobile Ferrari. La eveniment, Romina a purtat un brand romanesc. Romina Gingasu a purtat o bluza-esarfa fluida, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.