EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romina Gingasu si Piero Ferrari, prima aparitie oficiala impreuna, in Romania. Miliardarul s-a asortat cu sotia romanca

publicat 2024-01-11 14:15:19 (Libertatea)
Romina Gingasu si Piero Ferrari, prima aparitie oficiala impreuna, in Romania. Miliardarul s-a asortat cu sotia romanca Romina Gingasu si Piero Ferrari, mostenitorul a 10% din compania „Ferrari”, infiintata de tatal lui, au bifat prima aparitie publica impreuna, in Romania. Cei doi au luat parte la proiectia de gala a filmului „Ferrari”, pelicula care prezinta cei mai grei ani din viata tatalui lui Piero, Enzo Ferrari, fondatorul celebrei marci de automobile. Timp […] ...continuare.

Ciolacu, despre varianta ca Iohannis sa devina presedintele Consiliului European: "E o sansa reala, avem un culoar bun"

publicat 2024-01-11 14:15:18 (Libertatea)
Ciolacu, despre varianta ca Iohannis sa devina presedintele Consiliului European: E o sansa reala, avem un culoar bun Premierul Marcel Ciolacu spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea ca acesta sa ocupe functia de presedinte al Consiliului European, iar Romania are „o sansa reala” in acest sens, relateaza News.ro si Hotnews.ro. „Parerea mea este ca are o sansa reala Romania, nu presedintele Klaus Iohannis pentru Consiliul European si chiar avem […] ...continuare.

Fiarele si statiile de calcat Beko – Tehnologie moderna pentru haine impecabile.

publicat 2024-01-11 14:15:18 (Libertatea)
Fiarele si statiile de calcat Beko – Tehnologie moderna pentru haine impecabile. Timpul este o resursa pretioasa, iar aspectul hainelor reflecta imaginea noastra. A avea un fier sau o statie de calcat de inalta calitate devine esential, iar Beko, cunoscut pentru inovatiile sale in domeniul electrocasnicelor, vine in intampinarea nevoilor consumatorilor cu o gama variata de fiare si statii de calcat, concepute pentru a face procesul de […] ...continuare.

Incendiu cu mari degajari de fum la Gara Basarab din Bucuresti, unde ard mai multe vagoane dezafectate. A fost emis un mesaj RO-Alert

publicat 2024-01-11 14:00:13 (Libertatea)
Incendiu cu mari degajari de fum la Gara Basarab din Bucuresti, unde ard mai multe vagoane dezafectate. A fost emis un mesaj RO-Alert 9 autospeciale de pompieri intervin joi, 11 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la 3 vagoane dezafectate, in zona de Triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant, transmit ISU Bucuresti Ilfov si compania CFR Calatori. „Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, dispozitivul s-a suplimentat cu 5 cisterne de mare capacitate pentru a realiza […] ...continuare.

Premierul Ciolacu: "Deblocam astazi angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala. Toate spitalele vor putea face rapid angajari"

publicat 2024-01-11 14:00:13 (Libertatea)
Premierul Ciolacu: Deblocam astazi angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala. Toate spitalele vor putea face rapid angajari Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca in sedinta de Guvern se vor debloca angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala. Marcel Ciolacu a precizat ca „Ministerul Sanatatii are in acest an un buget cu peste 40% mai mare decat in 2023”, relateaza News.ro. „Deblocam astazi angajarile pentru aproape 8.000 de […] ...continuare.

Razboi iminent cu Rusia? Avertismentele oficiale lansate in Suedia pe aceasta tema starnesc acuzatii de alarmism

publicat 2024-01-11 14:00:13 (Libertatea)
Razboi iminent cu Rusia? Avertismentele oficiale lansate in Suedia pe aceasta tema starnesc acuzatii de alarmism Ministrul suedez al apararii civile a declarat ca scopul semnalelor de alarma lansate nu este de a speria oamenii, ci de a-i ajuta sa constientizeze ce se intampla cu adevarat. El a facut apel la autoritatile locale, la planificatorii pentru situatii de urgenta si la suedezii obisnuiti sa reactioneze, scrie BBC News. Un avertisment lansat […] ...continuare.

Dieta recomandata de Adina Alberts pentru persoanele care au peste 40 de ani. "Ar trebui sa fie o prioritate"

publicat 2024-01-11 14:00:13 (Libertatea)
Dieta recomandata de Adina Alberts pentru persoanele care au peste 40 de ani. Ar trebui sa fie o prioritate Adina Alberts este unul dintre cei mai populari medici de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Adina adopta de mai multi ani un stil de viata sanatos, reusind astfel sa isi pastreze silueta intacta. Aceasta a venit cu cateva solutii pentru cei care se confrunta cu kilogramele in plus si au peste 40 de ani. Medicul […] ...continuare.

Un camion incarcat cu cereale s-a rasturnat pe DN1A, la Maneciu, in Prahova. Traficul se desfasoara dirijat

publicat 2024-01-11 14:00:13 (Libertatea)
Un camion incarcat cu cereale s-a rasturnat pe DN1A, la Maneciu, in Prahova. Traficul se desfasoara dirijat Traficul rutier pe DN1A, in Prahova, este restrictionat pe sensul de mers catre Brasov, la iesirea din localitatea Maneciu, dupa,ce un camion incarcat cu cereale s-a rasturnat, a informat, joi, 11 ianuarie, la ora 13.00, Centrul Infotrafic al IGPR. Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa traficul rutier este ingreunat, iar politistii rutieri dirijeaza participantii […] ...continuare.

"Nu eu am pus focul!" Detalii despre tragedia de la Iasi, unde o tanara mama si-a aruncat bebelusul pe geam, ca sa-l salveze de flacari. Copilul a murit

publicat 2024-01-11 14:00:13 (Libertatea)
Nu eu am pus focul! Detalii despre tragedia de la Iasi, unde o tanara mama si-a aruncat bebelusul pe geam, ca sa-l salveze de flacari. Copilul a murit O tanara mama din Iasi a incercat, miercuri, sa-si salveze bebelusul din apartamentul cuprins de flacari si l-a aruncat pe fereastra, de la etajul trei. Micutul a supravietuit cazaturii, dar a murit la spital, in vreme ce mama lui e si ea in stare grava. Ziarul de Iasi da detalii teribile despre tragedie, inclusiv o […] ...continuare.

Spitalele din Iasi sunt coplesite de cazuri de viroze si gripe, dar lipseste un aviz de la Ministerul Sanatatii pentru a dubla capacitatea de ATI la Spitalul de Boli Infectioase. "Nu putem prelua pacienti"

publicat 2024-01-11 13:15:14 (Libertatea)
Spitalele din Iasi sunt coplesite de cazuri de viroze si gripe, dar lipseste un aviz de la Ministerul Sanatatii pentru a dubla capacitatea de ATI la Spitalul de Boli Infectioase. Nu putem prelua pacienti Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, dr. Florin Rosu, acuza Ministerul Sanatatii de faptul ca tergiverseaza de aproape un an transformarea Compartimentului de Terapie Intensiva in sectie. Medicul spune ar putea astfel trata 20 de pacienti in ATI, fata de 9 in prezent, si ca poate angaja si medici pregatiti pentru a completa schema […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.