EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reuters: Joe Biden si Olaf Scholz se vor intalni la Casa Alba

publicat 2024-01-28 09:45:03 (Bursa)
Reuters: Joe Biden si Olaf Scholz se vor intalni la Casa Alba Presedintele american Joe Biden se va intalni cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, la Washington, in data de 9 februarie, in incercarea de a obtine sprijin pentru acordarea de asistenta suplimentara Ucrainei, a anuntat sambata Casa Alba ...continuare.

Presa: Seful UNRWA, socat dupa ce mai multe tari au suspendat finantarea agentiei

publicat 2024-01-28 09:45:03 (Bursa)
Presa: Seful UNRWA, socat dupa ce mai multe tari au suspendat finantarea agentiei Seful Agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) a declarat sambata ca decizia a noua tari de a suspenda finantarea din cauza acuzatiilor ca personalul a fost implicat in atacurile din 7 octombrie din Israel este socanta si a indemnat aceste tari sa revina asupra deciziei ...continuare.

CNBC: Coreea de Nord a lansat mai multe rachete de croaziera in largul coastei estice

publicat 2024-01-28 09:45:03 (Bursa)
CNBC: Coreea de Nord a lansat mai multe rachete de croaziera in largul coastei estice Coreea de Nord a lansat mai multe rachete de croaziera in apele din largul coastei sale estice, a anuntat, duminica, armata sud-coreeana ...continuare.

Lalibre.be: Mii de persoane au cerut, pe strazile din Tel Aviv, demisia premierului Netanyahu

publicat 2024-01-28 09:45:03 (Bursa)
Lalibre.be: Mii de persoane au cerut, pe strazile din Tel Aviv, demisia premierului Netanyahu Mii de persoane s-au adunat, sambata seara, pe strazile din Tel Aviv pentru a cere demisia premierului Benjamin Netanyahu ...continuare.

Presa: Cristina Gherasimov va fi negociatorul-sef pentru Republica Moldova in procesul de aderare la UE

publicat 2024-01-28 09:45:03 (Bursa)
Presa: Cristina Gherasimov va fi negociatorul-sef pentru Republica Moldova in procesul de aderare la UE Cristina Gherasimov, proaspat desemnata in functia de ministru pentru Afaceri Europene, va fi negociatorul-sef pentru Republica Moldova in procesul de aderare la UE, anunta newsmaker.md, care il citeaza pe premierul Dorin Recean ...continuare.

Beneficiile miraculoase ale ceaiului de ceapa si modul de preparare

publicat 2024-01-28 09:45:02 (Adevarul)
Beneficiile miraculoase ale ceaiului de ceapa si modul de preparare Ceapa, o leguma foarte nutritiva, poate contribui la imbunatatirea sanatatii inimii. Proprietatile medicinale ale cepei au fost apreciate inca de acum mii de ani. Se spune ca atletii din Grecia Antica apelau la aceasta leguma pentru a-si purifica sangele. ...continuare.

Risc de avalansa in Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului

publicat 2024-01-28 09:30:11 (Money.ro)
Risc de avalansa in Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului Salvamontistii anunta ca exista un risc maxim de avalansa in Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului, ca urmare a vantului puternic si a ninsorii abundente. "Risc de avalansa in Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului, grad 4-5 (maxim), de la 1300 de metri altitudine pana in golul alpin. Partile de munte cu expunere est, nord si sud […]Articolul Risc de avalansa in Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului apare prima data in Money. ...continuare.

Lovitura pentru Moscova. Rusia ar putea ramane cu gazul nevandut. Constructia mega-ductei spre China are probleme mari

publicat 2024-01-28 09:30:11 (Mediafax)
Lovitura pentru Moscova. Rusia ar putea ramane cu gazul nevandut. Constructia mega-ductei spre China are probleme mari Asa-numitul gazoduct Power of Siberia 2, care va traversa teritoriul Mongoliei, este o prioritate pentru Moscova de mai bine de un deceniu, dar a capatat o importanta si mai mare de cand Europa si-a redus importurile de gaze rusesti ca raspuns la invazia la scara larga a Ucrainei in 2022. ...continuare.

Alina Laufer, marturisiri neasteptate la 12 ani de la divortul de Jorge si casatoria cu Ilan. "A fost o decizie luata cu tot sufletul"

publicat 2024-01-28 09:30:10 (Libertatea)
Alina Laufer, marturisiri neasteptate la 12 ani de la divortul de Jorge si casatoria cu Ilan. A fost o decizie luata cu tot sufletul Alina Laufer este in prezent casatorita cu Ilan Laufer si au impreuna doi copii. Vedeta a mai fost casatorita cu Jorge, de care a divortat in urma cu 12 ani. Casnicia lor a duret cinci ani si au impreuna o fata, pe Karina. Alina recunoaste pentru prima data ca despartirea de Jorge nu a facut-o […] ...continuare.

Care este tara ce a fost desemnata cea mai sigura destinatie din lume pentru calatorii

publicat 2024-01-28 09:30:10 (Jurnalul-National)
Care este tara ce a fost desemnata cea mai sigura destinatie din lume pentru calatorii Canada ocupa meritat prima pozitie in lume drept cea mai sigura tara pentru calatori, datorita diversitatii, incluzivitatii si ratelor reduse de criminalitate si terorism, potrivit www.businessmagazin.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.