EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gorghiu, in prezenta lui Ciuca: In aceasta sala avem viitorul presedinte al Romaniei

publicat 2024-04-21 17:45:11 (Puterea)
Gorghiu, in prezenta lui Ciuca: In aceasta sala avem viitorul presedinte al Romaniei Alina Gorghiu, vicepresedinte al PNL si ministru al Justitiei, a declarat in prezenta lui Nicolae Ciuca, in timp ce se aflau la un eveniment, la Baia Mare, ca in sala se afla viitorul presedinte al Romaniei. „In aceasta sala, astazi, la Baia Mare, avem viitorul presedinte liberal al Romaniei”, a spus, in prezenta lui Nicolae […]The post Gorghiu, in prezenta lui Ciuca: In aceasta sala avem viitorul presedinte al Romaniei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Pensiile eroilor: Ce primesc veteranii de razboi?

publicat 2024-04-21 17:45:11 (Puterea)
Pensiile eroilor: Ce primesc veteranii de razboi? Datele centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) aratau ca, in luna martie 2024, 423.532 de persoane beneficiau de pensii si indemnizatii prevazute de legi speciale. Ce valoarea au acestea? Cel mai mare numar de persoane se inregistra in cazul beneficiarilor de indemnizatii, arata D.L. nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive […]The post Pensiile eroilor: Ce primesc veteranii de razboi? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Tensiuni la Colegiul Hasdeu din Buzau: Control al ISJ la aproape trei saptamani de la demisia directoarei

publicat 2024-04-21 16:45:12 (Puterea)
Tensiuni la Colegiul Hasdeu din Buzau: Control al ISJ la aproape trei saptamani de la demisia directoarei Joi, 18 aprilie, mai multi inspectori scolari s-au deplasat intr-un control la Colegiul Hasdeu din Buzau, la aproape trei saptamani de la demisia directoarei Virginia Tanasescu. Demisia a survenit in contextul unor acuzatii de presiuni din partea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) pentru a acorda ore suplimentare unei profesoare de limba romana presupus „incapabila sa sustina […]The post Tensiuni la Colegiul Hasdeu din Buzau: Control al ISJ la aproape trei saptamani de la... ...continuare.

Fenomenul shrinkflation: Cand platesti la fel, dar gramajul este mai mic

publicat 2024-04-21 16:45:12 (Puterea)
Fenomenul shrinkflation: Cand platesti la fel, dar gramajul este mai mic Fenomenul shrinkflation, care inseamna ca produsele au fost reduse in dimensiune fara sa fie micsorate si preturile, este prezent peste tot, inclusiv in Romania, si tinde sa ia amploare. "Shrinkflation" este un cuvant care provine din limba engleza si descrie un fenomen la moda in magazine. Situatia incepe sa devina ingrijoratoare chiar in unele tari, […]The post Fenomenul shrinkflation: Cand platesti la fel, dar gramajul este mai mic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iubirea, abuzul si dependenta de droguri

publicat 2024-04-21 16:45:12 (Puterea)
Iubirea, abuzul si dependenta de droguri   La Dialogurile Puterii, despre iubire, abuz si dependenta de droguri, cu Carmen Oprea, psiholog la Agentia Nationala Antidrog. Un interviu dedicat parintilor, profesorilor, rudelor, prietenilor care, din pacate, pot fi in contact cu un consumator de droguri. Iubirea este un concept foarte relativ si subiectiv. Fiecare persoana intelege acest termen in functie de propriul […]The post Iubirea, abuzul si dependenta de droguri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rares Bogdan, prima reactie privind scenariul candidaturii sale la Primaria Capitalei

publicat 2024-04-21 16:45:12 (Puterea)
Rares Bogdan, prima reactie privind scenariul candidaturii sale la Primaria Capitalei Rares Bogdan se afla printre numele vehiculate de posibili candidati la Primaria Capitalei, in cazul in care actualul candidat din partea coaliteiei PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, s-ar retrage din cursa. Prim-vicepresedintele PNL a oferit a oferit o prima reactie pe marginea acestor speculatii. Rares Bodan a raspuns in gluma zvonurilor care circula in ultimele zile in […]The post Rares Bogdan, prima reactie privind scenariul candidaturii sale la Primaria Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Oana Lis are mare nevoie de bani. Obiectul incredibil pe care l-a scos la vanzare

publicat 2024-04-21 16:30:14 (Puterea)
Oana Lis are mare nevoie de bani. Obiectul incredibil pe care l-a scos la vanzare Oana Lis a facut un anunt socant pe retelele de socializare. Zielele trecute, sotia lui Viorel Lis a postat un mesaj pe retelele de socializare in care anunta ca doreste sa vanda lucruri personale. Familia Lis este din nou coplestita de problemele financiare si se pare ca aceasta este singura solutie pentru a putea supravietui. […]The post Oana Lis are mare nevoie de bani. Obiectul incredibil pe care l-a scos la vanzare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noua moda "Lipa- PSD" de la ANS: Cine imparte, parte-si face

publicat 2024-04-21 16:30:14 (Puterea)
Noua moda Lipa- PSD de la ANS: Cine imparte, parte-si face La scurt timp dupa instalarea in fotoliul de presedinte de catre PSD, chestorul pensionar de politie Elisabeta "Uta" Lipa a trecut Agentia Nationala pentru Sport (ANS) pe persoana fizica, fapt pentru care a dispus impartirea banilor publici catre federatii pe criterii "offline". Astfel, un sfert din bani au fost directionati de sefa ANS catre federatia […]The post Noua moda "Lipa- PSD" de la ANS: Cine imparte, parte-si face appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Elev din Vaslui, snopit in bataie de un coleg, cu complicitatea altor pusti de 15 si 16 ani

publicat 2024-04-21 16:30:14 (Puterea)
Elev din Vaslui, snopit in bataie de un coleg, cu complicitatea altor pusti de 15 si 16 ani Un elev de liceu din judetul Vaslui, in varsta de 17 ani, a fost retinut si ulterior plasat sub control judiciar, dupa ce a batut in repetate randuri un alt elev din aceeasi unitate de invatamant. Cercetarile oamenilor legii au fost extinse si catre alti doi adolescenti, considerati complici ai agresorului.  Tanarul de 17 ani, […]The post Elev din Vaslui, snopit in bataie de un coleg, cu complicitatea altor pusti de 15 si 16 ani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mina romaneasca de diamante sau Mata Hari de Romania

publicat 2024-04-21 16:30:14 (Puterea)
Mina romaneasca de diamante sau Mata Hari de Romania Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Epocii Ceausescu a fost cel al exploatatiei romanesti de diamante din Republica Centrafricana. Dupa fuga sa in Occident, Ion Mihai Pacepa, seful spionajului romanesc, a facut public acest secret. Romania a avut, pentru cativa ani, concesiunea exploatarii unei mine de diamante in Republica Centrafricana. In memoriile sale, […]The post Mina romaneasca de diamante sau Mata Hari de Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.