EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




George Simion "urla ca un carlan inainte de taiere" la usa ASF in preajma alegerilor

publicat 2024-01-26 17:15:13 (Puterea)
George Simion urla ca un carlan inainte de taiere la usa ASF in preajma alegerilor Intr-un eveniment socant astazi, liderul AUR, George Simion, si un grup de sustinatori au luat cu asalt sediul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), incercand sa forteze intrarea in cladire. Incidentul a degenerat intr-un scandal monstru, iar jandarmii au intervenit pentru a restabili ordinea. George Simion a strigat cu furie in fata sediului ASF, folosind cuvinte […]The post George Simion "urla ca un carlan inainte de taiere" la usa ASF in preajma alegerilor appeared first on... ...continuare.

Avertismentul generalului: acest Putin belicos ne obliga sa ne pregatim de razboi cu Rusia

publicat 2024-01-26 17:15:13 (Puterea)
De-a lungul generatiilor, Marea Britanie a experimentat o perioada indelungata de pace, luand adesea aceasta stare de normalitate drept ceva garantat. Cu toate acestea, recentul avertisment din partea unui general britanic de rang inalt cu privire la o posibila confruntare militara cu Rusia au adus in atentie vulnerabilitatile pe care le ignoram adesea in contextul […]The post Avertismentul generalului: acest Putin belicos ne obliga sa ne pregatim de razboi cu Rusia appeared first on... ...continuare.

Clotilde Armand, picata la EXAMEN de profesorul Dan Podaru: A atras ZERO fonduri europene!

publicat 2024-01-26 17:15:13 (Puterea)
Clotilde Armand, picata la EXAMEN de profesorul Dan Podaru: A atras ZERO fonduri europene! Intr-o dezvaluire socanta, consilierul local PNL-Sector 1, Dan Podaru, a acuzat-o pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, de esec in administratie si de atragerea a zero fonduri europene in aproape patru ani de mandat. Podaru, cunoscutul lector de la Facultate de Jurnalism, a reactionat in urma afirmatiilor facute de Armand intr-o emisiune de la Digi […]The post Clotilde Armand, picata la EXAMEN de profesorul Dan Podaru: A atras ZERO fonduri europene! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un barbat a murit dupa ce a furat un avion si s-a prabusit cu el. Ce le-a spus controlorilor de trafic

publicat 2024-01-26 17:15:13 (ProTV)
Un barbat a murit dupa ce a furat un avion si s-a prabusit cu el. Ce le-a spus controlorilor de trafic Un barbat a murit dupa ce a furat un avion de pe un aeroport din Texas si s-a prabusit cu el dupa ce a zburat cu el aproximativ 130 de km. ...continuare.

Individ condamnat dupa ce i-a taiat gatul iepurelui vecinilor. S-a enervat ca ii distrugea rasadurile

publicat 2024-01-26 17:15:13 (ProTV)
Individ condamnat dupa ce i-a taiat gatul iepurelui vecinilor. S-a enervat ca ii distrugea rasadurile Un individ care a taiat gâtul iepurelui vecinilor a fost condamnat de instanta de judecata. Barbatul era furios ca animalul îi distruge rasadurile. ...continuare.

Ursula von der Leyen ar putea fi nominalizata pentru al doilea mandat de presedinte al CE

publicat 2024-01-26 17:15:10 (Mediafax)
Ursula von der Leyen ar putea fi nominalizata pentru al doilea mandat de presedinte al CE Ursula von der Leyen, o crestin-democrata germana, nu a anuntat inca daca doreste un al doilea mandat la conducerea executivului UE. Actualul mandatul expira la sfarsitul acestui an. ...continuare.

Compania feroviara a Ucrainei va angaja fosti lucratori, intorsi de pe front, sa pazeasca infrastructura cu ajutorul dronelor

publicat 2024-01-26 17:15:08 (Libertatea)
Compania feroviara a Ucrainei va angaja fosti lucratori, intorsi de pe front, sa pazeasca infrastructura cu ajutorul dronelor Compania feroviara ucraineana de stat Ukrzaliznytsia a anuntat pe 25 ianuarie infiintarea unei unitati care va folosi drone pentru a monitoriza si proteja infrastructura feroviara, relateaza The Kyiv Independent. Unitatea va fi formata din fosti lucratori feroviari care au fost raniti si s-au intors de pe front. In primul rand, va fi creata o unitate […] ...continuare.

Avertisment in sanatate. Ce se intampla daca iei antibiotice la intamplare

publicat 2024-01-26 17:15:08 (Jurnalul-National)
Avertisment in sanatate. Ce se intampla daca iei antibiotice la intamplare Specialistii din Ministerul Sanatatii avertizeaza ca am putea declansa o pandemie daca luam antibotice la intamplare. ...continuare.

Cum se calculeaza dobanda la un depozit la termen 

publicat 2024-01-26 17:15:08 (Jurnalul-National)
Cum se calculeaza dobanda la un depozit la termen  Un depozit la termen poate fi o solutie de economisire avantajoasa pentru maximizarea fondurilor tale. Ai o varietate de termene pentru care poti opta in cazul constituirii unui depozit. Dobanda oferita variaza in functie de tipul, de modalitatea aleasa de tine pentru constituirea depozitului sau de veniturile obtinute si incasate la banca unde infiintezi depozitul la termen.   ...continuare.

"Racheta" lui Gigi Becali isi amana debutul la FCSB » Care este motivul

publicat 2024-01-26 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Racheta lui Gigi Becali isi amana debutul la FCSB » Care este motivul Nana Anwti (23 de ani), fundasul dreapta transferat de FCSB in aceasta iarna, nu poate debuta pentru formatia antrenata de Elias Charalambous momentan, iar aceasta problema s-ar putea prelungi."Racheta", asa cum a fost alintat de patronul Gigi Becali, mai are de asteptat pana sa imbrace tricoul ros-albastru.Agentul FIFA a clarificat situatia lui Nana AnwtiAgentul FIFA Florin Vulturar a explicat motivul pentru care jucatorul ghanez nu poate debuta pentru FCSB. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.