EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cartu ii ia apararea varului lui Mitrita, care s-a pozat cu Olaru dupa infrangere: "A-nnebunit lumea, cum sa-l dea afara pe copil?"

publicat 2024-01-29 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Cartu ii ia apararea varului lui Mitrita, care s-a pozat cu Olaru dupa infrangere: A-nnebunit lumea, cum sa-l dea afara pe copil? Sorin Cartu, legenda Universitatii Craiova, i-a luat apararea lui Mario Mitrita (17 ani), varul lui Alex Mitrita si junior la echipa olteana, care s-a pozat cu Darius Olaru.Pe tere, dupa Craiova - FCSB 0-3, Mario a facut o poza cu Darius Olaru. Iar ultrasii echipei oltene au reactionat si au cerut ca acesta sa fie dat afara din club. Juniorul Craiovei e fiul lui Dumitru Mitrita, campion cu Universitatea in 1991. ... ...continuare.

Florin Nita, senzational, parada meciului! Dar Sumudica si Gaziantep au cedat in final asediului Galatei

publicat 2024-01-29 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Nita, senzational, parada meciului! Dar Sumudica si Gaziantep au cedat in final asediului Galatei Marius Sumudica, invins de Galatasaray luni, 1-2, al 6-lea meci la rand fara victorie, Gaziantep e pe locul 17, sub linia retrogradarii. Cu 4 romani titulari, Nita, Sorescu, Maxim si Dragus, a deschis scorul intr-o deplasare infernala, insa Galatasaray i-a asediat pe oaspeti, a avut 4 bare in total si a marcat de doua ori in repriza secunda, desi Nita a aparat fantastic.Nu era buna deloc situatia lui Marius Sumudica la Gaziantep inaintea acestui meci. ... ...continuare.

Real Madrid a transferat unul dintre cei mai apreciati portari de viitor din Europa

publicat 2024-01-29 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Real Madrid a transferat unul dintre cei mai apreciati portari de viitor din Europa Real Madrid a reusit un transfer de viitor prin aducerea portarului ucrainean Illia Voloshyn (17 ani), care urmeaza sa semneze miercuri cu liderul din La Liga.Goalkeeperul ce masoara 2.02 metri va semna un contract cu Real Madrid valabil pana pe 30 iunie 2026, informeaza publicatia spaniola AS. ... ...continuare.

Tabere gratuite pentru studentii din Romania | Conditii de participare

publicat 2024-01-29 21:30:04 (Antena3)
Tabere gratuite pentru studentii din Romania | Conditii de participare Studentii vor beneficia de tabere gratuite, gratie initiativei Ministerului Familiei,Tineretului si Egalitatii de Sanse (MFTES). Programul are ca scop desfasurarea de activitati reacreative in afara mediului academic. ...continuare.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Madalina Badea, scoasa din sarite de Riki, Sonny si Catalin Cazacu

publicat 2024-01-29 21:30:02 (Antena-1)
Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Madalina Badea, scoasa din sarite de Riki, Sonny si Catalin Cazacu Nea Marin, alaturi de vedete, va strabate tara in lung si in lat, nu doar in cautarea celor mai frumoase locuri din Romania, ci si a obiceiurilor si a traditiilor specifice zonei. Timp de multe sezoane a strunit vedetele si le-a pus la treaba pentru a da o mana de ajutor celor aflati la nevoie. ...continuare.

Pe ce vrea sa cheltuiasca banii femeia care a obtinut 83 de milioane de dolari in procesul de defaimare intentat lui Donald Trump

publicat 2024-01-29 21:30:01 (Adevarul)
Pe ce vrea sa cheltuiasca banii femeia care a obtinut 83 de milioane de dolari in procesul de defaimare intentat lui Donald Trump E Jean Carroll a declarat ca are in plan sa cheltuiasca o parte din cei 83,3 milioane de dolari castigati in procesul de defaimare intentat fostului presedinte al SUA, Donald Trump, pe ceva ce acesta uraste. ...continuare.

O capsula temporala centenara, descoperita sub statuia unui rege din Tarile de Jos. FOTO

publicat 2024-01-29 21:15:13 (ProTV)
O capsula temporala centenara, descoperita sub statuia unui rege din Tarile de Jos. FOTO O capsula a timpului cu o vechime de 99 de ani, ascunsa dedesubtul unei statui a regelui Wilhelm al II-lea cu prilejul renovarii Parlamentului olandez, a fost deschisa luni. ...continuare.

Peste 1000 de cantareti si muzicieni suedezi solicita excluderea Israelului de la Eurovision

publicat 2024-01-29 21:15:13 (ProTV)
Peste 1000 de cantareti si muzicieni suedezi solicita excluderea Israelului de la Eurovision Peste 1000 de cântareti si muzicieni suedezi i-au solicitat Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU) sa excluda Israelul de la editia din acest an a concursului Eurovision, transmite luni DPA.   ...continuare.

Sumudica are echipa mica: Gaziantepspor a pierdut la Instanbul, dupa ce a condus-o pe Galatasaray la pauza

publicat 2024-01-29 21:15:12 (Mediafax)
Sumudica are echipa mica: Gaziantepspor a pierdut la Instanbul, dupa ce a condus-o pe Galatasaray la pauza In etapa a 23-a din Superlig, prima divizie de fotbal a Turciei, luni seara, Gaziantepspor, formatie pregatita de antrenorul roman Marius Ninel Sumudica, a cedat, scor 1-2, meciul din deplasare cu Galatasaray Istanbul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.