EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Profitul anual al companiei de asigurari Swiss Re a crescut cu 580% in 2023 / CEO: Odata cu schimbarile climatice, riscurile au crescut foarte mult si se poate observa acest lucru in profiturile noastre, care nu au fost adecvate in ultimii ani

publicat 2024-02-17 06:00:09 (Money.ro)
Profitul anual al companiei de asigurari Swiss Re a crescut cu 580% in 2023 / CEO: Odata cu schimbarile climatice, riscurile au crescut foarte mult si se poate observa acest lucru in profiturile noastre, care nu au fost adecvate in ultimii ani Compania cu sediul central in Zurich a inregistrat un profit net pe intregul an de 3,2 miliarde de dolari, in conformitate cu asteptarile unui consens al analistilor, compilat de LSEG.Castigul a marcat o crestere de aproape 580% in comparatie cu profitul de 472 de milioane de dolari din anul precedent.Swiss Re a propus o crestere cu 6% a dividendului sau, la 6,80 USD pe actiune, pentru 2023.Rezultatele companiei reflecta o revenire dramatica fata de anul 2022, cand compania s-a confruntat cu... ...continuare.

Avertisment de ultima ora al salvamontistilor. Risc de avalansa pe creasta Fagarasului

publicat 2024-02-17 05:00:11 (Money.ro)
Avertisment de ultima ora al salvamontistilor. Risc de avalansa pe creasta Fagarasului Intr-un mesaj publicat pe Facebook, cei de la Salvamont Arges au anuntat ca "zapada este instabila", din cauza temperaturilor foarte ridicate. Asadar, salvamontistii vorbesc despre un risc de avalansa de gradul 4 generalizat. Asadar, turistii sunt sfatuiti sa "renunte la toate turele pentru creasta Fagarasului, pentru o perioada". Avertisment de ultima ora al salvamontistilor. Risc […]Articolul Avertisment de ultima ora al salvamontistilor. Risc de avalansa pe creasta Fagarasului apare... ...continuare.

"Un singur lucru as avea de spus" » Dan Sucu, nemultumit! N-a plecat de la stadion pana nu si-a spus oful

publicat 2024-02-17 05:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Un singur lucru as avea de spus » Dan Sucu, nemultumit! N-a plecat de la stadion pana nu si-a spus oful Prezent la Rapid - Hermannstadt 2-0, dupa ce absentase de la precedentul meci de "acasa", victoria giulestenilor cu Otelul, Dan Sucu a rezumat in cateva cuvinte succesul echipei sale in fata sibienilor.Patronul de la Rapid a explicat ce temeri avea inaintea confruntarii cu Hermannstadt, apoi i-a avertizat pe jucatorii lui Bergodi ca n-au niciun motiv sa se relaxeze, tinand cont de concurenta sporita din cadrul lotului. ... ...continuare.

"Te deranjeaza ca FCSB nu va ia in calcul la titlu?" » Sapunaru a dat raspunsul pe loc: "Nu sunt ironic" + catre cine a aruncat "sageti"?

publicat 2024-02-17 04:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Te deranjeaza ca FCSB nu va ia in calcul la titlu? » Sapunaru a dat raspunsul pe loc: Nu sunt ironic + catre cine a aruncat sageti? Cristian Sapunaru, 39 de ani, cel care tocmai a anuntat ca si-a prelungit contractul cu Rapid, a vorbit, imediat dupa victoria cu Hermannstadt (2-0), despre lupta la titlu din Superliga si modul in care alb-visiniii sunt perceputi de rivala FCSB.Temperamentalul "veteran" al giulestenilor a respins discutiile legate de titlu, insa a deschis un subiect interesant la finalul meciului de vineri seara. ... ...continuare.

Cat este bursa pentru mamele minore in 2024. Banii primiti de elevele care se reintorc la scoala dupa nastere

publicat 2024-02-17 04:15:02 (Antena3)
Cat este bursa pentru mamele minore in 2024. Banii primiti de elevele care se reintorc la scoala dupa nastere Mamele minore care se reintorc la scoala dupa ce au nascut beneficiaza, lunar, de un sprijin financiar, pe care il primesc in perioada cursurilor. ...continuare.

Ce a remarcat Dani Coman in Rapid - Hermannstadt + ce spune despre marele vis al Giulestiului: "Uitati-va la asta si o sa va faceti o parere"

publicat 2024-02-17 04:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a remarcat Dani Coman in Rapid - Hermannstadt + ce spune despre marele vis al Giulestiului: Uitati-va la asta si o sa va faceti o parere Dani Coman, presedintele lui Hermannstadt, a trasat principalele concluzii dupa meciul pierdut de sibieni in fata Rapidului, scor 0-2. Oficialul echipei care trage la play-off crede ca echipa sa n-a fost departe sa plece cu un rezultat pozitiv din Giulesti. Detaliul lipsa? O farama in plus de incredere si luciditate, e de parere Coman. ... ...continuare.

Biden a spus ca SUA exploreaza optiuni in legatura cu moartea lui Navalny

publicat 2024-02-17 04:00:02 (Adevarul)
Biden a spus ca SUA exploreaza optiuni in legatura cu moartea lui Navalny Seful administratiei de la Washington a recunoscut ca Statele Unite nu au informatii despre cauzele mortii lui Navalny. ...continuare.

"E o realitate!" » Marius Maldarasanu, discurs fara menajamente cand a auzit stirea momentului: "Se intampla ceva acolo!"

publicat 2024-02-17 03:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
E o realitate! » Marius Maldarasanu, discurs fara menajamente cand a auzit stirea momentului: Se intampla ceva acolo! Marius Maldarasanu, 48 de ani, tehnicianul lui Hermannstadt, a fost intrebat la finalul partidei cu Rapid, scor 0-2, despre stirea conform careia "veteranul" de 39 de ani Cristian Sapunaru si-a prelungit contractul cu formatia giulesteana. Coechipier cu Sapunaru la Rapid in urma cu mai bine de 15 ani, Marius Maldarasanu saluta longevitatea capitanului giulestenilor, precum si a altor fotbalisti cu pedigree din prima liga. ... ...continuare.

Premiera Dune 2 la Londra. Zendaya a atras toate privirile cu un costum metalic vintage, creat de designerul Thierry Mugler

publicat 2024-02-17 03:15:13 (Money.ro)
Premiera Dune 2 la Londra. Zendaya a atras toate privirile cu un costum metalic vintage, creat de designerul Thierry Mugler Premiera filmului Dune 2 la Londra s-a transformat, aseara, intr-o uluitoare parada de moda. Intreaga distributie a pasit pe nisip in loc de clasicul covor rosu. Actorii au avut parca tinute din alte lumi, in frunte cu Zendaya. Tanara a atras toate privirile intr-un costum metalic spectaculos.Articolul Premiera Dune 2 la Londra. Zendaya a atras toate privirile cu un costum metalic vintage, creat de designerul Thierry Mugler apare prima data in Money. ...continuare.

Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp

publicat 2024-02-17 03:15:13 (Money.ro)
Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp Descoperire socanta intr-o garsoniera din Targu Mures. Mama si fiu au fost gasiti fara viata, in stare de putrefactie. Barbatul de 57 de ani ar fi murit de mai mult timp, iar ulterior l-a urmat in moarte si femeia de 88 de ani.Articolul Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.