EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ucrainenii vor ancheta internationala la Belgorod. Ei sustin ca doar cinci cadavre au ajuns la morga

publicat 2024-01-26 13:00:08 (Jurnalul-National)
Ucrainenii vor ancheta internationala la Belgorod. Ei sustin ca doar cinci cadavre au ajuns la morga Autoritatile din Ucraina cer acces international la locul prabusirii avionului din Belgorod si sustin ca "doar cinci cadavre" au fost trimise la morga. Rusia sustine in continuare ca Ucraina a doborat avionul de transport cu o racheta si ca aeronava transporta 65 de prizonieri de razboi ucraineneni. ...continuare.

Jurgen Klopp pleaca de la Liverpool. Ce urmeaza

publicat 2024-01-26 13:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Jurgen Klopp pleaca de la Liverpool. Ce urmeaza Jrugen Klopp a anuntat ca va pleca de la Liverpool la finalul sezonului in curs. Anuntul a fost facut pe site-ul oficial al clubului englez.Jurgen Klopp a transmis un mesaj pe site-ul clubului Liverpool care va soca intreaga planeta. De nicaieri, a anuntat ca e ultimul sezon pe Anfield."Am anuntat clubul ca plec inca din noiembrie, pentru a avea timp sa se pregateasca pentru sezonul viitor", a declarat Klopp. ... ...continuare.

"Scobitori prajite", noul preparat care face ravagii printre adolescenti. "Sunt catalogate drept produse sanitare, nu mancare"

publicat 2024-01-26 13:00:03 (Click)
Scobitori prajite, noul preparat care face ravagii printre adolescenti. Sunt catalogate drept produse sanitare, nu mancare Un nou preparat face furori pe retelele de socializare. Este vorba despre "scobitori prajite". Cunoscuti pentru faptul ca au tendinta de a manca produse neobisnuite, mai multe videoclipuri aparute in mediul online arata cum adolescentii sud coreeni gatesc scobitori prajite, asezonate cu branza. Mini ...continuare.

Cum sa faci hainele negre sa arate ca noi. Trucul de care orice femeie are nevoie

publicat 2024-01-26 13:00:03 (Click)
Cum sa faci hainele negre sa arate ca noi. Trucul de care orice femeie are nevoie Negrul este o culoare extrem de populara, iar o multime de romani au in sifonier articole de imbracaminte negre. Insa, dupa ce le vom spala de cateva ori, indiferent de pretul si marca acestora, vom observa o problema: acel negru intens va deveni mai sters si estompat! ...continuare.

Tatal lui Jador, reactie categorica vizavi de disputa dintre artist si Maria Lungu: "Fiul meu a plecat acolo..."

publicat 2024-01-26 13:00:03 (Click)
Tatal lui Jador, reactie categorica vizavi de disputa dintre artist si Maria Lungu: Fiul meu a plecat acolo... Tatal lui Jador (28 de ani), este trup si suflet alaturi de fiul sau! Indragitul artist de muzica de petrecere a reusit sa isi faca parintii mandri, de fiecare data, atunci cand vine vorba de rezultatele din cariera sa. ...continuare.

Giani Kirita ii face praf pe Faimosii de la Survivor: "Niste morti. Ma plictiseste sa vad doar cearta intre Zanni si Jador"

publicat 2024-01-26 13:00:03 (Click)
Giani Kirita ii face praf pe Faimosii de la Survivor: Niste morti. Ma plictiseste sa vad doar cearta intre Zanni si Jador "Survivor All Stars" a adus in fata telespectatorilor cei mai populari si indragiti concurenti ai ultimelor 4 sezoane ale show-ului, insa nu toata lumea este tocmai incantata de performanta acestora. Giani Kirita (46 de ani) nu s-a sfiit sa isi faca cunoscuta opinia despre ce se intampla. ...continuare.

O noua sala moderna de interventii chirurgicale la Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov

publicat 2024-01-26 13:00:02 (Antena3)
O noua sala moderna de interventii chirurgicale la Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov Au inceput lucrarile pentru o noua sala moderna de interventii chirurgicale la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Ilfov, anunta Consiliul Judetean Ilfov. ...continuare.

Radu Tudor: "Daca Putin va incerca un razboi cu NATO, va fi greseala vietii lui" | Fost comandant adjunct al NATO: "Pregatiti-va pentru varianta de neconceput!"

publicat 2024-01-26 13:00:02 (Antena3)
Radu Tudor: Daca Putin va incerca un razboi cu NATO, va fi greseala vietii lui | Fost comandant adjunct al NATO: Pregatiti-va pentru varianta de neconceput! Avertismentele privind izbucnirea, in viitorul apropiat, a unui razboi intre NATO si Rusia se inmultesc in cascada. ...continuare.

Care este cea mai mica pensie dupa majorarea din 2024. Peste un milion de pensionari romani incaseaza acesti bani

publicat 2024-01-26 13:00:02 (Antena3)
Care este cea mai mica pensie dupa majorarea din 2024. Peste un milion de pensionari romani incaseaza acesti bani Punctul de pensie a crescut in Romania de la 1 ianuarie 2024 cu 13,8%, iar recalcularea pensiilor este inca o necunoscuta pentru pensionari, avand in vedere ca nu multi reusesc sa-si faca singuri calculul acasa. ...continuare.

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia - Sotia sotului meu, in topul preferintelor publicului feminin din mediul urban

publicat 2024-01-26 13:00:02 (Antena-1)
Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia - Sotia sotului meu, in topul preferintelor publicului feminin din mediul urban Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia - Sotia sotului meu, difuzate aseara, de la 20:30, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poarta semnatura Ruxandra Ion si Dream Film Production fiind prima optiune de vizionare la nivelul publicului feminin din mediul urban. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.