EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Miley Cyrus, aparitie excentrica intr-o rochie facuta numai din ace de siguranta. Artista i-a adus un omagiu Tinei Turner la premiile Grammy 2024

publicat 2024-02-05 09:45:10 (Libertatea)
Miley Cyrus, aparitie excentrica intr-o rochie facuta numai din ace de siguranta. Artista i-a adus un omagiu Tinei Turner la premiile Grammy 2024 Miley Cyrus i-a adus un omagiu Reginei Rock ‘n’ Roll-ului, Tina Turner, la gala Grammy 2024. Aparitia extravaganta a cantaretei pe covorul rosu a atras toate privirile, ea a avut trei tinute, iar una dintre rochii a fost facuta numai din ace de siguranta. Imbracata intr-o rochie argintie cu franjuri din margele argintii, miscarile si […] ...continuare.

Racul, un produs dietetic unic: contine multe proteine si foarte putine grasimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E si B

publicat 2024-02-05 09:45:10 (Jurnalul-National)
Racul, un produs dietetic unic: contine multe proteine si foarte putine grasimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E si B O delicatesa aproape uitata in bucataria romaneasca, racul local reincepe sa isi faca aparitia mai ales pe pietele pentru export, pentru ca micile ferme de raci pot fi afaceri profitabile, sustinute si cu fonduri europene. ...continuare.

Hackerii lanseaza clone ale aplicatiilor WhatsApp, Telegram si Signal pentru distribuire de malware

publicat 2024-02-05 09:45:09 (Income-Magazine)
Hackerii lanseaza clone ale aplicatiilor WhatsApp, Telegram si Signal pentru distribuire de malware Clonele WhatsApp, Telegram si Signal raman in continuare un vehicul popular pentru distribuirea de programe malware, avertizeaza specialistii Eset, intr-un articol publicat recent pe blogul din Romania al companiei. „Aplicatiile mobile au devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi, acestea revolutionand modul in care comunicam, lucram si ne distram. Serviciile de […] ...continuare.

Un atacant spaniol semneaza azi cu CSA Steaua! Pleaca Bogdan Chipirliu?

publicat 2024-02-05 09:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Un atacant spaniol semneaza azi cu CSA Steaua! Pleaca Bogdan Chipirliu? Spaniolul Nacho Heras a ajuns aseara la Bucuresti, va semna azi cu clubul din Ghencea. De vazut daca golgeterul formatiei, Bogdan Chipirliu, va mai parasi CSA Steaua, el avand oferta. Gruparea din Ghencea nu-l lasa sa plece gratis!Atacantul Nacho Heras (26 de ani) a reziliat contractul cu Recreativo Huelva si va semna cu CSA Steaua, informeaza sursele GSP.ro. Afacerea se va face azi. ... ...continuare.

"Suspicious minds". Trump sustine ca seamana cu Elvis Presley si posteaza o fotografie. "Poate cu Big Foot"

publicat 2024-02-05 09:45:05 (Click)
Suspicious minds. Trump sustine ca seamana cu Elvis Presley si posteaza o fotografie. Poate cu Big Foot Fostul presedinte Donald Trump a socat in weekend cu o postare ciudata pe retelele sociale. El si-a intrebat fanii daca cred ca seamana cu Elvis Presley ...continuare.

Reuters: Ambasadorul Rusiei in Franta va fi convocat la Ministerul de Externe francez

publicat 2024-02-05 09:45:03 (Bursa)
Reuters: Ambasadorul Rusiei in Franta va fi convocat la Ministerul de Externe francez Ambasadorul Rusiei in Franta va fi convocat luni la Ministerul de Externe francez dupa uciderea a doi lucratori umanitari francezi in urma unei lovituri ruse saptamana trecuta in Ucraina, a anuntat o sursa diplomatica franceza ...continuare.

Suedezii au demonstrat impotriva indoctrinarii in fata televiziunii publice

publicat 2024-02-05 09:45:03 (Bursa)
Suedezii au demonstrat impotriva indoctrinarii in fata televiziunii publice Un mars cu torte s-a indreptat la sfarsitul saptamanii trecute catre sediul televiziunii publice SVT (Sveriges Television) din Stockholm. ...continuare.

Patinator in varsta de 23 de ani, gasit mort in pat, cu castile pe urechi, in locuinta sa din Elvetia

publicat 2024-02-05 09:45:03 (Antena3)
Patinator in varsta de 23 de ani, gasit mort in pat, cu castile pe urechi, in locuinta sa din Elvetia Un patinator in varsta de 23 de ani a fost gasit mort in casa, intins pe canapea, cu castile in urechi. ...continuare.

Senatul SUA a ajuns la un acord privind securitatea frontierei si ajutorul oferit Ucrainei. Cate sanse sunt sa fie pus in practica

publicat 2024-02-05 09:45:03 (Adevarul)
Senatul SUA a ajuns la un acord privind securitatea frontierei si ajutorul oferit Ucrainei. Cate sanse sunt sa fie pus in practica Senatorii americani au anuntat incheierea unui acord care are ca scop combaterea imigratiei ilegale la granita dintre SUA si Mexic si, totodata, oferirea de noi ajutoare pentru Ucraina si Israel, relateaza BBC. ...continuare.

Balada mesterului Manole, La cativa oameni distanta de tine

publicat 2024-02-05 09:45:02 (Adevarul)
Balada mesterului Manole, La cativa oameni distanta de tine O taietura sangeranda, adanca de vreo doua degete si lunga de cativa centimetri, cat sa incapa opt copci, n-a reusit sa anuleze aseara spectacolul "La cativa oameni distanta de tine", de la Teatrul National din Bucuresti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.